Survivor All Star: Ο Βασάλος «έμπλεξε» με κακές παρέες και το Twitter δεν συγχωρεί

Γεωργία Βλαχοπούλου
Survivor All Star: Ο Βασάλος «έμπλεξε» με κακές παρέες και το Twitter δεν συγχωρεί

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος δυο μήνες πριν τον τελικό άρχισε να «παίζει» το Survivor δημιουργώντας προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης οι «All Star Survivors» είχαν ακόμα ένα αγώνισμα επάθλου ενώ θα ακολουθούσε και το συμβούλιο του νησιού στο οποίο θα ανακοινωνόταν ποιος παίκτης θα αποχωρήσει από το παιχνίδι. Υποψήφιοι ήταν ο Κόρο, η Μελίνα και ο Τάκης ενώ ο παίκτης που αποχώρισε ήταν τελικά ο Κόρο.

Παρ' όλα αυτά, την προσοχή του τηλεοπτικού κοινού τράβηξε η αλλαγή στην συμπεριφορά του Κωνσταντίνου Βασάλου, ο οποίος σταμάτησε, όπως φαίνεται να αντιμετωπίζει το παιχνίδι με την «ελαφρότητα» που το αντιμετώπιζε τόσο καιρό, κάνοντας κυρίως πλάκα, χωρίς να μπλέκεται σε καυγάδες.

Πόσο «θετικός» είναι ο Ηλίας Μπόγδανος; 5 μήνες στο Survivor και ένα χαρτάκι μετά αναρωτιόμαστε

Η επίθεση στον Ηλία Μπόγδανο

Ήδη αρκετοί πιστεύουν ότι ο Ηλίας Μπόγδανος έχει αρχίσει να δέχεται χωρίς λόγο τα κακόβουλα σχόλια των παικτών της Κόκκινης ομάδας, με απώτερο σκοπό να κλονιστεί η ψυχολογία του και να αποδομηθεί στους τηλεθεατές η παρουσία του.

Βέβαια, τέτοιου είδους σχόλια κάνουν κυρίως ο Σάκης Κατσούλης και ο Κωνσταντίνος Βασάλος, οι οποίοι στις συνεντεύξεις τους αλλά και στους συμπαίκτες τους τονίζουν συνεχώς πόσο έχει «αλλάξει» ο παίκτης των Μπλε, πόσο έντονα πανηγυρίζει και πόσο φαίνεται ότι έχει «μένος» προς τους παίκτες της Κόκκινης ομάδας με αυτά που φωνάζει κατά την διάρκεια των αγωνισμάτων.

Στο χθεσινό αγώνισμα ασυλίας, για παράδειγμα, ο Κωνσταντίνος Βασάλος θίχτηκε από τα σχόλια που έκανε στον πάγκο ο Ηλίας Μπόγδανος για εκείνον την ώρα που έπαιζε αντίπαλος με τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Το πρόβλημα ήταν πως, ενώ το έφερε στην κουβέντα με το τέλος του αγώνα, όταν ρωτήθηκε από τον Ηλία Μπόγδανο να πει τι άκουσε που δεν του άρεσε για να του ζητήσει «συγγνώμη», εκείνος είπε πως δεν θυμάται. Παράλληλα, πήρε τον λόγο και ο Σάκης Κατσούλης λέγοντας πως και αυτός άκουσε σχόλια, χωρίς όμως να τα θυμάται ούτε αυτός.

Εύλογο, λοιπόν ήταν να συμφωνήσουν ο Ηλίας και συμπαίκτες του, πως ο παίκτης των Μπλε δέχεται συντονισμένη επίθεση από τους συγκεκριμένους παίκτες της αντίπαλης ομάδας.

Τα αρνητικά σχόλια του Twitter για την συμμετοχή του Βασάλου στο All Star

Για όλα τα παραπάνω, την κλίκα στην οποία φαίνεται να συμμετέχει αλλά κι επειδή ενώ είναι κακός αγωνιστικά δεν βγαίνει σχεδόν ποτέ υποψήφιος, ο Κωνσταντίνος Βασάλος έχει αρχίσει να γίνεται όλο και πιο μισητός με τους χρήστες του Τwitter υποστηρίζουν πως δεν θα έπρεπε να έχει μπει στο Survivor All Star αλλά να παραμείνει στην νίκη του στο Asia Express.

Όπως φαίνεται στα σχόλια που έκαναν, ειδικά μετά το τελευταίο επεισόδιο, ο ίδιος έχοντας μπει στο «παρεάκι» του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, έχει αρχίσει να παίζει ένα πιο «ύπουλο» παιχνίδι δημιουργώντας προβλήματα εκεί που ίσως δεν υπάρχουν. Κι αυτό είναι κάτι που δεν εγκρίνουν οι fans του ριάλιτι.

Μερικά από τα σχόλια που έκαναν για τον Κωνσταντίνο Βασάλο ακολουθούν στην gallery: