Στη Γη της ελιάς έχουμε μία νέα αρχή για την Αθηνά & τον Στέφανο μετά το τέλος της Μυρτάλης

Κατερίνα Μπούσιου
Στη Γη της ελιάς έχουμε μία νέα αρχή για την Αθηνά & τον Στέφανο μετά το τέλος της Μυρτάλης

Η Άντζελα Γκερέκου και ο Liam Ireland θα δουν να συμβαίνουν ανατροπές στις ζωές τους, αλλά αυτές θα είναι μόνο για καλό.

Δεν θα έχουμε μόνο δραματικές εξελίξεις στη Γη της ελιάς. Αναμένονται και χαρμόσυνα γεγονότα που θα συμβαδίζουν και με αρκετές εκπλήξεις που θα αλλάξουν τη ζωή των τηλεοπτικών ηρώων.

Έτσι στην ζωή της Αθηνάς Βρετάκου και του Στέφανου Καπερνάρου στη Γη της ελιάς θα έρθουν δύο όμορφες ανατροπές που θα δώσουν άλλο νόημα στο μέλλον τους.

Οι δυσκολίες της Αθηνάς και η μεγάλη απόφαση

Μετά την δολοφονία της Μυρτάλης στη Γη της ελιάς, η Αθηνά θα έχει τον δύσκολο ρόλο να συμπαρασταθεί στην Μαργαρίτα που θα έχει βιώσει και την αυτοκτονία του Αλέξη. Θα προσπαθήσει να την προστατεύσει και από το μένος της Ιουλίας που της ρίχνει όλες τις ευθύνες, αφού γνώριζε την κατάσταση του γιου της αλλά άργησε να επέμβει.

Ο Στέφανος από την άλλη πλευρά θα είναι σοκαρισμένος από τον θάνατο της πρώην αγαπημένης του και έχει επιστρέψει από την Ισπανία για λίγο στη Μάνη μετά τον χωρισμό του με την σύζυγό του Ελένη.

https://www.instagram.com/p/CrtO7qZoRNQ

Θα παραβρεθεί στην κηδεία της αλλά θα είναι συντετριμμένος. Στην Μάνη θα έχει την ευκαιρία όσο μείνει να είναι κοντά στην αδελφή του και στον Φίλιππο και αυτό θα είναι κάτι που δεν θα αρέσει στην Αρετή. Όμως ο Στέφανος είναι και ο πρώτος που θα καταλάβει τον ύποπτο ρόλο της και θα ειδοποιήσει την αδελφή του να προσέχει αποκαλύπτοντας πως η μητέρα τους θέλει να διαλύσει τον γάμο τους.

Ο Liam Ireland από ότι αναφέρουν οι πληρορίες θα παραμείνει για λίγο ακόμη στη Γη της ελιάς ως Στέφανος. Υπάρχουν κάποιες σκέψεις να παραμείνει και την τρίτη σεζόν αλλά τίποτε δεν είναι οριστικό.

Ο Liam Ireland μόλις επέστρεψε στη Γη της ελιάς με αλλαγή στο look του και ανανεωμένος

https://www.instagram.com/p/CdsTthLIzxX

Η Αθηνά - Άντζελα Γκερέκου από την άλλη πλευρά, θα φιλοξενήσει για λίγες ημέρες την Μαργαρίτα στο σπίτι της προσπαθώντας να την ηρεμήσει. Εκείνες τις ημέρες θα κάνει και έναν μικρό επαναπροσδιορισμό και της δικής της ζωής.

Ένα θλιβερό συμβάν που θα συμβεί παράλληλα θα την κάνει να πάρει μάλιστα και μία ανέλπιστη απόφαση όπως αναφέρει τα spoilers (Tivi sirial). Η μικρή Φιλίτσα από την υπόθεση που είχε χειριστεί ο Λυκούργος, «χάνει» τον παππού της και μένει ορφανή. Οι πληροφορίες λένε πως η Αθηνά θα την υιοθετήσει. Το μέλλον της αποκτά άλλο νόημα και της δίνει ελπίδα. Όπως η Μαργαρίτα η οποία συνεχίζει να έχει υπό την προστασία της τη Θοδώρα.

Η ζωή συνεχίζεται και με την ελπίδα θα πορευτούμε προς τον τρίτο κύκλο.