Ντέρμπι με γκρίνιες και φάουλ του Δημήτρη στο MasterChef και όλα δείχνουν κόκκινη νίκη 

Κατερίνα Μπούσιου
Ντέρμπι με γκρίνιες και φάουλ του Δημήτρη στο MasterChef και όλα δείχνουν κόκκινη νίκη 

Αβαντάζ Πορφύρη λένε τα προγνωστικά. Άγγελος και Γιώργος ως αντίπαλοι αρχηγοί δυσκολεύτηκαν να συντονίσουν τις ομάδες τους. Η Μαρία Λαζαρίδου και κυρίως ο Δημήτρης Πολιτάκης έδωσαν ρεσιτάλ γκρίνιας και παραπόνων.

Αν παρακολουθείς το MasterChef, φαντάσου τους παίκτες να δουλεύουν με άλλους συναδέλφους τους στα εστιατόριά τους. Δεν είσαι σίγουρη ότι oι περισσότεροι δεν θα ήταν ήρεμοι και θα προκαλούσαν αναταραχή;

Κάτι τέτοιο συνέβη στη χθεσινή ομαδική που είχε μία συνεχόμενη γκρίνια να πλανάται στον αέρα. Το αποτέλεσμα ωστόσο ήταν αρκετά ικανοποιητικό σύμφωνα με τους κριτές. Κόκκινη ή μπλε θα είναι η νίκη; Άγγελος ή Γιώργος; Όλα δείχνουν ρεβάνς Πορφύρη.

https://www.instagram.com/p/CsHSYGEIXkk

Η αποτυχία στα σχέδια του Άγγελου

Ο Άγγελος είχε το πλεονέκτημα να ορίσει αρχηγό της αντίπαλης ομάδας στο MasterChef σε μία υπέροχη ομαδική δοκιμασία σε ειδυλλιακό τοπίο ξενοδοχειακού πάρκου στην Αχαΐα και όπως σου είχαμε αποκαλύψει θα επέλεγε τον Γιώργο Πορφύρη.

Η πρώτη αποτυχία στα σχέδιά του ήταν να χωρίσει τις ομάδες σε νέους και παλαιούς παίκτες. Κάτι τέτοιο δε συνέβη. Βέβαια κατόρθωσε να πάρει στην ομάδα του φίλους του (Τράκας, Αλέξανδρος) αλλά και τον Ηλία που του ήταν αρκετά χρήσιμος.

Ο Γιώργος Πορφύρης επέλεξε την Μπέη και είχε μαζί του την Μαρία Λαζαρίδου και τον Δημήτρη Πολιτάκη και ήταν αποφασισμένος εξαρχής να μην ακούει κανέναν και να εφαρμόσει το δικό του μενού που είχε ως θέμα τους μεζέδες με την μαγειρική σε φυσική φωτιά.

«Ποιος νομίζεις πως είσαι;»: Η νέα κόντρα στο MasterChef πριν αποχωρήσουν 2 σημαντικοί παίκτες

Χθες τον είδαμε πιο απόλυτο από ποτέ. Ακόμη και την απίστευτη γκρίνια της Λαζαρίδου και τις συνεχόμενες μπηχτές του Δημήτρη που όλο παραπονιόταν πως δεν του έβγαινε το πιάτο τις αντιμετώπισε με ηρεμία, για να μην τα διαλύσει όλα.

Η δεύτερη αποτυχία του Άγγελου στα σχέδιά του ήταν η μη καλή χημεία στο μενού. Στην δική του ομάδα είχαν καλό κλίμα αλλά με τον Αλέξανδρο σε όχι καλή μέρα και τον Νίκο Τράκα να μη βοηθά και ιδιαίτερα με ιδέες.

Οι κριτές στην πρώτη τους αξιολόγηση μας έδειξαν πως εντόπισαν περισσότερες αστοχίες στους μπλε και λιγότερες στους κόκκινους που είχαν και ένα ατού με το γλυκό τους.

Το Twitter χθες εστίασε για μία ακόμη φορά στον γκρινιάρη Δημήτρη ο οποίος έφτασε να είναι έως και ανυπόφορος. Θα είναι όμως τυχερός καθώς η ομάδα του σήμερα θα κερδίσει παρά το λάθος που ο ίδιος έκανε σε μία παρασκευή.

Και το ερώτημα που και χθες έβαλαν αρκετοί στο Twitter είναι αν αυτό σημαίνει ότι ο Ηλίας θα είναι το εύκολο θύμα για να ψηφιστεί από τους μπλε. Λες;