Η Ήβη Αδάμου έγινε «χρυσή»- Η εντυπωσιακή εμφάνιση και οι τρυφερές photos με τον Μιχάλη Κουϊνέλη

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Ήβη Αδάμου έγινε «χρυσή»- Η εντυπωσιακή εμφάνιση και οι τρυφερές photos με τον Μιχάλη Κουϊνέλη

H 29χρονη ήταν πιο κομψή από ποτέ στην απονομή του χρυσού άλμπουμ της και τραγούδησε με τον άντρα της ζωής της.

Μια από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας της βίωσε το βράδυ της Πέμπτης (06/04) η Ήβη Αδάμου αφού το άλμπουμ της «Δικό μου» έγινε χρυσό. Η τραγουδίστρια της Panik Records, οι συνεργάτες και τα αγαπημένα της πρόσωπα έδωσαν το παρών σε γνωστό εστιατόριο της Κηφισιάς για την απονομή του χρυσού άλμπουμ και των πλατινένιων singles. Η νεαρή καλλιτέχνης έλαμπε από ευτυχία και τραγούδησε για τους καλεσμένους μερικές από τις μεγάλες της επιτυχίες.

H απονομή του χρυσού δίσκου της Ήβης Αδάμου

Στο πλευρό της Ήβης ήταν όπως πάντα ο σύντροφός της, Μιχάλης Κουϊνέλης. Το ερωτευμένο ζευγάρι φωτογραφήθηκε αγκαλιασμένο και λίγο αργότερα πραγματοποίησε ένα απολαυστικό act.

IVI1.jpg

Ο ερχομός της κόρης τους το 2018 άλλαξε ριζικά τις προτεραιότητές τους αφού αποφάσισαν να μετακομίσουν στην Αλεξανδρούπολη και να επισκέπτονται την πρωτεύουσα μόνο για τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Η Ανατολή Κουϊνέλη έχει μεγαλώσει πολύ και οι γονείς της ποζάρουν μαζί της και καμαρώνουν

Ivi2.jpg

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με το ζευγάρι να ευχαριστεί όσους τους τίμησαν με την παρουσία τους στην ξεχωριστή αυτή βραδιά.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Ήβης

Το glam squad της τραγουδίστριας έκανε για ακόμη μια φορά «θαύματα» με την Ήβη να είναι πιο κομψή από ποτέ. Η 29χρονη εμφανίστηκε με ένα maxi μαύρο φόρεμα δημιουργία των MI-RŌ, μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες Yves Saint Laurent και ένα εκθαμβωτικό κολιέ Kessaris.

https://www.instagram.com/p/Cqt95r5otJ6

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Το love story με τον Μιχάλη Κουϊνέλη

H Ήβη Αδάμου και ο Μιχάλης Κουϊνέλης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz και έχουν μια άκρως συγκινητική ιστορία αγάπης που οδήγησε στην δημιουργία μιας υπέροχης οικογένειας. Η τραγουδίστρια και ο frontman των Stavento γνωρίστηκαν στο XFactor, όταν η Ήβη ήταν μόλις 16 ετών και ονειρευόταν μια καριέρα στη μουσική βιομηχανία. Σήμερα ζουν την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία, με την 5χρονη κόρη τους, Ανατολή-Νεφέλη να είναι το επίκεντρο της προσοχής τους.

https://www.instagram.com/p/CoR1rS6tEFg

«Στο X Factor γνώρισα την Ήβη Αδάμου, εκεί την είδα πρώτη φορά, είχα πάει γιατί τραγουδούσαν κάποιοι διαγωνιζόμενοι τα τραγούδια μας. Κι ήταν και η Ήβη ανάμεσα σε αυτούς. Μετά έγραψα το «Σαν έρθει η μέρα», βγήκαμε για περιοδεία. Τότε πήγαινε λύκειο, τι συζητάμε, ούτε καν. Όταν ήρθε να σπουδάσει πια, ζήτησε τη βοήθειά μου σαν φίλος, της έδωσα τη βοήθειά μου γιατί έτσι είναι οι φίλοι. Εξελίχθηκε σε άλλο επίπεδο το μεταξύ μας, φτάνοντας στο απόλυτο κατ’ εμέ. Το απόλυτο είναι η κόρη μας», έχει δηλώσει για τη σχέση του με την Ήβη Αδάμου, ο Μιχάλης Κουινέλης.

Πηγή κεντρικής: iviadamou_