Η Μελίνα Νικολαΐδη έγινε 19: Το πάρτι στο πλευρό της Βανδή, το look & οι αλλαγές στη ζωή της

Η Μελίνα Νικολαΐδη έγινε 19: Το πάρτι στο πλευρό της Βανδή, το look & οι αλλαγές στη ζωή της

Γενέθλια έχει σήμερα η κόρη της Δέσποινας Βανδή και το γιόρτασε με ένα πάρτι γεμάτο αγάπη, με λίγους και καλούς φίλους στο Λονδίνο. Η λεπτομέρεια στο look μαμάς και κόρης και οι αλλαγές στη ζωή της Μελίνας τον τελευταίο έναν χρόνο.

 

Κάθε λόγο να είναι χαρούμενη σήμερα έχει η Μελίνα Νικολαΐδη. Η κόρη της Δέσποινας Βανδή έχει τα γενέθλιά της, γίνεται 19 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο, όπου σπουδάζει, με τον πιο όμορφο τρόπο: έχοντας στο πλάι της τη μαμά της και αγαπημένα πρόσωπα να της δίνουν τις πιο θερμές ευχές τους.

Μαμά και κόρη, μάλιστα, δημοσίευσαν ένα βίντεο από το mini party που στήθηκε με τους celebrities φίλους της Δέσποινας Βανδή να σπεύδουν να σχολιάσουν για το Μελινάκι.

Γιώργος Νικολαΐδης: Ζήλεψε ο γιος της Δέσποινας Βανδή και την αποθέωσε όπως η κόρη της Μελίνα

Το party για τα 19α γενέθλια της Μελίνας Νικολαΐδη

«Γλυκό μου παιδί», έγραψε στο caption της ανάρτησής της η Δέσποινα Βανδή και στο βίντεο είδαμε όλοι το πάρτι γενεθλίων της Μελίνας. Η 19χρονη κοπέλα έλαμπε από χαρά σβήνοντας το κεράκι της και παίρνοντας από τη μαμά της το πιο γλυκό φιλί, ενώ οι φίλοι της Δέσποινας έσπευσαν να ευχηθούν.

https://www.instagram.com/p/CoYbk0PoSJn

Ο Βασίλης Χαραλαμπόμπουλος ήταν από τους πρώτους και έγραψε: «Χρόνια της όμορφα πολλά και δημιουργικά!!!!!», ενώ μεταξύ άλλων τα σχόλιά τους άφησαν ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, η Έλενα Γαλύφα, ο Έλληνας hairstylist, Δημήτρης Γιαννέτος και η τραγουδίστρια Evangelia.

melina_genethlia.jpg

Όπως βλέπεις στο βίντεο, μαμά και κόρη επέλεξαν ιδιαίτερα και παρόμοια prints στα party outfits τους, με τη Μελίνα να φορά ένα φόρεμα σε μαύρο και ασημί, και τη Δέσποινα top σε animal print καφέ και πορτοκαλί αποχρώσεις. Αυτή, άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που οι δυο γυναίκες επιλέγουν παρόμοια σύνολα. Το στυλ τους μοιάζει αρκετά με τη Μελίνα, μάλιστα, να φορά συχνά ρούχα που στο παρελθόν βλέπαμε να επιλέγει στις εμφανίσεις της η Δέσποινα Βανδή.

Στη γιορτούλα βρίσκονταν και μερικές φίλες της Μελίνας, όχι όμως και ο σύντροφός της, Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης.

Η αλλαγή στη ζωή της Μελίνας τον τελευταίο χρόνο

Το 2022 ήταν κομβικής σημασίας χρονιά για τη Μελίνα Νικολαΐδη. Η κόρη της Δέσποινας Βανδή τελείωσε το σχολείο και άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της, επιλέγοντας να σπουδάσει μιούζικαλ στο Λονδίνο, και άρα φεύγοντας από το σπίτι όπου ζούσε, με τον αδελφό και τη μαμά της, μετά τον χωρισμό της Βανδή από τον Ντέμη Νικολαΐδη.

Και μαζί με το new era, new life της Μελίνας, ήρθε στη ζωή της και ο έρωτας. Το περασμένο καλοκαίρι, η 19χρονη κοπέλα ερωτεύτηκε με τον personal trainer και αθλητή, Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη, έγιναν ζευγάρι και πια μοιράζουν τον χρόνο τους ανάμεσα σε Ελλάδα και Μεγάλη Βρετανία για να μπορούν να είναι μαζί.

Το καλοκαίρι οι δυο τους είχαν ταξιδέψει στα ελληνικά νησιά με παρέα τους τον Ανδρέα Γεωργίου, τον Θεοχάρη Ιωαννίδη και άλλους φίλους, ενώ με κάθε ευκαιρία προσπαθούν να είναι μαζί. Η Μελίνα, μάλιστα, δεν κρύβει πια τον έρωτά της ούτε στα social media. Ανεβάζει stories με τον 35χρονο αγαπημένο της, ενώ σε διάφορα posts τον έχει αποκαλέσει libero της καρδιάς της, mine αλλά… «και τι άντρα κυκλοφορώ».

Ο Αλέξανδρος, μάλιστα, έχει και την έγκριση τόσο της Δέσποινας Βανδή όσο και του Ντέμη Νικολαΐδη. Ειδικότερα, το πρωί της Τρίτης (7/2), η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» συνάντησε τη Δέσποινα Βανδή στο αεροδρόμιο της Αθήνας, και μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος τη ρώτησε για τον σύντροφο της Μελίνας Νικολαΐδη, Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη. Η τραγουδίστρια είπε: «Έχει γενέθλια το παιδάκι μου. Γίνεται 19». Όσο για τον σύντροφο της κόρης της και personal trainer, δήλωσε: «Είμαι χαρούμενη. Εμένα με νοιάζει που το παιδί μου είναι ευτυχισμένο, και οι δύο είναι ευτυχισμένοι, είναι υπέροχο, αυτό θέλει κάθε γονιός».

Και ο Ντέμης Νικολαΐδης, όμως, φαίνεται να εγκρίνει τη σχέση της κόρης του. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Happy Day και της Σταματίνας Τσιμτσιλή, γυναίκα που προπονείται στο γυμναστήριο του Αλέξανδρου αποκάλυψε πως η Μελίνα έχει γνωρίσει τη μαμά του αγοριού της κι εκείνος έχει γνωρίσει τον μπαμπά της Μελίνας, Ντέμη Νικολαΐδη, και έχει και την έγκρισή του.

«Υπήρχε ένα φλερτ, η Μελίνα είναι 18 ετών και ο Αλέξανδρος είναι πιο μεγάλος, η έλξη είναι έντονη και ξεκίνησε πριν το καλοκαίρι. Η Δέσποινα και η Μελίνα πήγαιναν γυμναστήριο μαζί σε αυτό που έχει ο Αλέξανδρος. Ο Ντέμης χαίρεται επειδή η κόρη του είναι ευτυχισμένη και σε καλά χέρια. Η μαμά του Αλέξανδρου συμπαθεί τη Μελίνα και ο Ντέμης γνώρισε τον Αλέξανδρο και έχει την έγκρισή του και ο trainer πηγαίνει συχνά στο Λονδίνο και περνάνε πολύ ωραία μαζί», τόνισε η Σταματίνα σύμφωνα με τις πληροφορίες της.