Η Ήβη Αδάμου έκανε μία δραστική αλλαγή στα μαλλιά της & αυτή τη star μάς θυμίζει με το νέο hair look

Η Ήβη Αδάμου έκανε μία δραστική αλλαγή στα μαλλιά της & αυτή τη star μάς θυμίζει με το νέο hair look
Instagram

Στην Ελένη εγκαινίασε το νέο της hair look και μίλησε για τον έρωτα της ζωής της. 

Η Ήβη Αδάμου είναι χωρίς αμφιβολία μία από τις ομορφότερες παρουσίες της ελληνικής showbiz η οποία έκανε το check in της στον χώρο της δισκογραφίας στην τρυφερή ηλικία των 16 ετών.

13 χρόνια μετά, και η 29χρονη σήμερα κοπέλα, εκτός από μία επιτυχημένη πορεία στο τραγούδι έχει δημιουργήσει και την οικογένεια των ονείρων της. Όπως είναι γνωστό, με τον Μιχάλη Κουϊνέλη είναι μαζί πάνω πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε όταν πριν από τέσσερα χρόνια ήρθε στον κόσμο η κόρη τους, Ανατολή.

Η Ήβη Αδάμου έγινε «χρυσή»- Η εντυπωσιακή εμφάνιση και οι τρυφερές photos με τον Μιχάλη Κουϊνέλη

Η οικογένεια, μοιράζει τον χρόνος της σε Αθήνα και Αλεξανδρούπολη αφού πριν από μερικά χρόνια αποφάσισαν να μείνουν μόνιμα στην επαρχία και να έρχονται στην πρωτεύουσα λόγω των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων.

https://www.instagram.com/p/CqGKnhsIy3x

Στα πιο πρόσφατα νέα της Ήβης και στο νέο της ταξίδι στην Αθήνα λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων, όλοι όσοι την ακολουθούν στο Instagram παρατήρησαν μία δραστική αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της.

https://www.instagram.com/p/CsG_yCAI_gP

Ειδικότερα, η νεαρή γυναίκα αποφάσισε να κόψει αφέλειες υιοθετώντας το αγαπημένο a la Brigitte Bardot hair look ή μάλλον καλύτερα το a la Jane Birkin -ένεκα των καστανών της μαλλιών.

https://www.instagram.com/p/CFzn4dECEKs

Έπειτα από την πρόσφατη φωτογραφία που ανέβασε, η Ήβη έδειξε το νέο της hair look και μέσα από τη μεσημεριανή εκπομπή στην οποία και βρέθηκε καλεσμένη την Τρίτη (23/5).

Η συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

Καλεσμένη στην «Ελένη» βρέθηκε η ανανεωμένη Ήβη Αδάμου και, μεταξύ άλλων, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον έρωτα της ζωής της aka Stavento αλλά και στην κόρη τους -εκτός από την επιτυχημένη της επαγγελματική πορεία.

O Stavento έγινε 44 & οι γυναίκες της ζωής του ετοίμασαν πάρτι στο σπίτι τους στην επαρχία

Ακολουθούν αποσπάσματα από τη συνέντευξή της καθώς και το βίντεο:

«Βοήθησε πολύ το ότι έγινα μικρή μαμά. Εγώ το θεωρώ κάτι πολύ όμορφο. Η μαμά μου έκανε μικρή παιδί, και το ήθελα και εγώ. Μου το έβγαλε και ο Μιχάλης αυτό. Μέχρι σήμερα θα συνεχίσω να λέω πως ο Μιχάλης μου βγάζει πολλά έντονα συναισθήματα. Παρατηρώ και σε εμένα αλλαγή μεγάλη με το παιδί. Είναι πολύ σημαντικό να περνάμε χρόνο με τα παιδιά μας και προσπαθώ να το κάνω όσο περισσότερο μπορώ. Η οικογένεια είναι προτεραιότητα».

«Είχα μεγάλη τύχη που συμμετείχα σε ένα παιχνίδι και μετά ήρθε η δισκογραφική που μου είπε να κάνουμε ένα άλμπουμ. Δεν μπορώ να σκεφτώ τη ζωή μου χωρίς τον Μιχάλη. Μουσικά θα ήμουν στον ίδιο δρόμο νομίζω. Θέλω να λέω όμορφα τραγούδια, με ωραίο στίχο και μουσική».

Δες φωτογραφίες με το νέο hair look στη gallery που ακολουθεί: