Τόνια Σωτηροπούλου: Oι συγκινητικές ευχές για τα γενέθλια της μαμάς της και η σπάνια #tbt φωτογραφία

Τόνια Σωτηροπούλου: Oι συγκινητικές ευχές για τα γενέθλια της μαμάς της και η σπάνια #tbt φωτογραφία

Μαμά και κόρη μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό. Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες και η τρυφερή αφιέρωση της ηθοποιού.

Γιορτινή ατμόσφαιρα επικρατεί σήμερα στο σπίτι της Τόνιας Σωτηροπούλου, καθώς η μητέρα της, Βούλα γιορτάζει τα γενέθλιά της. Η ηθοποιός έχει πολύ τρυφερή σχέση με την οικογένειά της και όπως συνηθίζει να κάνει κάθε χρόνο, θέλησε να της ευχηθεί δημόσια με ένα post στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η δημοφιλής καλλιτέχνης είναι αρκετά ενεργή στο Instagram και μοιράζεται συχνά στιγμές από την καθημερινότητα της, με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Το τρυφερό post και οι ευχές για τα γενέθλια της μαμάς της

Πριν λίγες ώρες η ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα καρουζέλ σπάνιων φωτογραφιών με τη μητέρα της σε διαφορετικές ηλικίες και όπως θα διαπιστώσεις η ομοιότητα μαμάς-κόρης είναι εμφανής.

Η κυρία Βούλα Σωτηροπούλου είναι μία από τις μεγαλύτερες αδυναμίες της 35χρονης και δεν είναι λίγες οι φορές που πραγματοποιεί δημόσιες εμφανίσεις με τη μητέρα της, δημοσιεύοντας αργότερα κοινά τους στιγμιότυπα στα social media.

https://www.instagram.com/p/CrSvu21o8e7

«Not all heroes wear capes ! Happy birthday mom ♥️♥️♥️ @sotiropoulouv. Χρόνια πολλά μαμά ! Σε χαιρόμαστε και εύχομαι να σε χαιρόμαστε για πολλά πολλά χρόνια ακόμα ! Είμαι πολύ τυχερή που το σύμπαν μου έφερε εσένα για μητέρα ! Είσαι η επιτομή της αγάπης , της γενναιοδωρίας , της αλήθειας , της φροντίδας , της συγχώρεσης , της μαχήτριας , της κατανόησης για όλους μας ! Σ´αγαπώ και σε γιορτάζω και εύχομαι όσο μεγαλώνω να σου μοιάζω όλο και περισσότερο ♥️ Να γιορτάζετε της μαμάδες σας , οι μέρες και τα χρόνια περνάνε και επειδή είναι τόσο δεδομένη η παρουσία τους στη ζωή μας συνήθως , ξεχνιόμαστε και ο χρόνος μας προσπερνάει», έγραψε η ηθοποιός κάτω από την ανάρτησή της.

Τόνια Σωτηροπούλου & Κωστής Μαραβέγιας: H 1η επέτειος γάμου στο νέο τους σπίτι και το τρυφερό post

undefined

Στο post της ηθοποιού ξεχωρίζει η φωτογραφία στη οποία ποζάρει με τη μητέρα της λίγα λεπτά μετά τον γάμο της με τον Κωστή Μαραβέγια και η throwback φωτογραφία από την παιδική της ηλικία.

Πριν από μερικές ημέρες η Τόνια Σωτηροπούλου και ο σύζυγός της, Κωστής Μαραβέγιας απόλαυσαν τις πασχαλινές τους διακοπές στην Ύδρα, μαζί με καλούς τους φίλους.

1682084573959-500872432-tonia_syros.jpg

Το Πάσχα του 2022 το ζευγάρι είχε ταξιδέψει στην Σύρο μαζί με την μητέρα της ηθοποιού.

https://www.instagram.com/p/CrBHB0Ro9Tp

Πριν από μερικά 24ωρα η 35χρονη μοιράστηκε αρκετές λήψεις από το ταξίδι τους στο μαγικό νησί του Αργοσαρωνικού, δείχνοντάς μας τα υπέροχα τοπία.

Πηγή κεντρικής: toniasotiropoulou