Χρουσαλά & Μενούνος κάνουν διακοπές και μας στέλνουν #summervibes από τη Σαντορίνη

Χρουσαλά & Μενούνος κάνουν διακοπές και μας στέλνουν #summervibes από τη Σαντορίνη

Η Μαριέττα Χρουσαλά και η Μαρία Μενούνος απολαμβάνουν τις διακοπές τους στο Αιγαίο και μοιράζονται αξιοζήλευτα στιγμιότυπα. 

Στη μαγευτική Σαντορίνη βρίσκονται τα τελευταία 24ωρα η Μαριέττα Χρουσαλά και η Μαρία Μενούνος. Οι αγαπημένες κουμπάρες απολαμβάνουν τις ολιγοήμερες διακοπές τους και περνούν ανέμελες στιγμές με τους συζύγους τους.

Τόσο το μοντέλο αλλά και η παρουσιάστρια μοιράζονται στιγμιότυπα από το ταξίδι τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μας ταξιδεύουν με τις αναρτήσεις τους.

Μενούνος και Χρουσαλά κάνουν #couplegoals διακοπές με τους συζύγους τους

Πριν από λίγες ώρες οι δύο φίλες έκαναν spa με ιαματική λάσπη που περιέχει θείο και πόζαραν με τα μαγιό τους στο μαγευτικό τοπίο.

Η παρουσιάστρια δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της για το γεγονός ότι επισκέφτηκε για πρώτη φορά τη Σαντορίνη και έγραψε χαρακτηριστικά: «Αυτό ήταν το πρώτο μου ταξίδι στη Σαντορίνη. Είναι όμορφο. Παλιότερα το έλεγαν «στρογύλι» γιατί το νησί ήταν στρογγυλό μέχρι που έκρηξε το ηφαίστειο και άλλαξε τα πάντα. Ήταν μια από τις μεγαλύτερες ηφαιστειακές εκρήξεις στη γη. Πήγαμε σε αυτήν την περιοχή όπου το νερό έχει θειούχες και ευκίνητες ιαματικές πηγές. Είναι πολύ καλό για το δέρμα, έτσι οι άνθρωποι πηγαίνουν να κάνουν μπάνιο σε αυτό».

https://www.instagram.com/p/CsoNiI_IQ9S

«Το θείο είναι γνωστό για τις αντιμικροβιακές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές του που μπορούν να βοηθήσουν στη θεραπεία της ψωρίασης από έκζεμα και πολλά άλλα. Προορίζεται επίσης για χαλάρωση και αποτοξίνωση. Το θείο είναι γνωστό ότι έχει αποτοξινωτικές ιδιότητες, το αναπνευστικό σύστημα. Τόσο cool! Νιώθω ήδη καλύτερα», πρόσθεσε η Μαρία Μενούνος.

1684998712122-444147058-menounos5.jpg

Όπως θα δεις και στις φωτογραφίες που ακολουθούν οι αγαπημένες φίλες απόλαυσαν το απέραντο γαλάζιο, τα καταγάλανα νερά και τον καυτό ήλιο.

Το ταξίδι Χρουσαλά-Πατίτσα στη Σαντορίνη μας θύμισε ότι η Μαριέττα είναι η βασίλισσα του bikini

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Χρουσαλά και Πατίτσας είναι το πιο πολυταξιδεμένο ζευγάρι της εγχώριας showbiz

Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας, είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια και μετρούν 13 χρόνια γάμου. Το μοντέλο και ο εφοπλιστής έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Οι δυο τους λατρεύουν τα ταξίδια και πραγματοποιούν συχνά αποδράσεις εντός αλλά και εκτός συνόρων.

https://www.instagram.com/p/Csn3CNftP8K

Πριν λίγες εβδομάδες η Μαριέττα Χρουσαλά και ο σύζυγός της, Λέων Πατίτσας βρέθηκαν ξανά στη μαγευτική Σαντορίνη όπου έκαναν βόλτες με σκάφος και δεν σταμάτησαν να απολαμβάνουν τη θέα. Η 40χρονη μοιράστηκε πολλές εικόνες από το νησί, υπενθυμίζοντάς μας πόσο τυχερές είμαστε που ζούμε σε μία από τις ωραιότερες χώρες του πλανήτη.

https://www.instagram.com/p/Crp1cSdN1yB

Η παρουσιάστρια και ο εφοπλιστής συνάντησαν καλούς φίλους και πέρασαν ξέγνοιαστα μερικές ημέρες μακριά από την πρωτεύουσα και τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Η Μαριέττα Χρουσαλά είναι η βασίλισσα των swimwear εμφανίσεων

Mπορεί η πρώην εστεμμένη να εγκατέλειψε το modeling για να αφοσιωθεί πλήρως στην οικογένειά της, παραμένει ωστόσο μια από τις πιο εντυπωσιακές και λαμπερές γυναίκες του χώρου.

https://www.instagram.com/p/Cr29knitixi

Η 40χρονη επιχειρηματίας είναι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μοιράζεται σχεδόν καθημερινά εντυπωσιακές εικόνες με τους διαδικτυακούς της φίλους. Εδώ και λίγους μήνες το προφίλ της Μαριέττας Χρουσαλά έχει άκρως καλοκαιρινή διάθεση αφού οι εμφανίσεις της με μαγιό είναι ολοένα και περισσότερες.

Παρά τις 3 εγκυμοσύνες, η παρουσιάστρια διατηρεί σταθερές της αναλογίες της στο πέρασμα του χρόνου. Αυτό φυσικά οφείλεται στην υγιεινή, ισορροπημένη διατροφή που ακολουθεί σε συνδυασμό με τακτική άσκηση που κάνει με τη βοήθεια personal trainer. Το κορμί της Μαριέττας Χρουσαλά είναι αναμφίβολα πηγή έμπνευσης για εμάς σε θέματα fitness και κάθε της post με μαγιό δείχνει καλύτερο από το προηγούμενο. Το μόνο σίγουρο είναι πως διαθέτει πολλά, διαφορετικά στυλ στη γκαρνταρόμπα της τα οποία και εναλλάσσει για τις βουτιές της στην θάλασσα ή την πισίνα.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες εμφανίσεις της παρουσιάστριας με μαγιό.

Πηγή κεντρικής: