Το «αντίο» της Αντιγόνης Κουλουκάκου στην Αφροδίτη Λιάντου με το Twitter να αποθεώνει τον Σκουρλέτη

Κατερίνα Μπούσιου
Το «αντίο» της Αντιγόνης Κουλουκάκου στην Αφροδίτη Λιάντου με το Twitter να αποθεώνει τον Σκουρλέτη

Η συγκλονιστική σκηνή και η αποχώρηση της ηθοποιού από τη Γη της ελιάς. Το μεγάλο «ευχαριστώ» και από τον σκηνοθέτη Ανδρέα Γεωργίου προς την Αφροδίτη Λιάντου.

Για να μπούμε στο κλίμα των ημερών, αν χρειαζόταν να ψηφίσουμε για μία από τις καλύτερες σκηνές στα δύο χρόνια της Γης της ελιάς, σίγουρα θα επιλέγαμε την χθεσινή σκηνή του φόνου της Μυρτάλης.

Αν και το σενάριο της δολοφονίας είχε αρκετά «κενά» και αλλοπρόσαλη εξέλιξη σύμφωνα με το Twitter, η Αφροδίτη Λιάντου ως θύμα και ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης ως θύτης ήταν πολύ καλοί υποκριτικά. Το κοινό αποθέωσε τον Σκουρλέτη, ενώ η Αντιγόνη Κουλουκάκου και ο Ανδρέας Γεωργίου έκαναν δύο συγκινητικά post για την αποχώρηση της Αφροδίτης από τη σειρά. Τι θα συμβεί μετά από αυτή την αποχώρηση;

Η Μυρτάλη δεν θα λείψει αλλά η Αφροδίτη ήταν σημαντική για τη σειρά

Την τελευταία χρονιά, ο ρόλος της Αφροδίτης Λιάντου είχε αλλάξει σημαντικά και με το να γίνει κακιά και ανταγωνιστική προς όλους, έπαψε να είναι συμπαθής στο κοινό της Γης της ελιάς ως Μυρτάλη. Πάντως στην Αφροδίτη Λιάντου ταίριαζε απόλυτα αυτή η μεταστροφή και της έδωσε την ευκαιρία να μας δείξει και μέρος του ταλέντου της.

Mία αποκάλυψη, ένας χωρισμός στη Γη της ελιάς και το τρίτο πρόσωπο μετά τέλος της Αφροδίτης Λιάντου

https://www.instagram.com/p/CrVZtLHoQs4

Η σειρά ήταν η πρώτη μεγάλη σειρά στην τηλεόραση για εκείνη και το βάπτισμα του πυρός ήταν σημαντικό.

Η χθεσινή σκηνή όπου τη δολοφονεί ο μανιακός Αλέξης ήταν μία συγκλονιστική σκηνή και το Twitter αποθέωσε την ερμηνεία του Αλέξανδρου Σκουρλέτη, αλλά τα «έβαλε» ξανά με τη σεναριογράφο Βάνα Δημητρίου. Η αλήθεια είναι ότι η Μυρτάλη είχε πει σε όλη τη Μάνη ότι θα φύγει και ήταν λίγο άγαρμπη σεναριακά η πορεία μέχρι ο Αλέξης να ανακαλύψει την αλήθεια και να έχει κίνητρο για τον φόνο.

Ο νεαρός ηθοποιός θα μας αποχαιρετήσει επίσης οσονούπω από τη σειρά με την αυτοκτονία του στη φυλακή, αφού ακόμη και η μητέρα του θα τον απαρνηθεί μόλις μάθει και για τα υπόλοιπα εγκλήματά του.

«Αντίο Μυρτάλη» και «Σε ευχαριστώ Αφροδίτη»

Η Αφροδίτη Λιάντου όπως αναμενόταν αποχώρησε από τη σειρά μετά από 2 χρόνια και η αγαπημένη της τηλεοπτική θεία Ιουλία Βρετάκου - η οποία θα υποστεί μεγάλο σοκ με την απώλειά της - Αντιγόνη Κουλουκάκου, έστειλε μήνυμα στη νεαρή ηθοποιό για το «αντίο» με πολύ γλυκά και τρυφερά λόγια.

Και όπως έγραψε: «Λαμπερό κ φωτεινό μου πλάσμα. Πάντα στο φως και στην αγάπη να'σαι. Σε ευχαριστώ που ήσουν εσύ, ο εαυτός σου με το ταλέντο σου και την ομορφιά σου» με την νεαρή ηθοποιό να την ευχαριστεί με emoticons καρδούλες.

https://www.instagram.com/p/Csa4EELvyR5

Ο σκηνοθέτης της σειράς Ανδρέας Γεωργίου ο οποίος έχει συνεργαστεί και με την μητέρα της Εβελίνα Παπούλια, φύλαξε για εκείνη ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη συμμετοχή της και της ευχήθηκε τα καλύτερα για τη συνέχεια.

Στη σειρά την επόμενη εβδομάδα έχουμε σημαντικές εξελίξεις με το πένθος των Βρετάκων, την οργή της Ιουλίας απέναντι στην Μαργαρίτα η οποία δεν σταμάτησε τον γιο της όταν έπρεπε και με την έλευση του Στέφανου στην κηδεία της πρώην αγαπημένης του.

Αλλά κυρίως με την τιμωρία που θα επιβάλει ο ίδιος ο Αλέξης στον εαυτό του για όσα έκανε.