Το τέλος του Γιάννη Κουκουράκη ως Βίκος στο Μαύρο Ρόδο θα είναι άδικο για έναν μόνο λόγο

Κατερίνα Μπούσιου
Το τέλος του Γιάννη Κουκουράκη ως Βίκος στο Μαύρο Ρόδο θα είναι άδικο για έναν μόνο λόγο

Ο κακός της σειράς έχει μία ευαίσθητη πλευρά που αγαπούν οι φανς του Μαύρου Ρόδου. Θα έχει όμως το τέλος που του αξίζει; 

Δύο είναι τα μεγαλύτερα ζητήματα που μας απασχολούν το τελευταίο διάστημα στο Μαύρο Ρόδο: Η απαγωγή της Κύρας αλλά και η εγκυμοσύνη της Ελισάβετ.

Από το πρώτο εξαρτάται και η τελική αναμέτρηση του Θέμη με τον Βίκο, τον παλαιό φίλο και πλέον ορκισμένο εχθρό του. Τι θα συμβεί με τον έρωτα του Γιάννη Κουκουράκη και της Νεφέλης Κουρή στη σειρά και πόσο τραγικός θα είναι ο επίλογος του Βίκου;

Ο Βίκος δεν θα προλάβει να γνωρίσει την πραγματική του μητέρα

Παρόλο που βλέπει την αλήθεια πια κατάματα, η Αλεξία αρνείται στο Μαύρο Ρόδο να εγκαταλείψει τον Βίκο. Ακόμη και όταν οργισμένος ο αδελφός της το ζητήσει ψάχνοντας να βρει στοιχεία για την εξαφάνιση της γιαγιάς τους Κύρας.

Ο Πέτρος που αντιμετωπίζει παράλληλα όπως θα δεις και το θέμα της εγκυμοσύνης της Ελισάβετ θα ζητήσει τη βοήθεια του πατέρα του, ο οποίος εξίσου θα είναι θυμωμένος με την εμπλοκή της κόρης του με τον ορκισμένο εχθρό του.

https://www.instagram.com/p/CqIhDRHI-QZ

Δύο εξαφανίσεις και μία εγκυμοσύνη στο «Μαύρο Ρόδο» φέρνουν αναστάτωση στην Ελισάβετ και τον Πέτρο

Προς το φινάλε της φετινής σεζόν θα έχουμε και τον επίλογο στην ιστορία του Βίκου. Όλα δείχουν πως η Αλεξία που έχει ανακαλύψει τη φωτογραφία του Φραντζή στην κατοχή του αγαπημένου της. αντιλαμβάνεται πως έχει σχέση τόσο με την απαγωγή της γιαγιάς της και αργότερα αντιλαμβάνεται και με της μητέρας της.

https://www.instagram.com/p/CqhyECuMahQ

Ο πατέρας της θα είναι εκείνος που θα ορκιστεί εκδίκηση και θα βάλει να τον δολοφονήσουν, αφου καταλάβει και τον διπλό και ύποπτο ρόλο του Παράσχου. Όλα δείχνουν έναν τραγικό επίλογο του ήρωα.

Που όμως θα γίνει λίγο πριν προλάβει η Φιλαρέτη να τον σφίξει στην αγκαλιά της ως παιδί της. Άδικο.

Η αποκάλυψη αυτή, όπως και η αποκάλυψη της αλήθειας για τον χαρακτήρα του γιου της και τις παρανομίες του, υπόσχονται ένα συναρπαστικό υποκριτικό τετ α τετ Κατερίνας Διδασκάλου και Γιάννη Κουκουράκη.