«Πού να βρω έναν να σου μοιάζει» λέει η Σωτηροπούλου στον Μαραβέγια- Οι τρυφερές ευχές

«Πού να βρω έναν να σου μοιάζει» λέει η Σωτηροπούλου στον Μαραβέγια- Οι τρυφερές ευχές

Οι ευχές της ηθοποιού στον σύζυγό της, οι υπέροχες φωτογραφίες από τις Κάννες και το νέο τους σπίτι στο κέντρο της Αθήνας.

Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας απολαμβάνουν στο έπακρο τον έγγαμο βίο και εδώ και λίγα 24ωρα βρίσκονται τις Κάννες, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κινηματογράφου.

Σήμερα ο δημοφιλής τραγουδιστής έχει την ονομαστική του εορτή και όπως ήταν αναμενόμενο η σύζυγός του θέλησε να του ευχηθεί με μια τρυφερή ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

https://www.instagram.com/p/CsgG_m6o3wu

Πριν λίγες ώρες το ερωτευμένο ζευγάρι έδωσε το παρών σε επίσημο event και πραγματοποίησε μια super stylish εμφάνιση στο κόκκινο χαλί. Η ηθοποιός επέλεξε πράσινο maxi φόρεμα το οποίο ανέδειξε τις αναλογίες της ενώ ο τραγουδιστής έδωσε το παρών με ένα ασπρόμαυρο κοστούμι και animal print πουκάμισο.

Oι ευχές της Τόνιας Σωτηροπούλου στον Κωστή Μαραβέγια

maravegias1.jpg

«Δεν φορούν όλοι οι ήρωες κάπα! Χρόνια Πολλά», έγραψε η ηθοποιός σε Instagram-story και λίγο αργότερα δημοσίευσε μια ακόμη φωτογραφία του συζύγου της στην οποία έγραψε: «Ο όμορφός μου».

Η ζωή του ζευγαριού μετά τον γάμο

Πριν από λίγο καιρό ο Κωστής Μαραβέγιας είχε δηλώσει στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» ότι νιώθει πιο ελεύθερος τώρα που είναι παντρεμένος. «Όταν ξέρεις τα όρια στη ζωή σου, έχεις τη λαχτάρα να κινείσαι ελεύθερος. Υπήρξε ένα συναίσθημα έξω από εμένα, που με οδήγησε σε έναν άνθρωπο και είναι ο άνθρωπος μου. Με την Τόνια αισθάνθηκα αυτό που δεν είχε αισθανθεί. Δεν μπορώ να το εκλογικεύσω εύκολα και να σου πω τα αρνητικά χαρακτηριστικά αλλά και τα θετικά που έχει. Μπορώ όμως να σου πω, ότι αισθάνθηκα αυτό που δεν είχα αισθανθεί για να με φέρει στην ίδια κατάσταση στη ζωή μου. Ο γάμος μας με την Τόνια ήταν μια τρέλα της στιγμής που την κίνησα εγώ, ήταν κάτι αιφνίδιο», ανάφερε για την σύζυγό του Τόνια Σωτηροπούλου.

H Τόνια Σωτηροπούλου έγινε 36 ετών και το γιόρτασε όπως μόνο εκείνη ξέρει

«Τίποτα δεν έχει αλλάξει. Πολύ καλά είναι όλα. Το συζητούσαμε πάντα. Λέγαμε σαν παντρεμένοι είμαστε. Μου λέει «πιστεύεις θα παντρευτούμε κανονικά;», λέω «εντάξει, όχι κανονικά». Οπότε είπαμε να κάνουμε κάτι μικρό, μαζεμένο, ένα πάρτι. Έκανε πρόταση κανονικά. Εγώ πίστευα ότι πήγαινε να πάρει κάτι από την τσάντα του. Ήταν ωραίο και πολύ αστείο και συγκινητικό μετά. Θρησκευτικό γάμο δεν θα κάνουμε. Θα κάνουμε σίγουρα ένα πιο μεγάλο πάρτι κάποια στιγμή», είχε δηλώσει η Τόνια Σωτηροπούλου στον Νίκο Μουτσινά.

Η Τόνια Σωτηροπούλου είχε βρεθεί στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και δήλωσε: «Είναι μια τυπική επισφράγιση με ένα ωραίο πάρτι για την αγάπη που βιώνουμε, αυτό. Εγώ δεν είχα ποτέ καμία εμμονή με το θέμα γάμος – οικογένεια, δεν είναι αυτό που με καθορίζει, όπως δεν είναι και αυτό που καθορίζει τον Κωστή. Αλλά στα πλαίσια που έγινε με τους λίγους ανθρώπους που ήταν εκεί, ήταν σαν ένα ωραίο γενέθλιο πάρτι, πολύ συγκινητικό».

Σωτηροπούλου- Μαραβέγιας: Το νέο minimal σπίτι τους

Η Τόνια Σωτηροπούλου είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και μοιράζεται συχνά φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς της φίλους. Όπως θα δεις στις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ο χώρος όπου ζει με τον Κωστή Μαραβέγια είναι φωτεινός, ζεστός και γουστόζικος. Με απλά λόγια, υπέροχος.

Στην τραπεζαρία του σπιτιού επικρατεί το ξύλο και οι αποχρώσεις του λευκού και του καφέ, ενώ η ηθοποιός έχει προσθέσει ραφάκια τα οποία έχει «στολίσει» με ιδιαίτερα, χρωματικά διακοσμητικά, φυτά εσωτερικού χώρου, βιβλία και φωτογραφίες. Το πιο εντυπωσιακό σημείο του σπιτιού, ωστόσο, είναι η μεγάλη βεράντα με εκπληκτική θέα στο κέντρο της Αθήνας.

Πηγή κεντρικής: toniasotiropoulou