Ο Κόρο πλήρωσε το τίμημα και ο Ντάφυ ορίζει τον νικητή του Survivor All Star

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ο Κόρο πλήρωσε το τίμημα και ο Ντάφυ ορίζει τον νικητή του Survivor All Star

Ο Κόρο πλήρωσε το τίμημα της ψηφοφορίας ενώ ο Τριαντάφυλλος ακόμα δεν έχει ξεχάσει την κόντρα τους από το Survivor 2021.

Αποχώρηση είχαμε χθες για το Survivor All Star με υποψήφιους τον Κόρο, τη Μελίνα και τον Τάκη από την Κόκκινη ομάδα. Αυτός που δεν κατάφερε να παραμείνει, ωστόσο ήταν ο Κόρο (Γιώργος Κόρομι).

Όσο κι αν οι συμπαίκτες του φάνηκε πως στεναχωρήθηκαν, ένας ήταν αυτός που σίγουρα χάρηκε και δεν ήταν άλλος από τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος έχει αναδειχθεί σε φανατικός σχολιαστής του ριάλιτι ενώ η αλήθεια είναι πως στις περισσότερες προβλέψεις του για το ποιος θα παραμείνει ή όχι «πέφτει» μέσα.

Το τίμημα της ψηφοφορίας και τα «χρωστούμενα» του 2021

Για πολλούς η υποψηφιότητα του Κόρο ήταν ένα σχέδιο της «παρέας» των Σάκη, Μαριαλένας, Βασάλου, με απώτερο σκοπό την αποχώρηση της Μελίνας, η οποία ψηφίστηκε σε δεύτερο χρόνο. Άλλωστε, κανείς δεν φαίνεται να πείστηκε από τα δάκρυα της Μαριαλένας. Ο παίκτης των μαχητών είχε ξαναβγεί υποψήφιος και είχε παραμείνει ενώ το ότι βοηθούσε στην καλύβα και δεν ήταν χειρότερος παικτικά από τον Κωνσταντίνο Βασάλο, έκανε όσους τον ψήφισαν να πιστεύουν πως δεν θα είναι αυτός που θα αποχωρήσει. Κάτι τέτοιο, όμως τελικά δεν έγινε.

Για τον λόγο αυτό, εντύπωση έκανε στους τηλεθεατές ότι ο Κόρο, δεν κατάλαβε την σκευωρία που «παίχτηκε» πίσω από την πλάτη του, με αποτέλεσμα όταν ρωτήθηκε από τον Γιώργο Λιανό ποιος θα ήθελε να είναι ο νικητής να πει τον Σάκη Κατσούλη και όχι τον Ηλία Μπόγδανο, με τον οποίο, για παράδειγμα, διατηρούν φιλικές σχέσεις και εκτός παιχνιδιού.

Παράλληλα, σε όλα αυτά που εκτυλίχθηκαν στο τελευταίο επεισόδιο, ήρθε να προστεθεί και ο Τριαντάφυλλος με την άποψή του για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας. Ο πρώην παίκτης του Survivor θεωρεί πως οι απόψεις του εισακούγονται από το τηλεοπτικό κοινό ορίζοντας ποιος θα προχωρήσει στο παιχνίδι ενώ εξαιτίας του δικού του σχολιασμού πιστεύει πως κάποια επεισόδια κάνουν μεγαλύτερη τηλεθέαση συγκριτικά με άλλα.

Έτσι, ο Ντάφυ «ευχαρίστησε» μέσα από τα Instagram stories του, τον κόσμο που κατά την άποψή του έδιωξε τον παίκτη από το ριάλιτι επειδή ποτέ δεν ξέχασαν την συμπεριφορά του απέναντι στον ίδιο. Όλοι θυμόμαστε το σκηνικό στο Survivor του 2021 στο οποίο ο Κόρο δεν έδωσε στον Τριαντάφυλλο να φάει από τα ψάρια που είχε ψαρέψει.

Οι δηλώσεις, ωστόσο αυτές του Ντάφυ περί «τιμωρίας» του Κόρο από το τηλεοπτικό κοινό που «δεν ξεχνάει» δεν μπορούν να στηριχτούν κάπου, αφού πρώτον μιλάμε για «περσινά, ξινά σταφύλια» και δεύτερον η ψήφος είναι θετική και όχι αρνητική πράγμα που δεν σημαίνει ότι ο Κόρο ψηφίστηκε για να φύγει από το παιχνίδι ως ο πιο αντιπαθής αλλά έφυγε επειδή οι άλλοι δύο υποψήφιοι είχαν περισσότερες θετικές ψήφους. Ακόμα, όπως προαναφέρθηκε και πιο πάνω ο Κόρο δεν ήταν η πρώτη φορά που βγήκε υποψήφιος στο Survivor All Star, οπότε ο κόσμος τον είχε ήδη στηρίξει κι όχι «τιμωρήσει».

Ο τραγουδιστής, όμως δεν έμεινε μόνο στην δική τους κόντρα αλλά άρχισε να σχολιάζει και την «φιλία» του Κόρο με τον Σάκη, εξαιτίας της οποίας εκείνος σταμάτησε να στηρίζει τον άλλοτε «αδερφό» του. Κατά τον ίδιο, η φιλία αυτή δεν υπήρξε ποτέ πραγματικά και γι' αυτό ο κόσμος αποφάσισε να φύγει ο Κόρο. Σχολίασε, επιπλέον όλες τις φορές που οι παίκτες του φετινού Survivor είχαν αναφερθεί στην λέξη «φιλία» όπως ο Ηλίας Μπόγδανος λέγοντας στους followers του πως όλοι έχουν πει ψέματα και δεν υπάρχουν πραγματικές φιλίες.

346157947_2745192038979562_5157582996167022927_n.jpg

Για όλους αυτούς τους λόγους, λοιπόν ο Ντάφυ στηρίζει πλέον ξεκάθαρα τον Νίκο Μπάρτζη, τον οποίο θεωρεί τον πιο αληθινό μέσα στο παιχνίδι. Αν αναλογιστούμε τις φορές που ο τραγουδιστής έχει βρει ποιος θα αποχωρήσει από το παιχνίδι, μήπως η στήριξη στον Νίκο Μπάρτζη κάνει δεδομένη την νίκη του στο Γαλάτσι;