Αλεξάνδρα Νικολαΐδου: Η κολλητή της Καινούργιου είναι η νέα αγαπημένη του Ντέμη Νικολαΐδη

Αλεξάνδρα Νικολαΐδου: Η κολλητή της Καινούργιου είναι η νέα αγαπημένη του Ντέμη Νικολαΐδη

Ήταν πριν περίπου 27 χρόνια όταν βγήκε στον τηλεοπτικό αέρα το πρώτο επεισόδιο της σειράς «Καληνύχτα μαμά» μέσα από την συχνότητα του ANT1 και τότε μας συστήθηκε η νέα αγαπημένη του Ντέμη Νικολαΐδη.

Μπορεί ο έρωτας της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη να έχει γίνει Instagram official από την προηγούμενη χρονιά, ήρθε η ώρα όμως και για τον Ντέμη Νικολαΐδη να κάνει αισθητή την παρουσία του στα social media και το πρώτο βήμα έγινε μετά τη γνωστοποίηση του νέου του δεσμού.

Σύμφωνα με το περιοδικό ΟΚ η νέα του αγαπημένη είναι η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου και όπως ανέφερε το περιοδικό το ζευγάρι συγκατοικεί.

Πώς γνωρίζουμε την Αλεξάνδρα Νικολαΐδου

Η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου είναι κολλητή της Κατερίνας Καινούργιου και ήταν μία από τις φίλες της που έδωσαν το παρών στο πάρτι γενεθλίων της Κατ Κεν την Πρωτομαγιά.

Την Αλεξάνδρα όμως την έχουμε γνωρίσει πριν από δύο δεκαετίες με τη συμμετοχή της σε δημοφιλή σειρά. Ήταν πριν περίπου 27 χρόνια όταν βγήκε στον τηλεοπτικό αέρα το πρώτο επεισόδιο της σειράς «Καληνύχτα μαμά» μέσα από την συχνότητα του ANT1, στην οποία η Νικολαΐδου υποδύθηκε την κόρη της Λίλας Καφαντάρη.

Μεταξύ των ηθοποιών που πρωταγωνιστούσαν τότε ήταν η Λίλα Καφαντάρη, η Ηρώ Μουκίου, η Μαρί Κωνσταντάτου, η Κατερίνα Μουτσάτσου και άλλοι, ενώ τον ρόλο της μικρής Μαργαρίτας ενσάρκωνε η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου.

Θυμάσαι τη Μαργαρίτα από το «Καληνύχτα μαμά»; Η εμφάνισή της στο πάρτι της Κατερίνας Καινούργιου

Η μικρή Μαργαρίτα μεγάλωσε

Σήμερα η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου είναι 38 χρονών και δεν θυμίζει σε τίποτα την μικρή «Μαργαρίτα», αφού είναι μια εντυπωσιακή καλλίγραμμη γυναίκα. Η ίδια δεν συνέχισε με την υποκριτική, ύστερα από την συμμετοχή της στην συγκεκριμένη σειρά αλλά επέλεξε να ασχοληθεί με την μόδα και την ομορφιά και έχει το δικό της κατάστημα ρούχων.

Ο Ντέμης και τα likes του

Από τότε που έφτιαξε προφίλ στο Instagram ο Ντέμης, άρχισε να ακολουθεί και τα παιδιά του και τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη, τον αγαπημένο της κόρης του Μελίνας.

Στις αρχές Ιανουαρίου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, μέσα από την εκπομπή της Happy Day, είχε αποκαλύψει ότι ο Ντεμίνιο (σ.σ. έτσι τον προσφωνούσαν οι φανατικοί οπαδοί της ΑΕΚ) έχει γνωρίσει τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη και έχει δώσει την έγκρισή του στην κόρη του. «Ο Ντέμης χαίρεται, επειδή η κόρη του είναι ευτυχισμένη και σε καλά χέρια. Η μαμά του Αλέξανδρου συμπαθεί τη Μελίνα και ο Ντέμης γνώρισε τον Αλέξανδρο και έχει την έγκρισή του και ο trainer πηγαίνει συχνά στο Λονδίνο και περνάνε πολύ ωραία μαζί», ανέφερε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.