Το ντουέτο Κατερίνας Καινούργιου και Δέσποινας Βανδή δεν είχε ένα τυχαίο τραγούδι ως επιλογή

Γεωργία Βλαχοπούλου
Το ντουέτο Κατερίνας Καινούργιου και Δέσποινας Βανδή δεν είχε ένα τυχαίο τραγούδι ως επιλογή

Το look της Δέσποινας Βανδή και η σχέση με την νέα σύντροφο του Ντέμη Νικολαΐδη. Η Κατερίνα Καινούργιου τραγούδησε με την Δέσποινα Βανδή δίνοντας «ρεσιτάλ ερμηνείας».

Μία βάφτιση έφερε κοντά την Κατερίνα Καινούργιου με την Δέσποινα Βανδή και έμμεσα την Σμαράγδα Καρύδη και ο συνδυασμός των δύο πρώτων κυριών ήταν το highlight της βραδιάς, μαζί με το υπέροχο look της Δέσποινας Βανδή.

Το τραγούδι όλο νόημα που τραγούδησε η Κατερίνα Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου ήταν καλεσμένη την Παρασκευή σε βάφτιση, στην οποία νονός ήταν ο καλός της φίλος Νίκος Κοκλώνης. Ο παρουσιαστής και παραγωγός βάφτισε την μικρούλα που παίζει την δεύτερη κόρη της Σμαράγδας Καρύδη στη σειρά IQ 160, μιας και με τους γονείς της διατηρεί πολύ καλές σχέσεις.

Το ντουέτο Καινούργιου - Βανδή

Ανάμεσα στους επώνυμους καλεσμένους του Νίκου Κοκλώνη ήταν και η Δέσποινα Βανδή. Η κριτής του «J2US» τραγούδησε στο πάρτι που έγινε μετά τη βάφτιση διασκεδάζοντας τους πάντες με τις επιτυχίες της.

despoina-bandh.jpg

Καθώς, λοιπόν, περνούσε ανάμεσα από τον κόσμο η Δέσποινα Βανδή τραγουδώντας, σταμάτησε και δίπλα στην Κατερίνα Καινούργιου και οι δυο τους ερμήνευσαν μαζί το γνωστό τραγούδι «Θα 'θελα» με τον Νίκο Κοκλώνη να της απαθανατίζει και - γιατί όχι - να σκέφτεται μήπως σε επόμενο «J2US» λάβει τελικά μέρος και η φίλη του.

Το τραγούδι όλο νόημα για την περίπτωση της Κατερίνας Καινούργιου μιλά για χωρισμό. Βέβαια δεν είναι το μοναδικό τραγούδι της Δέσποινας που αγαπά η παρουσιάστρια, που εδώ και χρόνια έχει δηλώσει πως είναι φαν της τραγουδίστριας.

Η προσωπική ζωή της Κατερίνας Καινούργιου

Αν και δεν γνωρίζουμε αν και πού αφιέρωνε αυτό το ντουέτο με τη Δέσποινα Βανδή η παρουσιάστρια, τον τελευταίο καιρό έχει αναφερθεί στην προσωπική της ζωή αφήνοντας να αιωρείται αν είναι ή όχι σε νέα σχέση.

Η Κατερίνα Καινούργιου ποζάρει ως νύφη και ο Γρηγόρης Γκουντάρας έκανε το πιο επικό σχόλιο

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η παρουσιάστρια δήλωσε:

«Μπορεί και να έχω σχέση και κανείς να μην το ξέρει. Η προσωπική ζωή είναι προσωπική ζωή. Ξέρεις τι έκανα χθες σπίτι μου; Όλοι έχουμε κάνει λάθη κι έχω κάνει κι εγώ. Επειδή έφαγα χαστούκια στην προσωπική μου ζωή και ίσως έχω μπλέξει και με λάθος ανθρώπους, βάζεις ένα «χ». Δεν υπάρχουν πληροφορίες για την προσωπική μου ζωή εδώ και πολύ καιρό. Όποιος με γνωρίσει και δει τι άνθρωπος είμαι δε θα ξεκολλήσει από εμένα. Σίγουρα θα με ερωτευτεί γιατί ξέρω ότι είμαι πολύ δοτικός άνθρωπος. Αν έρθει ένας μεγάλος έρωτας και μου χτυπήσει την πόρτα και πει να με πάρει να φύγουμε θα το έκανα, θα τα άφηνα όλα».

Η Δέσποινα Βανδή εκτός από την ολόσωμη φόρμα που φόρεσε κατά τη διάρκεια της μικρής δεξίωσης μετά τη βάφτιση, είχε ένα πολύ ιδιαίτερο pink summer look με μπουστάκι σε στυλ μαγιό και διχρωμία άσπρο - ροζ στο φαρδύ κοστούμι που επέλεξε. Και με το ανάλογο χρωματικά clutch.

Αν παρατηρήσεις το story της, η Δέσποινα έχει πάρει το look από το κατάστημα της Αλεξάνδρα Νικολαΐδου, που όχι απλά είναι φίλη της Κατερίνας Καινούργιου, αλλά και η νέα σύντροφος του πρώην συζύγου της Ντέμη Νικολαΐδη. Απίστευτο;

desp1navandi_3106711657354795623.jpg