Jessica Biel: η γυναίκα που καπάρωσε τον Justin Timberlake

Jessica Biel: η γυναίκα που καπάρωσε τον Justin Timberlake

H Jessica Biel και ο Justin Timberlake αρνούνται κατηγορηματικά να δώσουν το παραμικρό hint για το status της σχέσης τους που κρατάει τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Εκείνη έχει δηλώσει για τον Justin πώς «δεν είναι κάτι που διαλέγεις, απλά σου συμβαίνει» και εκατομμύρια γυναίκες θέλουν να τους συμβεί ακριβώς το ίδιο και να διακτινιστούν στη θέση της. Aν λάβεις υπόψη σου πώς έχει ονομαστεί «η πιο σέξι εν ζωή γυναίκα», τότε καταλαβαίνεις γιατί η Jessica είναι all time classic αντρική φαντασίωση.

Tη θυμάσαι σαν την αθώα Mary Camden, τη μεγαλύτερη κόρη του ενάρετου πάστορα με την πολυμελή οικογένεια στο «7th Heaven», της σειράς θρύλου που κρατάει το ρεκόρ του τηλεοπτικού προγράμματος στην κατηγορία «οικογενειακό δράμα» με τη μεγαλύτερη διάρκεια στην ιστορία της αμερικανικής τηλεόρασης. Από τη συμμετοχή της στη συγκεκριμένη σειρά, ενδεχομένως να επηρεάστηκε για να χτυπήσει ένα «αθώο» περιστέρι σε τατουάζ στην περιοχή της κοιλιάς της, όπως και η αγάπη της στους ρομαντικούς ρόλους.

Και στο σημείο που ετοιμάζεσαι να πειστείς για την ευαίσθητη Jessica που κρύβεται εν πλήρει συνειδήσει στο σέξι αμπαλάζ της, ξυπνάει το αντράκι μέσα της. Παίρνει φόρα και λέει ορθά κοφτά ότι στο Hollywood «δεν υπάρχουν τόσο καλοί ρόλοι για γυναίκες όσο για άντρες» στέλνοντας κάθε υποψία παστέλ ρομαντισμού στο πυρ το εξώτερο. Έτσι όταν έπεσε στα χέρια της το σενάριο για τη ζωή του επικού πολεμικού φωτορεπόρτερ Robert Kapa (ταινία που θα γυρίσει μέσα στο 2011 ο Michael Mann με τη Gemma Arterton και τον Andrew Garfield στον ομώνυμο ρόλο), η Jessica ζήτησε να παίξει εκείνη το ρόλο του Ούγγρου φωτογράφου αφήνοντας άπαντες με το στόμα ανοιχτό. Κάτι που έχει συμβεί και στο παρελθόν στο τρίπτυχο «ρόλοι-υποκρική-ταλέντο», όταν είχε ευθαρσώς δηλώσει πως λαχταρά (μήπως κατά βάθος ζηλεύει;) όσους ρόλους καταλήγουν στα χέρια της Natalie Portman και της Scarlett Johansson.

Ειλικρινά, δε γνωρίζουμε αν θα μπορούσαμε με ευκολία να φανταστούμε τη Jessica στο αριστουργηματικό «Black Swan» του Aronofsky να ανακαλύπτει τη σκοτεινή πλευρά της ή στο σεξουαλικά πνευματώδες «Vicky Cristina Barcelona» να χαριεντίζεται μεταξύ άλλων και με τον Javier Bardem, αντί της τσαούσας αξιωματικού του αμερικανικού στρατού στο ελαφρύ remake του «A-Τeam». Ίσως να φταίει το γεγονός ότι η Jessica στην εφηβεία της πριν τα μαθήματα υποκριτικής έπαιζε φανατικά ποδόσφαιρο.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Allure, δε διστάζει να μιλήσει όσο πιο χύμα γίνεται: «Θέλω μόνο μία ευκαιρία. Αν δεν σου αρέσω στην οντισιόν μου, μην με προσλάβεις!» παίρνοντας φόρα να κλωτσήσει όσους μένουν μόνο στην εξωτερική εμφάνισή της και δεν «διαβάζουν» τις δυνατότητές της ως ηθοποιός. Λίγο δύσκολο βέβαια, καθώς το 2005 κουβαλούσε για λογαριασμό του αμερικανικού περιοδικού Esquire, τον τίτλο της πιο «σέξι εν ζωή γυναίκας» και τα επόμενα χρόνια ήταν γκανιάν στις λίστες με τις πιο σέξι γυναίκες στον κόσμο στα περιοδικά FHM και Maxim. Αλλά τέτοιοι τίτλοι είναι μόνο η μία όψη του νομίσματος, καθώς όπως η ίδια ομολογεί «αναμφισβήτητα δεν άνοιξε όλες τις πόρτες για μένα, όπως νόμιζα ότι θα έκανε. Σκεφτόμουν ότι "θα είναι τεράστιο για μένα". Και τελικά δεν ήταν καθόλου».

Τουλάχιστον, η ομορφιά της, της άνοιξε την πόρτα της καρδιάς του Justin Timberlake. Με το που βρέθηκαν μαζί, η Jessica προσγειώθηκε αυτομάτως στο επίκεντρο της προσοχής των Perez Hilton και Σία. «Η παραβίαση της ιδιωτικής ζωής μου είναι πολύ σκληρή. Με ακολουθούν όλη μέρα, κάθε μέρα. Στον οδοντίατρο, στο καθαριστήριο». Δεν είναι λίγο να είσαι μαζί με τον Justin. «Είναι αυτό το κομμάτι στη ζωή μου που είναι αποκλειστικά για μένα και για κανέναν άλλον».

Ακόμη κι αν τα δημοσιεύματα που τους θέλουν χώρια οργιάζουν, όπως και η παραφιλολογία ότι εκείνος την απάτησε με την ηθοποιό-τηλεπερσόνα-λαγουδάκι της Αμερικής Οlivia Munn, η Jessica δεν το βάζει καθόλου κάτω. Στον Justin θα αφιέρωσε το cult-classic ύμνο «Mad About The boy» της R&B ντίβας Dinah Washington που τραγουδά εξαιρετικά στο soundtrack του «Easy Virtue». Όπως και εκείνον θα έχει στο μυαλό της στο ρόλο της εγκύου που θα κερδίσει ένα μεγάλο χρηματικό έπαθλο αν γεννήσει τη στιγμή της αλλαγής του χρόνου στην κομεντί extra large διαστάσεων που ονομάζεται «New Year's Eve» (για τους fans το sequel του «Valentine's Day» που θα βγει στις αίθουσες στο τέλος του 2011 με τη Sofia Vergara, τον Ashton Kutcher, τη Hilary Swank και τον Robert De Niro στο καστ).

Και για χάρη όλου του κόσμου -συμπεριλαμβανομένου του pop αστέρα αγαπημένου της που δεν τα κατάφερε λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων- ταξίδεψε στη βορειοδυτική Τανζανία και κατάκτησε την κορυφή του όρους Κιλιμάντζαρο, σε υψόμετρο 5895 μέτρων και με 122 παλμούς το λεπτό στην καρδιά της. Ήταν μια συμβολική κίνηση μαζί με άλλους celebrities για πόσιμο νερό στις χώρες της Αφρικής και για την οποία μπήκε στο πάνθεον των «Ηealth Heroines» του αμερικανικού περιοδικού «Self Magazine» για το 2010.