Survivor: Ο Τάκης δέχεται bullying ή απλά είναι τοξικός; Το Twitter απαντά ένθερμα

Survivor: Ο Τάκης δέχεται bullying ή απλά είναι τοξικός; Το Twitter απαντά ένθερμα

Ο Τάκης Καραγκούνιας ήταν ξανά στα βασικά θέματα συζήτησης στα social media αναφορικά με το Survivor.

Ξανά υποψήφιος προς αποχώρηση από το Survivor ο Τάκης Καραγκούνιας, αλλά οι καθαρά αγωνιστικές του ικανότητες δεν ήταν αυτές που τράβηξαν την προσοχή στο πρόσωπό του. Ο παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης πλέον δεν μπορεί να συνεννοηθεί με την πλειοψηφία των ανθρώπων γύρω του, παρά μόνο με τον Στάθη, γιατί και με τη Στέλλα με την οποία είχε καλές σχέσεις μέχρι πριν το συμβούλιο παρεξηγήθηκε.

https://www.instagram.com/p/CdtAVHGOjVL

Ο Τάκης κατηγορεί τους συμπαίκτες του ότι του κάνουν bullying

Πριν το συμβούλιο, ο Τάκης είχε μιλήσει στην κάμερα και διηγήθηκε την ιστορία της κατασκευής της δικής του καλύβας με απώτερο σκοπό να είναι εντελώς ανεξάρτητος από τους υπόλοιπους παίκτες. Φτάνοντας, όμως, στον Γιώργο Λιανό και λαμβάνοντας την υποψηφιότητά του, πήρε τον λόγο και ισχυρίστηκε ότι δέχεται bullying από τους υπόλοιπους παίκτες.

«Μετά από αυτό το γεγονός, γύρισε πολύς κόσμος εναντίον μου, ενώ πριν ήταν μαζί μου σε αυτήν την απόφαση. Σίγουρα κρύβει μία στρατηγική η απόφαση της Στέλλας. Την είδα να μιλάει πολύ με τον Σπύρο τον Μαρτίκα έξω. Είναι δίκαιο που ψηφίστηκα και όλα καλά. Αυτό που έχω να πω είναι ότι είναι άδικο για εμένα να τρώω όλο αυτό το πετροβόλημα, όλο αυτό το bullying από τους περισσότερους εδώ μέσα, διότι δε συμφωνούμε επειδή είμαι φωνακλάς, επειδή φωνάζω, επειδή είμαι γκρινιάρης, επειδή δεν μπορώ να δεχτώ τα ψέματά τους και την αλήθεια που εγώ βλέπω μέσα από τα μάτια μου. Αν η αλήθεια αυτή είναι υποκειμενική, γιατί για μένα είναι αντικειμενική, και για τον κόσμο είναι κάτι διαφορετικό… Με ειρωνεύονται τώρα, αλλά δε με πειράζει. Θα το δει ο κόσμος εκεί έξω και θα πράξει αναλόγως. Εγώ θέλω να πω το εξής. Έχω μπει σε αυτό το παιχνίδι και έχω δείξει πόσο πολύ θέλω να είμαι εδώ. Με τους τραυματισμούς μου, με τον θάνατο του πατέρα μου, με όλα αυτά που μου έχουν συμβεί εδώ μέσα, προσπαθώ να σταθώ όρθιος κάθε μέρα και μερικοί άνθρωποι δε με αφήνουν», είπε και πήρε τη θέση του δίπλα στους υπόλοιπους υποψήφιους προς αποχώρηση -Στάθη και Βρισηίδα-.

Το Twitter τοποθετείται ανοιχτά

Την ώρα που συνέβαιναν όλα αυτά, οι χρήστες στο Twitter τοποθετήθηκαν ανοιχτά. Φαίνεται ότι όχι μόνο δεν πιστεύουν ότι ο Τάκης δέχεται bullying, αλλά πληθώρα σχολίων χαρακτηρίζει τοξικό όλο αυτό που συμβαίνει με εκείνον.

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου βγήκε από το Survivor και τα έβαλε με τη Βρισηίδα