Μετά τη Μελίνα, ο Ντέμης Νικολαΐδης έχει γίνει ο πιο μεγάλος fan του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη

Μετά τη Μελίνα, ο Ντέμης Νικολαΐδης έχει γίνει ο πιο μεγάλος fan του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη

Η στήριξη του Ντεμίνιο στην κόρη του και τον αγαπημένο της, Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη, η αλληλεπίδρασή τους και η «έγκριση» που έχει δώσει.

Η Μελίνα Νικολαΐδη βιώνει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους στη ζωή της, καθώς είναι full in love με τον σύντροφό της και βολεϊμπολίστα, Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη. Το ζευγάρι δεν κρύβεται, αλληλεπιδρά στα social media δείχνοντας την αγάπη του, ενώ και οι γονείς της Μελίνας- Δέσποινα Βανδή και Ντέμης Νικολαΐδης- είναι πάντα στο πλευρό της και χαίρονται με τη χαρά της.

Ο μπαμπάς της, μάλιστα, φαίνεται πως όχι μόνο εγκρίνει τη σχέση της κόρης του, αλλά και πως είναι φανατικός θαυμαστής του Αλέξανδρου. Τον παρακολουθεί και δείχνει έμπρακτα τη στήριξή του προς τον ίδιο ως αθλητή, αλλά και ως σύντροφο της Μελίνας. Και πώς θα γινόταν διαφορετικά, αφού ο Πολυχρονιάδης αγωνίζεται με τη μεγάλη αγάπη του Ντέμη, την ομάδα στην οποία ο ίδιος αφοσιώθηκε για πάρα πολλά χρόνια: την ΑΕΚ.

Το νέο ρεκόρ του Ντέμη Νικολαΐδη εκτός γηπέδων και τα εκατοντάδες follow μέσα σε μία μέρα

Το like του Ντεμίνιο στον Πολυχρονιάδη και όσα έχει πει για τη σχέση της κόρης του

Για να καταλάβεις, σε φωτογραφία που ανέβασε ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης στο Instagram με τον ίδιο να παίζει βόλεϊ, ο Ντέμης Νικολαΐδης ήταν από τους πρώτους που αντέδρασαν κάνοντας like. Και αυτό από μόνο του λέει πολλά μιας και ο Ντέμης ποτέ δεν ήταν ιδιαίτερα εξωστρεφής, ούτε είχε επαφή με τον κόσμο των social media. Φαντάσου ότι στις αρχές του Απρίλη άνοιξε λογαριασμό στο Instagram για πρώτη φορά συγκεντρώνοντας σε πολύ λίγες ώρες εξαιρετικά μεγάλο αριθμό followers.

Αυτή, πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ντέμης Νικολαΐδης δίνει το ΟΚ του στη Μελίνα για τον αγαπημένο της. Στις αρχές Ιανουαρίου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, μέσα από την εκπομπή της Happy Day, είχε αποκαλύψει ότι ο Ντεμίνιο (σ.σ. έτσι τον προσφωνούσαν οι φανατικοί οπαδοί της ΑΕΚ) έχει γνωρίσει τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη και έχει δώσει την έγκρισή του στην κόρη του. «Ο Ντέμης χαίρεται, επειδή η κόρη του είναι ευτυχισμένη και σε καλά χέρια. Η μαμά του Αλέξανδρου συμπαθεί τη Μελίνα και ο Ντέμης γνώρισε τον Αλέξανδρο και έχει την έγκρισή του και ο trainer πηγαίνει συχνά στο Λονδίνο και περνάνε πολύ ωραία μαζί», ανέφερε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η Μελίνα θα είναι όμως για πάντα το Super Girl του Ντέμη

Από την πρώτη στιγμή που άνοιξε Instagram account ο Ντέμης Νικολαΐδης, δύο ήταν τα follows και follows back που έγιναν: από και προς την κόρη του Μελίνα, αλλά και στον γιο του, Γιώργο, ο οποίος βέβαια έχει ιδιωτικό λογαριασμό με όνομα that_fucking_flamingo.

nikolaidis.jpg

Ντέμης Νικολαΐδης

Ο λογαριασμός της Μελίνας, όμως, που εδώ και λίγους μήνες είναι δημόσιος, μας έχει δείξει αρκετές φορές τη λατρεία που της έχει ο μπαμπάς της, ο οποίος από την πρώτη στιγμή που άνοιξε Instagram, χαρίζει τα likes του στην κόρη του, σε φωτογραφίες που εκείνη ποζάρει solo. Δες την παρακάτω gallery.