O Justin Timberlake (ξανά) έκανε πρόταση γάμου στη Jessica Biel και οι fans εγκρίνουν

Τσακιρίδου Χριστίνα
O Justin Timberlake (ξανά) έκανε πρόταση γάμου στη Jessica Biel και οι fans εγκρίνουν

O Justin Timberlake και η Jessica Biel αποδεικνύουν καθημερινά πως είναι το πιο ακομπλεξάριστο ζευγάρι στο Hollywood.

H Jessica Biel και ο Justin Timberlake είναι ένα από τα ζευγάρια- πρότυπο στο Hollywood. Το 2012 η ηθοποιός παντρεύτηκε τον γνωστό τραγουδιστή με τον οποίο έχει αποκτήσει 2 παιδιά.

Το ερωτευμένο ζευγάρι μοιράζεται συχνά καθημερινές τους στιγμές στα social media, αποδεικνύοντας ότι αποτελούν #couplegoals. Τι κι αν πέρασαν μεγάλη κρίση το 2020, Timberlake και Biel κατάφεραν να σώσουν τη σχέση τους και να παραμείνουν μαζί και αγαπημένοι.

Οι νέες φωτογραφίες του ζευγαριού και η επική αντίδραση του Justin Timberlake

Πριν από λίγες ώρες η Jessica Biel δημοσίευσε δύο τρυφερές selfie φωτογραφίες με τον σύζυγό της και έγραψε στη λεζάντα: «Το αγόρι μου».

https://www.instagram.com/p/CsjOlXaOdez

Η συγκεκριμένη προσφώνηση έκανε τους followers τους να ξεσπάσουν σε γέλια και προκάλεσε την επική αντίδραση του Justin Timberlake.

Tο αστείο ξεκίνησε από ένα βίντεο που δημοσίευσε ο τραγουδιστής στο TikTok όπου ένας χρήστης του έγραφε πως «Δεν έχω ιδέα ποιος είσαι, αλλά η κοπέλα σου μοιάζει στη Jessica Biel, συγχαρητήρια».

Λίγο πριν την επέτειο δέκα χρόνων γάμου, η Jessica Biel και ο Justin Timberlake κάνουν διακοπές

sxolio.png

Ο Τimberlake απέδειξε λίγο αργότερα πως έχει έντονη αίσθηση του χιούμορ αφού δεν δίστασε να κάνει πρόταση γάμου στην σύζυγό του, γράφοντας κάτω από τις κοινές φωτογραφίες τους: «Ξέρω πως θα ακουστεί τρελό, αλλά θα με παντρευτείς;».

Το περασμένο καλοκαίρι το ζευγάρι ανανέωσε τους γαμήλιους όρκους του στην Ιταλία.

To νέο σπίτι της Jessica Biel και του Justin Timberlake

Η Jessica Biel και ο Justin Timberlake μετακόμισαν στη Μontana αφού πούλησαν το πολυτελές σπίτι τους στο Los Angeles. Το ερωτευμένο ζευγάρι θεωρεί πως είναι το τέλειο μέρος για να μεγαλώσουν τους δύο γιους τους, τον 7χρονο Silas και τον 2χρονο Phineas.

https://www.instagram.com/p/CqEIjH_vugb

Η ηθοποιός και ο τραγουδιστής αγόρασαν το συγκεκριμένο ακίνητο το 2015 ως μέρος του Yellowstone Club στο Big Sky, ένα ιδιωτικό θέρετρο για ski και golf. Σύμφωνα με το Forbes, οι δυο τους ξόδεψαν περισσότερα από 300.000 δολάρια ως συνδρομές μέλους στο club πριν αγοράσουν το σπίτι τους.

https://www.instagram.com/p/CELmG2WlaXX

Το θέρετρο προσφέρει στους κατοίκους 2.900 στρέμματα μονοπατιών ski και ένα πελώριο γήπεδο golf. Υπάρχουν πολλές υπαίθριες δραστηριότητες για τα παιδιά κάθε ηλικίας οπότε οι celebrity γονείς παραμένουν ήσυχοι.

Η διάσημη οικογένεια πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της καραντίνας στο σπίτι και μοιράστηκε αρκετά στιγμιότυπα στο Instagram μέσα από την εντυπωσιακή κατοικία τους.

Το σαλόνι διαθέτει έναν τετράγωνο κρεμ καναπέ μπροστά από τους τοίχους με ξύλινη επένδυση, ενώ ένα μεταλλικό φωτιστικό πρωταγωνιστεί πάνω σε ένα τραπέζι. Η τραπεζαρία έχει τοίχους σε μπλε του ουρανού και ξύλινα πατώματα, ενώ υπάρχουν μεγάλα παράθυρα, κάτω από τα οποία το ζευγάρι έχει τοποθετήσει ένα ψάθινο καλάθι.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερα πλάνα από το σπίτι του ζευγαριού.

Πηγή κεντρικής: