Στην τελική εξάδα του MasterChef: Ο Τράκας κέρδισε 1000€ με τον ανανά του και η Στέλλα έγινε viral

Στην τελική εξάδα του MasterChef: Ο Τράκας κέρδισε 1000€ με τον ανανά του και η Στέλλα έγινε viral

Και τελική εξάδα φτάσαμε στο MasterChef  και ο Νίκος Τράκας κέρδισε ένα ακόμα χρηματικό έπαθλο και τη Στέλλα θυμηθήκαμε ξανά.

H Μαρία Μπέη ήταν η παίκτρια που κέρδισε στο Mystery Box και πήρε την απευθείας πρόκριση στην τελική εξάδα του MasterChef και έδωσε τα υλικά για να μαγειρέψουν οι συμπαίκτες της και να διαεκδικήσουν τη δική τους θέση στον τελικό του παιχνιδιού.

«Μεταξύ των δύο προσπαθειών το εισιτήριο για την εξάδα παίρνει η προσπάθεια της Μαρίας Μπέη!», ανακοίνωσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος όμως τα 1000 ευρώ κέρδισε τελικά ο Νίκος Τράκας όπου και βρέθηκε στον εξώστη μετά το πιάτο με ανανά που σέρβιρε.

Την τελική εξάδα συμπλήρωσαν η Μαρία Μπέη που βρισκόταν ήδη στον εξώστη, ο Άγγελος και η Μαρία Λαζαρίδου.

Το Twitter πάντως δεν είδε με καλό μάτι τη νίκη του Τράκα και το πιάτο με ανανά.

Λαζαρίδου - Τράκας: Μια φιλία χάλασε!

Από το σπίτι του MasterChef πάλι, ανοιχτό παραμένει το μέτωπο ανάμεσα σε Λαζαρίδου - Τράκα, οι οποίοι δεν είναι πια φίλοι.

«Από την τελευταία φορά που έγινε η φάση με τη Μαρία Μπέη και τα πήρε και μαζί μου ο Νίκος χωρίς να καταλάβω γιατί, απομακρύνθηκα πολύ από κοντά του. Δεν μου άρεσε καθόλου η συμπεριφορά του, πληγώθηκα γιατί νόμιζα ότι είχαμε δημιουργήσει μία σχέση μαζί.

Ο ίδιος ξεκίνησε τις τελευταίες μέρες να με πλησιάζει, όμως εγώ δεν ανταποκρίνομαι. Του είπα ότι, αν θες να μιλήσουμε και να ξεκαθαρίσουμε τι έχει συμβεί, μόνο τότε θα τα ξαναβρούμε. Δεν θα παίξω το παιχνίδι του, δεν το έχω ανάγκη», είπε η Λαζαρίδου και τόνισε:

«Νομίζει ότι υπερασπίστηκα τη Μπέη. Δε με ενδιαφέρει, πραγματικά. Λυπάμαι. Λυπάμαι που μπήκα στη διαδικασία να αισθανθώ έναν τέτοιο άνθρωπο ως φίλο μου».

Οι τρεις που διεκδικούν τη θέση στην εξάδα:

Ο Αλέξανδρος, ο Δημήτρης και ο Γιώργος Πορφύρης είχαν τα πιο αδύναμα πιάτα, με τον Δημήτρη να μην καταφέρνει να βγάλει την μπαλοτίνα και να μην δίνει καθόλου πιάτο στους κριτές.

Ο Γιώργος Πορφύρης ήταν εκείνος που έγινε viral στο Twitter με το εκκεντρικό πιάτο που είχε και σαρδέλες - όχι καλά καθαρισμένες- και φράουλα.

Πάντως, ο Αλέξανδρος, με μια ατάκα, κατάφερε να μας θυμίσει τη Στέλλα και οι τουιτεράδες βρήκαν χιουμοριστική την ατάκα του για το πώς η Στέλλα άξιζε μια θέση στην εξάδα.

«Είχα έρθει πάρα πολύ κοντά. Από την αρχή δεθήκαμε, από την οντισιόν. Σαν χαρακτήρες είμαστε πολύ έντονοι και οι δύο. Φυσικά, περιμένω να βγει ο Αλέξανδρος και περιμένω να εξελιχθεί όλο, όπως το έχω φανταστεί. Να βγει πολύ όμορφα.

Κατ’ αρχάς θέλω σίγουρα να βγει νικητής, γιατί το αξίζει. Και πίστευα πιο πολύ στον Αλέξανδρο απ’ ότι σε εμένα. Ήμουν πιο σίγουρη γι’ αυτόν παρά για τον εαυτό μου. Εγώ ήμουν πιο χαλαρά, αλλά επειδή ο Αλέξανδρος το θέλε, θέλω κι εγώ να κερδίσει. Τώρα, αν θα βγει ο ΑΛέξανδρος που τον περιμένω πάρα πολύ θα δούμε, θα το μάθετε, θα δείξει», είχε πει για τη σχέση της με τον Αλέξανδρο η Στέλλα μετά την έξοδό της.

https://www.instagram.com/p/CsRXfrJoNt_

Η Στέλλα είναι αυτή τη στιγμή στη Γαύδο πάντως και δεν έχει σχολιάσει όσα είπε ο Αλέξανδρος.

JUICY NEWS Ο Ηλίας Καζιόλι επιβεβαίωσε τη δυάδα του τελικού και το κοινό στο Instagram τον αποθεώνει