H «απολογία»» του Justin Timberlake ήρθε λίγο μετά τον viral χορό του

Τσακιρίδου Χριστίνα
H «απολογία»» του Justin Timberlake ήρθε λίγο μετά τον viral χορό του

O διάσημος τραγουδιστής έδωσε τη δική του απάντηση μετά τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε για τον χορό του.

Ο Justin Timberlake εύχεται να μπορούσε να διαγράψει από την μνήμη του την προσπάθεια που έκανε για να χορέψει το «Beat Ya Feet» την περασμένη εβδομάδα στην Washington. Ο 41χρονος star δοκίμασε μερικές νέες χορευτικές φιγούρες ωστόσο όπως φάνηκε μάλλον χρειάζεται άμεσα μαθήματα από επαγγελματία χορογράφο.

Ο τραγουδιστής έκανε μια ανάρτηση στο Instagram (με εμφανώς χιουμοριστική διάθεση) θέλοντας να ζητήσει συγγνώμη από τους θαυμαστές του για τις αμήχανες χορευτικές κινήσεις του που έχουν γίνει viral τα τελευταία 24ωρα στα social media.

Η απολογία του Justin Timberlake

«DC, θέλω να σου ζητήσω συγγνώμη για δύο λόγους. Εδώ κι εδώ! Είχα μια μεγάλη συζήτηση και με τους δύο, ξεχωριστά, και είπα «μην μου το ξανακάνεις αυτό». Ίσως έφταιγε το χακί, ήταν μια πραγματική χακί ατμόσφαιρα. Αλλά θα σας το κάνω αυτό. Θα επικεντρωθώ σε αυτούς τους δύο τύπους εδώ και θα τους κάνω σωστά», είπε δείχνοντας τα πόδια του. Ο τραγουδιστής ολοκλήρωσε το αστείο μήνυμα προς τους 62,5 εκατομμύρια θαυμαστές του τονίζοντας ότι τους αγαπάει πολύ.

Ο Justin Timberlake μας δείχνει τον γιο του πρώτη φορά έναν χρόνο μετά τη γέννηση του

Ακομπλεξάριστος και χαλαρός, ο Timberlake αναδημοσίευσε αργότερα πολλά βίντεο από θαυμαστές που χλεύαζαν τον αμήχανο χορό του στο φεστιβάλ Μουσικής Something in the Water.

Οι χορευτικές κινήσεις του Justin Timberlake που έγιναν viral

Ο 41χρονος τραγουδιστής έδωσε το παρών στο μουσικό φεστιβάλ «Something in the Water» στην Washington το περασμένο Σάββατο, όπου δοκίμασε ανεπιτυχώς τον χορό «Beat Ya Feet», που είναι δημοφιλής στην περιοχή για περισσότερα από 20 χρόνια. Ο Timberlake παρά την καλή του διάθεση, απογοήτευσε το κοινό με τις χορευτικές του ικανότητες να κρίνονται έντονα λίγο αργότερα στο Twitter.

Πηγή κεντρικής: justintimberlake