«Μήπως ο Ορέστης έχει την καρδιά του Κίμωνα;»: Στη Γη της ελιάς θα αποκαλυφθεί το μεγάλο μυστικό

«Μήπως ο Ορέστης έχει την καρδιά του Κίμωνα;»: Στη Γη της ελιάς θα αποκαλυφθεί το μεγάλο μυστικό

Η μεταμόσχευση και ο Γιώργος Αγγελόπουλος που ακόμη αποτελεί μυστήριο για τους φανς στη Γη της ελιάς, για τον ρόλο του ως Ορέστης.

Αν είσαι φαν στη Γη της ελιάς και μέχρι να ζήσεις το κορυφαίο επεισόδιο της χρονιάς με τη δολοφονία της Μυρτάλης, σίγουρα θα έχεις αναρωτηθεί το μυστικό που έχει ο Γιώργος Αγγελόπουλος ως Ορέστης Αντωνιάδης.

Δεν αργεί η αποκάλυψη και κάποιοι έχουν ήδη υιοθετήσει τα spoilers. Ο Ορέστης είναι εκείνος που πήρε την καρδιά του Κίμωνα, αφού μετά τον θάνατό του τα όργανά του δόθηκαν για μεταμόσχευση. Θα δούμε όμως αυτή τη σεζόν αυτό το σενάριο, αν τελικά ισχύει;

Η καρδιά του Ορέστη κυριολεκτικά και μεταφορικά είναι του Κίμωνα

Μέχρι στιγμής στη Γη της ελιάς έχεις δει τον Ορέστη να προσπαθεί να αποκτήσει επαφές με τον κύκλο της Μάνης και έχει μία τάση προς τον Δημοσθένη. Τυπικά είναι ιδιοκτήτης γυμναστηρίου. Ουσιαστικά κανείς δεν ξέρει ποιος είναι και τι σκοπό έχει το όπλο που έχει πάνω του διαρκώς.

Κάποιοι φανς τον έχουν τρολάρει απίστευτα τον Γιώργο Αγγελόπουλο , λέγοντας πως προς το παρόν όλο βόλτες στα σοκάκια της Μάνης κάνει και αν εξαιρέσεις την απόπειρα που έκανε εναντίον του ο Δημοσθένης, δε συνέβη κάτι άλλο συγκλονιστικό.

https://www.instagram.com/p/CrvTyJCosLV

Υπάρχει όμως και η συνάντηση με τη Δήμητρα η οποία θα έχει εξέλιξη, ως ένας μεγάλος έρωτας. Η γοητευτική αστυνόμος θα διακρίνει κάποια κοινά χαρακτηριστικά του Ορέστη με τον αδικοχαμένο Κίμωνα. Καρμικό ή όχι, ένα spoiler που κυκλοφορεί τις τελευταίες εβδομάδες, δίνει μία εξήγηση.

Μία ακόμη ευκαιρία: Στη Γη της ελιάς Ορέστης και Μαργαρίτα στήνουν «παγίδες» λίγο πριν το τέλος

Ο Ορέστης έχει λάβει την καρδιά του Κίμωνα μετά την δωρεά οργάνων. Έβαλε σκοπό να μάθει τι κρύβεται πίσω από τη δολοφονία του. Αν το δεις πρακτικά, είναι σπάνιο κάποιος ασθενής να μάθει την ταυτότητα του δότη του, αλλά εδώ μιλάμε για σειρά μυθοπλασίας.

Στο Twitter ήδη έχουν υιοθετήσει το σενάριο και διόλου απίθανο δεν είναι να είναι αλήθεια. Το μόνο σίγουρο ωστόσο, είναι πως τόσο ο Κούλλης Νικολάου ως Δημοσθένης όσο και ο Γιώργος Αγγελόπουλος ως Ορέστης θα παραμείνουν στον τρίτο κύκλο της σειράς. Αυτό κάτι σημαίνει. Δεν θα έχουμε δηλαδή οριστικές λύσεις στις ιστορίες και των δύο και θα έχουμε ανατροπές.