Η μοναξιά της Britney Spears: Οι γιοι της δεν έχουν επαφή μαζί της και ο λόγος είναι το Instagram

Η μοναξιά της Britney Spears: Οι γιοι της δεν έχουν επαφή μαζί της και ο λόγος είναι το Instagram

(Photo by Rob GrabowskiInvision/AP)

Invision

Μπορεί να κέρδισε την ελευθερία της η Britney Spears, αλλά ποτέ δεν κατάφερε να κερδίσει την ευτυχία. Είναι οριστική η ρήξη της με τους δύο έφηβους γιους της; 

Ένα νέο ντοκιμαντέρ που μιλά για τη ζωή της Britney Spears από τα εφηβικά της χρόνια μέχρι σήμερα, αποκαλύπτει την μεγάλη κρίση που περνά η σχέση της τραγουδίστριας με τους γιους της. Μία κρίση όμως που είχε ξεκινήσει πολλά χρόνια πριν.

Ο λόγος που η σχέση τους μοιάζει σαν ένα σπασμένο γυαλί που δεν μπορεί να κολλήσει ξανά, είναι και οι φωτογραφίες της στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CsKLboer5l3

Κέρδισε την ελευθερία της αλλά κυνηγά ακόμη την ευτυχία της

Σε ένα νέο ντοκιμαντέρ του ΤΜΖ που έχει τίτλο «Britney Spears: Το τίμημα της ελευθερίας» αποκαλύπτει πως μετά την απόφαση του δικαστηρίου που αφαίρεσε την κηδεμονία του πατέρα της και τον γάμο της με τον ηθοποιό και γυμναστή Sam Asghari η νεαρή τραγουδίστρια δεν έχει καταφέρει να νιώσει ισορροπημένη και ευτυχισμένη.

Της λείπει ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής της και της καθημερινότητας της, καθώς έχει χάσει σύμφωνα με το ντοκιμαντέρ την επαφή εδώ και ένα χρόνο με τους δύο γιους της, τον 17χρονο Sean Preston και τον 16χρονο Jayden, οι οποίοι την τελευταία 5ετία μένουν με τον πατέρα τους Kevin Federline.

Η Britney Spears βγάζει νέο αλλόκοτο βίντεο και δεν ξέρουμε αν πρέπει να ανησυχήσουμε ή να γελάσουμε

Η τραγουδίστρια συνεχίζει να δίνει 20 χιλιάδες δολάρια ως διατροφή και αυτό θα συνεχιστεί μέχρι να ενηλικιωθούν.

Η ρήξη δεν είχε δημιουργηθεί μόνο από τις δηλώσεις του μεγαλύτερου γιου της, πως η μητέρα τους δεν είχε δώσει σημασία στον μικρότερο αδελφό του και άφηνε αιχμές για το πόσο κοντά τους ως μαμά είχε σταθεί όλα αυτά τα χρόνια. Εκείνη την εποχή των δηλώσεων είχε κυκλοφορήσει παράλληλα και ένα βίντεο που την έδειχνε να τους μαλώνει σε πολύ αυστηρό ύφος.

Ο κύριος λόγος όμως ήταν οι συνεχείς εκτροπές της μητέρας τους στο Instagram και οι γυμνές της φωτογραφίες όπως αναφέρουν πηγές του ρεπορτάζ. Οι γιοι της δεν ήθελαν να έχουν επαφή μαζί της, γιατί αισθάνονταν αμήχανα με την συμπεριφορά της.

Δεν υπάρχει επαφή ούτε μέσω γραπτών μηνυμάτων και σύμφωνα με το ντοκιμαντέρ ο πρώην σύζυγος της Britney δήλωσε πρόθυμος να συμβιβάσει την κατάσταση μεταξύ τους.