Η Ειρήνη Παπαδοπούλου έπαθε «Άγιο Δομίνικο» και μάς θύμισε τις ένδοξες εποχές του Survivor 2017

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Ειρήνη Παπαδοπούλου έπαθε «Άγιο Δομίνικο» και μάς θύμισε τις ένδοξες εποχές του Survivor 2017

Τι κι αν περιμέναμε να την δούμε στο Survivor All Star, τελικά μόνο το νέο της χτένισμα μάς θύμισε κάτι από την Ειρήνη του Survivor που αγαπήσαμε.

Την Ειρήνη Παπαδοπούλου την γνωρίσαμε αρχικά μέσα από την συμμετοχή της στο X-factor πίσω στο μακρινό 2009. Την αγαπήσαμε, όμως μέσα από το Survivor το 2017, όπου η παρουσία της ήταν ιδιαίτερα ενεργή αφού όχι μόνο ήταν καλή παίκτρια αλλά ήταν και με το μέρος του Γιώργου Αγγελόπουλου ή αλλιώς Ντάνου «πολεμώντας» on camera την κλίκα που ήταν απέναντί του.

Survivor All Star: Ο Κατσούλης «ξεχείλισε» το ποτήρι για το Twitter με την σπόντα για τον Ντάνο

Οι φήμες για το Survivor All Star

Πολλοί fans του Survivor χαρήκαμε όταν η τραγουδίστρια δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της στον λογαριασμό της στο Instagram άφησε να υπονοηθεί πως θα είναι και αυτή στο Survivor All Star, αφού για εκείνη το παιχνίδι ειχε τελειώσει άδοξα την πρώτη φορά με την οικειοθελή της αποχώρηση.

https://www.instagram.com/p/Cn4lGVSMMIO

Παρ' όλα αυτά κι ενώ φτάνουμε στο τέλος σιγά σιγά του ριάλιτι, η Ειρήνη Παπαδοπούλου δεν εμφανίστηκε ποτέ «απογοητεύοντας» όσους περίμεναν να την δουν. Δεδομένου και του ότι ο Στέλιος Χανταμπάκης ήταν ήδη μέσα στο ριάλιτι όταν άρχισαν οι φήμες για την είσοδο της τραγουδίστριας, η περιέργεια όλων φούντωσε αφού θα τους ξαναβλέπαμε μαζί εκεί όπου ξεκίνησαν όλα.

Κανείς ποτέ δεν ξέχασε το «πετσόκομμα» της τραγουδίστριας στον Στέλιο Χανταμπάκη σε εκείνο το συμβούλιο του νησιού και την ψήφο της που ουσιαστικά τον έδιωξε από το παιχνίδι. Και για τον λόγο αυτό το να μην την δούμε στο φετινό Survivor ήταν ένα μείον.

Η εμφάνιση που θύμισε εποχές Άγιου Δομίνικου

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου μπορεί να μην πήγε στο Survivor All Star αλλά ανανεώθηκε τόσο καλλιτεχνικά κυκλοφορώντας πρόσφατα το νέο της τραγούδι με τίτλο «Να Φύγεις» αλλά και εμφανισιακά με το νέο χτένισμα που επέλεξε να κάνει .

https://www.instagram.com/p/Cr3tSyuAZFy

Η ίδια σε Instagram stories που δημοσίευσε μέσα από το αυτοκίνητό της φαίνεται να έχει τα μαλλιά της πιασμένα σε μεγάλες στριφογυριστές πλεξούδες που θυμίζουν ράστα αλλά και κάτι από Άγιο Δομίνικο αφού αντίστοιχα χτενίσματα είχαμε ξαναδεί όταν η Λάουρα Νάργες και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είχαν επιστρέψει από το τότε Survivor.

Πηγή φωτογραφιών για Λάουρα Νάργες και Ευρυδίκη Βαλαβάνη: NDP PHOTO