Μία άλλη Δήμητρα και όχι η Βαμβακούση γίνεται ο μεγάλος έρωτας του Ντάνου στη Γη της ελιάς

Κατερίνα Μπούσιου
Μία άλλη Δήμητρα και όχι η Βαμβακούση γίνεται ο μεγάλος έρωτας του Ντάνου στη Γη της ελιάς

To πρώτο καθοριστικό ραντεβού. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ως Ορέστης Αντωνιάδης ερωτεύεται κεραυνοβόλα την Δήμητρα και εκείνη βρίσκεται πάντα στο πλευρό του όπως δείχνουν τα πρώτα πλάνα. 

Ο τηλεοπτικός Ορέστης Αντωνιάδης στη Γη της ελιάς μπορεί να μην μας έχει αποκαλύψει τον πραγματικό του χαρακτήρα και τον σκοπό που ήρθε στη Μάνη, αλλά θα αποκαλύψει σύντομα τα δυνατά του αισθήματα προς την Δήμητρα.

Ο έρωτας τους είναι κεραυνοβόλος αλλά και καρμικός. Τα πρώτα πλάνα που δείχνουν πως εκείνη θα βρίσκεται για πάντα στο πλευρό του. Στις χαρές αλλά και στους κινδύνους που θα αντιμετωπίσουν.

Το First date του Ορέστη και της Δήμητρας

Στη Γη της ελιάς δεν έχουμε μόνο απαγωγές και δολοφονίες (όπως της Μυρτάλης) αλλά έχουμε και μεγάλους έρωτες. Εκτός από την Μαρίνα και τον Μάνο, τη Βασιλική και τον Φίλιππο και την επανασύνδεση της Ιουλίας με τον Στάθη, θα έχουμε ένα νέο και φλογερό ειδύλλιο. Αλλά και καρμικό.

Ο Ντάνος της καρδιάς μας, δηλαδή ο Γιώργος Αγγελόπουλος ως ο τηλεοπτικός Ορέστης Αντωνιάδης, ερωτεύεται τη Δήμητρα (όχι την Βαμβακούση) και δεν θα την αφήσει σε ησυχία. Προσπαθεί να βρίσκεται διαρκώς κοντά της και τα εγκαίνια του νέου του γυμναστηρίου στην Αρεόπολη είναι μία καλή αφορμή.

Την βλέπουμε μάλιστα να γίνεται από τα πρώτα μέλη, να φορά το αθλητικό της κολάν και αυτά είναι τα πρώτα πλάνα από τα γυρίσματα.

gitiselias_dimitra.jpg

Και η Ιουλία όμως ετοιμάζεται να εκτονωθεί στη γυμναστική.

gitiselias_ioulia.jpg

Ο γυναικείος πληθυσμός της Μάνης αναστατώνεται με τον Ορέστη αλλά εκείνος έχει μάτια μόνο για την αστυνόμο Δήμητρα (Μελίνα Κόντη ) η οποία παρόλο που είναι επιφυλακτική στην αρχή, δέχεται τελικά να βγει ραντεβού μαζί του. Εκεί θα καταλάβει πως έχουν πολλά κοινά και πως είναι καιρός να αφήσει την ανάμνηση του Κίμωνα και να προχωρήσει στη ζωή της.

Αν βέβαια ισχύει το spoiler πως ο Ορέστης έχει λάβει την καρδιά του Κίμωνα τότε μιλάμε για ένα αόρατο καρμικό δεσμό μεταξύ τους που δύσκολα θα σπάσει.

«Μήπως ο Ορέστης έχει την καρδιά του Κίμωνα;»: Στη Γη της ελιάς θα αποκαλυφθεί το μεγάλο μυστικό

Θα είναι μαζί στις χαρές αλλά και μαζί στους κινδύνους. Η Δήμητρα δεν έχει σταματήσει την έρευνα για την υπόθεση του Κίμωνα και την εμπλοκή του Δημοσθένη και θα την βοηθήσει, αλλά κυρίως θα την προστατέψει στη συνέχεια. Μέχρι να καταλάβουμε τους σκοπούς του. Ήξερε ή δεν ήξερε για τη δράση του;

Το φινάλε αυτής της χρονιάς θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον όπως καταλαβαίνεις. Προς το παρόν είμαστε εστιασμένοι στο σημερινό και το αυριανό επεισόδιο όπου έχουμε τον επίλογο της Μυρτάλης.

Και οσονούπω με την έλευση του Στέφανου, δηλαδή του Liam Ireland.

Ο Liam Ireland μόλις επέστρεψε στη Γη της ελιάς με αλλαγή στο look του και ανανεωμένος