Το ταξίδι Χρουσαλά-Πατίτσα στη Σαντορίνη μας θύμισε ότι η Μαριέττα είναι η βασίλισσα του bikini

Το ταξίδι Χρουσαλά-Πατίτσα στη Σαντορίνη μας θύμισε ότι η Μαριέττα είναι η βασίλισσα του bikini

Η Μαριέττα Χρουσαλά πόζαρε με μαγιό και έφερε για ακόμη μια φορά το καλοκαίρι στις οθόνες μας.

Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο σύζυγός της, Λέων Πατίτσας, είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια στην εγχώρια showbiz. Η 40χρονη και ο 47χρονος μετρούν 13 χρόνια γάμου και έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το μοντέλο-επιχειρηματίας και ο εφοπλιστής έχουν αποκτήσει 3 παιδιά (Μάργκω, Σπύρος και Κωνσταντίνος) τα οποία μεγαλώνουν με αγάπη και αφοσίωση, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το ερωτευμένο ζευγάρι πραγματοποιεί συχνά οικογενειακές αποδράσεις εκτός συνόρων ή ταξίδια μόνο για δύο, με το μοντέλο να δημοσιεύει αργότερα στο Instagram όλες τις υπέροχες φωτογραφίες που βγάζει με τον άντρα της ζωής της.

Από το Miami με αγάπη: Η Χρουσαλά ποζάρει χωρίς μακιγιάζ και είναι η queen της φυσικής ομορφιάς

Το ταξίδι στην Σαντορίνη

Πριν λίγα 24ωρα η Μαριέττα Χρουσαλά και ο σύζυγός της, Λέων Πατίτσας βρέθηκαν στη μαγευτική Σαντορίνη όπου έκαναν βόλτες με σκάφος και δεν σταμάτησαν να απολαμβάνουν τη θέα.

https://www.instagram.com/p/Crp1cSdN1yB

Η 40χρονη μοιράστηκε πολλές εικόνες από το νησί, υπενθυμίζοντάς μας πόσο τυχερές είμαστε που ζούμε σε μία από τις ωραιότερες χώρες του πλανήτη.

Η παρουσιάστρια και ο εφοπλιστής συνάντησαν καλούς φίλους και πέρασαν ξέγνοιαστα μερικές ημέρες μακριά από την πρωτεύουσα και τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις όλο το φωτογραφικό album από το ταξίδι Χρουσαλά-Πατίτσα στην Σαντορίνη.

Η Μαριέττα Χρουσαλά είναι η βασίλισσα των bikini εμφανίσεων

Mπορεί η πρώην εστεμμένη να εγκατέλειψε το modeling για να αφοσιωθεί πλήρως στην οικογένειά της, παραμένει ωστόσο μια από τις πιο εντυπωσιακές και λαμπερές γυναίκες του χώρου.

https://www.instagram.com/p/Cr29knitixi

«Καλοκαίρι πότε έρχεσαι;», αναρωτήθηκε η Μαριέττα Χρουσαλά δημοσιεύοντας μια υπέροχη φωτογραφία στην οποία ποζάρει με το bikini της στα καταγάλανα νερά.

Η 40χρονη επιχειρηματίας είναι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μοιράζεται σχεδόν καθημερινά εντυπωσιακές εικόνες με τους διαδικτυακούς της φίλους. Εδώ και λίγους μήνες το προφίλ της Μαριέττας Χρουσαλά έχει άκρως καλοκαιρινή διάθεση αφού οι εμφανίσεις της με μαγιό είναι ολοένα και περισσότερες.

Παρά τις 3 εγκυμοσύνες, η παρουσιάστρια διατηρεί σταθερές της αναλογίες της στο πέρασμα του χρόνου. Αυτό φυσικά οφείλεται στην υγιεινή, ισορροπημένη διατροφή που ακολουθεί σε συνδυασμό με τακτική άσκηση που κάνει με τη βοήθεια personal trainer. Το κορμί της Μαριέττας Χρουσαλά είναι αναμφίβολα πηγή έμπνευσης για εμάς σε θέματα fitness και κάθε της post με μαγιό δείχνει καλύτερο από το προηγούμενο. Το μόνο σίγουρο είναι πως διαθέτει πολλά, διαφορετικά στυλ στη γκαρνταρόμπα της τα οποία και εναλλάσσει για τις βουτιές της στην θάλασσα ή την πισίνα.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες εμφανίσεις της παρουσιάστριας με μαγιό.

Πηγή κεντρικής: mariettachrousala