Το μήνυμα της Ελιάνας Χρυσικοπούλου στην Αθερίδου για τον φυσιολογικό τοκετό μετά από καισαρική

Το μήνυμα της Ελιάνας Χρυσικοπούλου στην Αθερίδου για τον φυσιολογικό τοκετό μετά από καισαρική

H Ελιάνα Χρυσικοπούλου έκανε το πιο γλυκό σχόλιο για το νεογέννητο και απέδειξε πως υπάρχει γυναικεία αλληλεγγύη. 

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει εδώ και λίγα 24ωρα η Φωτεινή Αθερίδου η οποία το πρωί της Τρίτης (16/05) έγινε μητέρα για δεύτερη φορά. Η νεαρή ηθοποιός έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτα με τον σύζυγό της, Κωνσταντίνο Μαγκλάρα.

Το ερωτευμένο ζευγάρι μετρά αντίστροφα για να επιστρέψει στο σπίτι τους, όπου εκεί βρίσκεται και ο 3,5 ετών γιος τους, Θεόδωρος, ο οποίος περιμένει αγωνιωδώς να γνωρίσει τον αδελφό του.

Οι πρώτες φωτογραφίες με το νεογέννητο και το σχόλιο της Ελιάνας Χρυσικοπούλου για τον φυσιολογικό τοκετό

Η Φωτεινή Αθερίδου επέλεξε να φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της με φυσιολογικό τοκετό παρά το γεγονός ότι την πρώτη φορά είχε γεννήσει με καισαρική. Όπως η ίδια εξήγησε ήθελε να βιώσει αυτή τη μοναδική εμπειρία και με την καθοδήγηση του γιατρού της όλα κύλησαν ομαλά.

https://www.instagram.com/p/CsTQcJ-tXpT

Αρκετοί celebrities έσπευσαν να σχολιάσουν την ανάρτησή της γράφοντας ευχές και υποστηρικτικά σχόλια.

sxolio1.jpg

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου έκανε ένα πολύ τρυφερό σχόλιο στο post της ηθοποιού γράφοντας: «Από τα σκοτεινά συναισθήματα της ανεπάρκειας, της ανημποριάς. της ανικανότητας να φέρεις εις πέρας αυτό που η φύση σε έχει προγραμματίσει να κάνεις, στις πιο φωτεινές στιγμές πηγαίας ευτυχίας και πληρότητας. Ευχές από καρδίας για υγεία και τύχη στο μωρό σου, από μια vbac (φυσιολογικός τοκερός) μαμά προς μια άλλη».

1684344498363-462497938-sxolio2.jpg

Πριν λίγες ώρες η Φωτεινή Αθερίδου θέλησε να ευχαριστήσει το προσωπικό του μαιευτηρίου ποστάροντας μια φωτογραφία στο Instagram στην οποία βλέπουμε το νεογέννητο την ώρα που κοιμάται.

1684345077355-778280500-atheridou6.jpg

Ο Θοδωρής Αθερίδης είναι ένας πανευτυχής παππούς

Λίγες ώρες μετά την εισαγωγή της Φωτεινής Αθερίδου στο μαιευτήριο, ο πατέρας της, Θοδωρής Αθερίδης, μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες εμφανώς ευδιάθετος και ανέφερε: «Είμαστε μια χαρά, νιώθουμε τέλεια. Η γέννηση ενός παιδιού είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να συμβεί. Δεν γνωρίζουμε ακόμα ποιο θα είναι το όνομα του παιδιού. Ακόμα δεν έχω κάνει κάποιο δώρο στα παιδιά, θα βγούμε και θα το κανονίσω».

Η γέννηση του πρωτότοκου γιου

Στις 19 Σεπτεμβρίου 2019 η Φωτεινή Αθερίδου έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Κωνσταντίνο Μαγκλάρα.

Η αποκάλυψη της ευχάριστης είδησης ήρθε από την μητέρα της, Ελένη Γκασούκα, η οποία δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την χαρά της και δημοσίευσε τα νέα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

gennisi.jpg

Η Ελένη Γκασούκα πόσταρε μία φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται ένας βρέφος που κρατιέται από το χέρι της μαμάς του ενώ στην λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε χαρακτηριστικά «Ήρθε».

Aθερίδου-Μαγκλάρας: Το σπίτι που στεγάζει την αγάπη τους

Μπορεί η Φωτεινή Αθερίδου να κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή ωστόσο δεν διστάζει να μοιραστεί στα social media πλάνα από το εσωτερικό του σπιτιού που μένει με τον σύντροφό της και τον γιο τους.

https://www.instagram.com/p/CHV6HPiJgcO

Η 31χρονη έχει ενεργή παρουσία στο Instagram και εμείς μπορέσαμε να πάρουμε μια γεύση από την αισθητική και το ύφος διακόσμησης που έχει επιλέξει. Όπως θα δεις στη gallery παρακάτω, ο χώρος του ζευγαριού είναι minimal, ενώ το γκρι χρώμα να πρωταγωνιστεί. Το τζάκι, οι άνετοι καναπέδες και τα λιτά διακοσμητικά ολοκληρώνουν επιτυχώς το deco του σπιτιού. Το δωμάτιου του μικρού Θοδωρή είναι γεμάτο με παιχνίδια, διάφορα items και παιδικά έπιπλα.

Πηγή κεντρικής: fotiniatheridou