Η φυγή της Ελισάβετ στο Μαύρο Ρόδο είναι ένα μόλις βήμα πριν το happy end με τον Πέτρο

Κατερίνα Μπούσιου
Η φυγή της Ελισάβετ στο Μαύρο Ρόδο είναι ένα μόλις βήμα πριν το happy end με τον Πέτρο

Η εγκυμοσύνη της τηλεοπτικής μοναχής Ελισάβετ έχει επίπτωση σε όλους αλλά τελικά θα οδηγήσει στο αίσιο τέλος με τον αγαπημένο της. 

Η σειρά «Μαύρο Ρόδο» στο Mega είναι η μοναδική της prime time ζώνης που ολοκληρώνει την πορεία της και δεν θα συνεχίσει με δεύτερο κύκλο.

Όχι λόγω αποτυχίας, το αντίθετο μάλιστα. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως οδηγούμαστε σε happy end για ένα και μόνο ζευγάρι και μάλιστα το πρωταγωνιστικό, την Ελισάβετ και τον Πέτρο. Αλλά πριν από αυτό, δεν θα έχουμε χαρούμενες εξελίξεις.

Η εγκυμοσύνη της Ελισάβετ βγάζει εκτός εαυτού τον Γεράσιμο

Δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμη η κατάσταση της εγκυμοσύνης της Ελισάβετ στο Μαύρο Ρόδο και όχι μόνο για την ίδια.

Οσονούπω θα δεις τη Φιλαρέτη με τη βοήθεια του πατέρα της Λευτέρη να της ανακοινώνουν τα νέα και εκείνη αρνείται να αποδεχτεί την πραγματικότητα. Γιατί αυτό σημαίνει πως το σχέδιο για να γίνει μοναχή, ναυαγεί.

https://www.instagram.com/p/CnhINVFoO0L

Μη διαχειρίσιμη είναι η κατάσταση και για τον Γεράσιμο, ο οποίος σχεδόν παθαίνει νευρικό κλονισμό. Σε λίγο διάστημα θα τον δεις και με την παρότρυνση των γονιών του να δέχεται ιατρική βοήθεια.

https://www.instagram.com/p/CriaOcjI5z_

Τα νέα φτάνουν και στον άμεσα ενδιαφερόμενο, τον Πέτρο. Όπως καταλαβαίνεις, είναι μονόδρομος για εκείνον η επανασύνδεσή μαζί της. Θέλει να κάνει τα αδύνατα δυνατά να την πείσει πως το να κρατήσει το παιδί τους είναι η μόνη σωστή λύση για τη ζωή τους. Αλλά θέλει να το κάνει μεθοδικά, δίχως να την πιέσει.

Όμως εδώ έχουμε μία μικρή ανατροπή.

Η Κασσιανή αλλά και ο Μητροπολίτης μαθαίνουν για την εγκυμοσύνη και η πρώτη βρίσκει ευκαιρία να μεθοδεύσει τη φυγή της Ελισάβετ σε άλλο μοναστήρι.

Αυτή η φυγή, η οποία θα γίνει χωρίς να το γνωρίζει κανείς θα περιπλέξει τη σχέση του ζευγαριού. Και θα μεγαλώσει την αγωνία.

Ένας ακόμη παράγοντας που θα μας μπερδέψει, είναι και ο πατέρας της Ελισάβετ. Ενώ αρχικά έδειχνε ότι θέλει τον Πέτρο μαζί με την κόρη του, μόλις τον δει στο χωριό θα τον διώξει και μάλιστα ενώπιον όλων.

https://www.instagram.com/p/CsVeSSAIo5_

Η Ελισάβετ όμως καλείται να πάρει μία μεγάλη απόφαση για τη ζωή της. Με την απουσία του Γεράσιμου, μόνο η Φιλαρέτη και η Αυξεντία θα τη βοηθήσουν να πάρει τη σωστή.

Το happy end που προβλέπεται για Ελισάβετ και Πέτρο, έχει την γέννηση του παιδιού τους και τον γάμο τους, στο τελευταίο επεισόδιο. Πλέον γίνεται η κοσμική Άννα και εγκαταλείπει τη μοναστική ζωή.

Όλα πια θα έχουν ξεκαθαρίσει και όλοι θα έχουν τιμωρηθεί.