Ο Δημήτρης Πολιτάκης αποχωρεί από το MasterChef λίγο πριν το «θρίλερ» των ημιτελικών

Ο Δημήτρης Πολιτάκης αποχωρεί από το MasterChef λίγο πριν το «θρίλερ» των ημιτελικών

Πορφύρης, Λαζαρίδου, Τσιγκάκος και Aντωνελάκης διεκδικούν μία θέση στην 4αδα. Τι θα συμβεί πριν δούμε την Μαρία Μπέη και τον Νίκο Τράκα να προκρίνονται στον τελικό;

Αν νόμιζες ότι μέχρι χθες τα είχες δει όλα στο MasterChef να σε πληφορήσουμε ότι οι δύο επόμενες εβδομάδες θα αναθεωρήσεις με όσα θα δεις.

Το σασπένς θα είναι μεγάλο στους ημιτελικούς και ο αγώνας για να βρεθούν στον τελικό είναι και αγώνας πρεστίζ για τους παίκτες. Η θέση που θα τερματίσουν είναι σημαντική, τόσο για τους νέους μα κυρίως για τους παλαιότερους. Η Μαρία Λαζαρίδου, ο Γιώργος Πορφύρης και η Μαρία Μπέη, κάνουν μεγάλη προσπάθεια για να τερματίσουν σε καλύτερη θέση από εκείνη των προηγούμενων MasterChef. Μετά την σημερινή αποχώρηση του Δημήτρη Πολιτάκη θα έχουμε εκπλήξεις.

Ο μεγάλος κίνδυνος για τον Γιώργο Πορφύρη

Ο Γιώργος Πορφύρης ήταν και χθες ο μεγάλος πρωταγωνιστής του MasterChef, το μόνιμο τρολ του. Κυρίως με το χιούμορ του αλλά και το ρίσκο που πήρε να μαγειρέψει σαρδέλες με φράουλες. Αυτές τις συνταγές μόνο η Μαργαρίτα Νικολαΐδη τις πετύχαινε.

Στην τελική εξάδα του MasterChef: Ο Τράκας κέρδισε 1000€ με τον ανανά του και η Στέλλα έγινε viral

Σήμερα είναι ξανά ο πρωταγωνιστής καθώς είναι υποψήφιος προς αποχώρηση. Είναι όμως πιο έμπειρος από τον Δημήτρη Πολιτάκη και θα καταφέρει να επιβίωσει και από την διαδικασία γευσιγνωσίας όπου και θα νικήσει και θα αφήσει τον Αλέξανδρο να πάει σε πιάτο αντιγραφής μαζί του.

https://www.instagram.com/p/CsRzgpLqSVb

Ο Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος, ένας διακεκριμένος σεφ αλλά και ο «δάσκαλος» του MasterChef καθώς είναι εκείνος που συνήθως τους κατευθύνει σε διαδικασίες αντιγραφής και γενικότερα συνταγών, θα τους δυσκολέψει αρκετά με το πιάτο του. Το πιάτο του Δημήτρη δεν θα έχει τις μισές τουλάχιστον από τις απαιτούμενες παρασκευές και υλικά. Ο παίκτης θα αγχωθεί και δεν θα τα καταφέρει.

Δεν θα το πάρει όμως ως συντριπτική ήττα. Είναι ήδη πολύ χαρούμενος που κατάφερε να φτάσει στους έξι, να έχει βγάλει εκτός διαγωνισμού πολύ πιο έμπειρους και ίσως και πιο ταλαντούχους παίκτες. Βλέπε για παράδειγμα τον Ηλία Καζιόλι.

«Respect Ηλία»: Το κοινό του MasterChef αποχαιρέτησε τον Καζιόλι σαν νικητή - Το πρώτο μήνυμά του

https://www.instagram.com/p/CsKDQ33sjTg

Όμως μετά την αποχώρηση του Δημήτρη αρχίζει η φάση των ημιτελικών, τα επεισόδια με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για το κοινό και τις πολλαπλές δυσκολίες για τους παίκτες.

Εδώ πια έχουμε νέες προκλήσεις αλλά και νέες κόντρες. Μέχρι στιγμής βλέπαμε τους παλαιότερους παίκτες που έχουν παραμείνει να είναι αλληλέγγυοι μεταξύ τους. Τώρα όμως στην τελική φάση, πρωτεύουν οι προσωπικές φιλοδοξίες. Όλοι και όλες θέλουν να φτάσουν στον τελικό. Θα έχουμε μία ρωγμή σε αυτό το μέτωπο, όπως όμως και στην ομάδα των νέων παικτών.

Μπέη, Πορφύρης και Λαζαρίδου θα τραβήξουν πάνω τους τα βλέμματα στα επόμενα επεισόδια.

Αλλά ο Νίκος Τράκας έχει το ατού. Εκείνος κέρδισε το τέστ δημιουργικότητας και εκείνος ορίζει τον αρχηγό της αντίπαλης oμάδας. Όπως είχες δει και στο παρελθόν οι αρχηγοί όταν το θελήσουν