Το μυστήριο με τις δύο εγκυμοσύνες στο Μαύρο Ρόδο: Θα γίνει τελικά μπαμπάς ο Πέτρος;

Το μυστήριο με τις δύο εγκυμοσύνες στο Μαύρο Ρόδο: Θα γίνει τελικά μπαμπάς ο Πέτρος;

Ο μικρός χωρισμός του Μαύρου Ρόδου μεταξύ Ελισάβετ και Πέτρου μπορεί να καταλήξει και σε ένα ευχάριστο γεγονός; 

Θεού θέλοντος και σεναριογράφου επιτρέποντος, σύντομα θα έχουμε ευχάριστες εξελίξεις στο Μαύρο Ρόδο, λίγο πριν τον επίλογο της σειράς.

Οι πληροφορίες αναφέρουν για εγκυμοσύνη της Ελισάβετ και αν ισχύει το ενδεχόμενο θα έχουμε την δεύτερη έκπληξη μαζί με εκείνη της Αλεξίας. Θα γίνει τελικά μπαμπάς ο Πέτρος ή είναι ακόμη νωρίς για αυτό το ενδεχόμενο. Όλες τα ξαφνικά γεγονότα τα επισκιάζει η δολοφονία της Κύρας από τον Βίκο.

Η Ελισάβετ καταρρέει και ο Πέτρος αγωνιά

Το ερωτευμένο ζευγάρι βρίσκεται ξανά χωριστά στο Μαύρο Ρόδο. Η Ελισάβετ δεν μπορεί να συγχωρήσει τον Πέτρο με το πάρτυ παρωδία στο οποίο συμμετείχε και νιώθει πως ό,τι και αν κάνει, ο έρωτας και η κοσμική ζωή είναι κάτι άπιαστο για εκείνη.

https://www.instagram.com/p/CqTegKvrVLo

Θα επιστρέψει σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση στο μοναστήρι με τον Πέτρο να είναι απαρηγόρητος και την αδελφή του Αλεξία, να προσπαθεί να τον βοηθήσει.

Θα πάρει πρωτοβουλία για να είναι ξανά μαζί το ζευγάρι. Την επισκέπτεται στο μοναστήρι και ενώ η Ελισάβετ είναι θυμωμένη και ανένδοτη απέναντι στον Πέτρο, θα λιποθυμήσει μπροστά της.

https://www.instagram.com/p/CpnBLTgNHLy

Θα την μεταφέρει με την βοήθεια της Αυξεντίας στο νοσοκομείο και εκεί όπως υποστηρίζουν τα spoilers θα βρεθεί πως είναι έγκυος. Θα γίνει πατέρας ο Πέτρος ή θα είναι μία εσφαλμένη διάγνωση;

Στο «Μαύρο Ρόδο» η εγκυμοσύνη της Αλεξίας πυροδοτεί σχέδιο δολοφονίας του Βίκου

Αν επαληθευτεί θα είναι η πρώτη από τις 2 εγκυμοσύνες που θα έχουμε στη σειρά, καθώς σε λίγο καιρό και η Αλεξία θα μάθει πως περιμένει το παιδί του Βίκου. Όλα αυτά γίνονται όμως στη σκιά της δολοφονίας της Κύρας από τον Βίκο.

https://www.instagram.com/p/CrIUV5YsumM

Η Αλεξία είναι απαρηγόρητη που μετά από τη μητέρα της, χάνει και τη γιαγιά της. Και το κυριότερο, ζει στην πλάνη της και δεν έχει καταλάβει πως και για τις δύο ευθύνεται ο άντρας που αγαπά.