H Amber Heard εγκαταλείπει το Hollywood και κάνει νέα αρχή με την κόρη της στη Μαδρίτη

Τσακιρίδου Χριστίνα
H Amber Heard εγκαταλείπει το Hollywood και κάνει νέα αρχή με την κόρη της στη Μαδρίτη

Λίγους μήνες μετά την πολύκροτη δίκη Heard-Depp η ηθοποιός θέλει να γυρίσει σελίδα και να μεγαλώσει την κόρη της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ολικό restart προσπαθεί να κάνει η Αmber Heard, λίγους μήνες μετά το τέλος της δίκης με τον πρώην σύζυγό της, Johnny Depp. Η 37χρονη κλήθηκε να καταβάλει στον 59χρονο αποζημίωση ύψους 10 εκατομμυρίων δολαρίων και 350.000 δολάρια ως αποζημίωση για συκοφαντική δυσφήμηση.

Η Amber Heard εγκαταλείπει το Hollywood

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, η 37χρονη εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Ισπανία με την κόρη της, Oonagh.

«Μπορώ να αποκαλύψω ότι η Heard εγκατέλειψε το Hollywood και μετακόμισε αθόρυβα στην Ισπανία με τη μικρή της κόρη», δήλωσε η Alison Boshoff σε δημοσίευμά της στην Dailymail.

Πηγή από το στενό περιβάλλον της ηθοποιού ανέφερε: «Μιλάει Ισπανικά και είναι χαρούμενη εκεί, μεγαλώνοντας την κόρη της μακριά από την δημοσιότητα».

Kαι πρόσθεσε: «Δεν νομίζω ότι βιάζεται να επιστρέψει στη δουλειά ή στοHollywood, αλλά πιθανότατα θα επιστρέψει όταν έρθει η ώρα και το κατάλληλο project».

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον Ιούλιο του 2022 η διάσημη ηθοποιός πούλησε την έπαυλή της στο Yucca Valle για 1,1 εκατομμύρια δολάρια.

Για την ώρα οι εκπρόσωποι της ηθοποιού δεν έχουν σχολιάσει κάτι ωστόσο η 37χρονη περνάει αρκετό χρόνο τελευταία στην Ισπανία. Τον περασμένο Οκτώβριο η Heard εθεάθη στις παραλίες της Palma de Mallorca, ενώ πριν λίγες ημέρες ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε όσο έπαιζε με την κόρη της σε ένα παιδικό πάρκο.

Οι φίλοι της Amber Heard «εξαφανίστηκαν» για να μην πληρώσουν τα χρέη της στον Johnny Depp

Ο ερχομός της κόρης της

To 2021 η ηθοποιός αποκάλυψε πως απέκτησε ένα κοριτσάκι μέσω παρένθετης μητέρας, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με την κόρη της, Oonagh Paige.

Το όνομα που επέλεξε για την κόρη της είναι φόρος τιμής στη μητέρα της, Paige, η οποία έφυγε από τη ζωή τον Μάιο του 2020: «Είμαι πολύ λυπημένη και συντετριμμένη από την απώλεια της μαμάς μου, Paige Heard. Μας άφησε πολύ νωρίς, συγκρατώντας τη μνήμη της όμορφης, απαλής ψυχής της. Θα μου λείψει από τα βάθη της καρδιάς μου για πάντα», είχε γράψει στο Instagram η Ηeard.

https://www.instagram.com/p/CRYmcORhpmi

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που μοιράζομαι αυτά τα νέα μαζί σας. Πριν από τέσσερα χρόνια, αποφάσισα ότι θέλω να αποκτήσω ένα παιδί. Ήθελα να το κάνω με τους δικούς μου όρους», είχε δηλώσει στο παρελθόν η Αμερικανίδα σταρ.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες της ηθοποιού με την κόρη της.

Η δικαίωση του Johnny Depp στη δίκη με την Amber Heard

Έξι ολόκληρες εβδομάδες, αμέτρητες καταθέσεις και εξετάσεις στοιχείων χρειάστηκαν για να πειστούν οι ένορκοι και να καταλήξουν ομόφωνα στην απόφαση της δίκης Depp-Heard. Το δικαστήριο δικαίωσε τον Johnny Depp, με την τελική ετυμηγορία να ανακοινώνεται στις Ιουνίου 2022.

Ο διάσημος ηθοποιός απέδειξε περίτρανα ότι η πρώην σύζυγός του τον δυσφήμησε επί σκοπού στο κείμενο που έγραψε το 2018 η Washington Post και ανέφερε πως η Heard ήταν θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

«6 χρόνια πριν, η ζωή μου, η ζωή των παιδιών μου, η ζωή των ανθρώπων που βρίσκονταν πιο κοντά μου κι επίσης, η ζωή των ανθρώπων που για πολλά, πολλά χρόνια με υποστήριζαν και πίστευαν σε μένα άλλαξε για πάντα. Όλα μέσα σε μία στιγμή. Ψευδείς, πολύ σοβαρές και εγκληματικές κατηγορίες μου αποδόθηκαν μέσω των media, που πυροδότησαν ένα ατέλειωτο μπαράζ περιεχομένου γεμάτου μίσους, παρόλο που ποτέ δεν μου ασκήθηκε δίωξη. Είχαν ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο μέσα σε ένα nanosecond και είχαν μία σεισμική επιρροή στη δουλειά και την καριέρα μου. χρόνια αργότερα, το δικαστήριο μου έδωσε πίσω τη ζωή μου», έγραψε πριν λίγους μήνες ο Johnny Depp.

Πηγή κεντρικής: apimages.com