Οι φήμες για αποβολή του Νίκου Μπάρτζη από το Survivor All Star έκαναν έξαλλο το κοινό

Γεωργία Βλαχοπούλου
Οι φήμες για αποβολή του Νίκου Μπάρτζη από το Survivor All Star έκαναν έξαλλο το κοινό

Τα spoilers του Survivor All Star μιλούν για αποχώρηση του Νίκου Μπάρτζη και του Τάκη Καραγκούνια από το παιχνίδι. 

Τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου κάνουν spoilers για το Survivor All Star, σύμφωνα με τα οποία ο Νίκος Μπάρτζης και ο Τάκης Καραγκούνιας έχουν απομακρυνθεί ήδη από το παιχνίδι.

Σύμφωνα με τα όσα γράφονται, οι δύο παίκτες ήρθαν ξανά σε ρήξη, καυγαδίζοντας πολύ έντονα κατά τη διάρκεια του αγώνα ασυλίας κι έτσι η παραγωγή αποφάσισε την αποβολή τους από το ριάλιτι. Το επεισόδιο, βέβαια στο οποίο λέγεται ότι έγιναν όλα αυτά θα μεταδοθεί την Τρίτη 23/5 ενώ ακόμα δεν έχει υπάρξει σχετικό trailer. Παρ' όλα αυτά, μένει να δούμε αν οι συγκεκριμένες φήμες θα επιβεβαιωθούν.

Αυτή, ωστόσο δεν ήταν η πρώτη φορά που οι δύο έντονοι χαρακτήρες του Survivor αντέδρασαν έντονα ο ένας προς τον άλλο αφού στο επεισόδιο της Τρίτης 16/5 παραλίγο να πιαστούν στα χέρια επειδή ο Νίκος Μπάρτζης άκουσε κάποιον χαρακτηρισμό προς το πρόσωπό του από τον Τάκη Καραγκούνια. Τελικά, δεν δόθηκε συνέχεια στο συμβάν και οι δυο τους επέστρεψαν στους πάγκους τους.

Survivor: Ο Τάκης δέχεται bullying ή απλά είναι τοξικός; Το Twitter απαντά ένθερμα

Η αντίδραση του κοινού στην ενδεχόμενη αποχώρηση του Νίκου Μπάρτζη

Παρότι ο Τάκης Καραγκούνιας έχει παραμείνει αρκετές φορές στο παιχνίδι δείχνοντας ότι έχει ένα σταθερό κοινό, μεγάλη αντίδραση ύστερα από το συγκεκριμένο spoiler έδειξαν, κυρίως, οι φανατικοί του Νίκου Μπάρτζη.

Οι λόγοι είναι δύο αφού αρχικά όσοι έχουν παρακολουθήσει τα Survivor και δη εκείνο του 2021 θυμούνται την οικειοθελή αποχώρηση του παίκτη λίγο καιρό πριν το τέλος του παιχνιδιού λόγω του τραυματισμού του στο πόδι. Ο ίδιος τότε, είχε αρκετά μεγάλο κοινό και πολλοί πίστευαν ότι θα είναι ανάμεσα στους φιναλίστ. Παρ' όλα αυτά αν και για τους περισσότερους τηλεθεατές ήταν κατανοητός ο λόγος που εκείνος αποχώρησε, θεώρησαν αρκετά άδικο τον τρόπο αυτό εφόσον ο Νίκος Μπάρτζης ήταν από τους πιο δυνατούς παίκτες αγωνιστικά.

mpartzhs.png

Έπειτα, η επάνοδός του στο φετινό Survivor ήταν κάτι περισσότερο από επιτυχημένη αφού ο ίδιος ήρθε πιο υποψιασμένος εξυπηρετώντας τόσο τον reality χαρακτήρα του παιχνιδιού όσο και τον αγωνιστικό αφού συνέχισε να είναι καλός στα runs. Έτσι, οι περισσότεροι άρχισαν να προβλέπουν ότι ο παίκτης δεν θα φτάσει απλά στον τελικό στο Γαλάτσι αλλά θα είναι και ο μεγάλος νικητής. Κάτι τέτοιο, μάλιστα θα ήταν σαν να παίρνει ο Νίκος Μπάρτζης εξ αρχής αυτό που άξιζε και το οποίο στερήθηκε το 2021 λόγω της ατυχίας με τον τραυματισμό του.

Επομένως, είναι απόλυτα λογικό να υπάρχει εκνευρισμός προς την παραγωγή του παιχνιδιού από τους παίκτες σε περίπτωση που επιβεβαιωθούν τα spoilers.

Σκευωρία Καραγκούνια - Κατσούλη η αποχώρηση Μπάρτζη;

Στα περισσότερα σχόλια που έγιναν στο Twitter με αφορμή τα spoilers για την αποχώρηση Καραγκούνια - Μπάρτζη, οι περισσότεροι σχολίασαν το γεγονός ότι ο Τάκης έχει ξαναβρεθεί σε αντίστοιχη κατάσταση τόσο με τον Γιώργο Κατσαούνη στο περσινό Survivor με τον δεύτερο να αποβάλλεται, όσο και με τον Ηλία Γκότση στις αρχές του Survivor All Star.

Σύμφωνα με την άποψη του κόσμου, λοιπόν ο Τάκης Καραγκούνιας είναι αυτός που θα έπρεπε να «τιμωρηθεί» από την παραγωγή εφόσον έχει αναμειχθεί κι άλλες φορές σε τέτοια συμβάντα.

Παράλληλα, στην ενδεχόμενη αποχώρηση μόνο του Νίκου Μπάρτζη οι περισσότερο συνομοσιολόγοι πιστεύουν πως όλο αυτό ήταν ένα οργανωμένο «έγκλημα» του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, οι οποίοι συμμαχόντας με τον Τάκη Καραγκούνια βρήκαν λύση στον μεγάλο αντίπαλο του πρώτου για το έπαθλο.

Αυτά είναι μερικά από τα σχόλια: