Στη νέα φωτό της Ελένης Μενεγάκη χωρίς μακιγιάζ το καλύτερο σχόλιο είχε να κάνει με την Tina Turner

Στη νέα φωτό της Ελένης Μενεγάκη χωρίς μακιγιάζ το καλύτερο σχόλιο είχε να κάνει με την Tina Turner
Instagram

«Το λες και αυτοπεποίθηση να βγαίνεις άβαφτη στο Instagram!», είπε η Ελένη συνεχίζοντας το σερί των αμακιγιάριστων και άφιλτρων φωτογραφιών. 

Μία από τις εντυπωσιακότερες παρουσίες που πέρασαν ποτέ την τηλεόραση είναι η Ελένη Μενεγάκη η οποία θα συζητείται για πάρα πολλά χρόνια -ακόμα και όταν θα αποχωρίσει από την τηλεόραση. Ο λόγος είναι φυσικά πως έχει γράψει τη δική της ιστορία στη μικρή οθόνη η οποία και μετρά παραπάνω από τρεις δεκαετίες. Η Ελένη όχι μόνο άντεξε στον χρόνο -δείγμα πραγματικού ταλέντου- αλλά θα βρίσκεται στο τηλεοπτικό γίγνεσθαι για πολύ καιρό ακόμα. Το αξιοσημείωτο είναι πως παραμένει το ίδιο φρέσκια και μάλιστα προωθεί τη φυσικότητά της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Οι πιο πρόσφατες αναρτήσεις της είναι ένας ύμνος στην αυτοπεποίθηση την οποία θα πρέπει να έχει κάθε γυναίκα όποια ηλικία κι αν έχει, ότι νούμερο κι αν φοράει, όποια χαρακτηριστικά κι αν έχει. Όλες οι γυναίκες είναι όμορφες και μοναδικές και η Ελένη για ακόμα μια φορά ενθάρρυνε τις followers της να ποζάρουν χωρίς μακιγιάζ και φίλτρα όπως έκανε και η ίδια το πρωί της Πέμπτης (25/5).

«Η ημέρα μου ξεκίνησε με βάψιμο νυχιών με αυτό το κατακόκκινο χρώμα! Ωραίο??
Υ.γ. το λες και αυτοπεποίθηση να βγαίνεις άβαφτη στο Instagram!», είπε η Ελένη και πόζαρε με αέρα έμπειρου μοντέλου στον φακό χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

https://www.instagram.com/p/CsqKTHENB-T

Το δώρο της Ελένης Μενεγάκη είναι η αγάπη του Άγγελου Λάτσιου- Οι υπέροχες photos τους

Το σχόλιο με την Tina Turner aka «She'is Simply the Best»

Με τους followers της να αγγίζουν τα 1,3 εκατομμύρια το μεγαλύτερο κοινό της Ελένης είναι γυναικείο και περιλαμβάνει όλα τα ηλικιακά κουτιά. Στην εν λόγω αμακιγιάριστη φωτογραφία, χιλιάδες γυναίκες άφησαν το like τους στην ωραία Ελένη, ενώ και στα σχόλια οι αντιδράσεις ήταν οι αναμενόμενες. Μάλιστα, λίγες ώρες μετά τη δυσάρεστη είδηση πως η θρυλική Tina Turner έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών, μία φαν της 53χρονης παρουσιάστριας του Mega χρησιμοποίησε το iconic τραγούδι της «γιαγιάς της ροκ» προκειμένου να την εκθειάσει.

Untitled.png

Η ανάρτηση πριν από λίγες ημέρες

Η Ελένη Μενεγάκη λίγο πριν την ονομαστική της γιορτή, που φέτος έτυχε να συμπίπτει με τις εκλογές απέδειξε (ξανά) πως είναι μια από τις πιο ακομπλεξάριστες και όμορφες Ελληνίδες.

Το βάρος ενός διαζυγίου: Η Ελένη Μενεγάκη συμβούλεψε εκ πείρας Χρηστίδου - Μαραντίνη

Ο λόγος είναι η νέα φωτογραφία που δημοσίευσε στην οποία βρίσκεται πριν την έναρξη της εκπομπής στο πλατό χωρίς όμως να έχει κάνει μαλλιά και μακιγιάζ. Η φωτογραφία πήρε πολλά likes ενώ τα σχόλια από κάτω επιβεβαίωσαν ότι ακόμα και χωρίς μακιγιάζ ή ίδια είναι πολύ λαμπερή.

https://www.instagram.com/p/Csa3usTLHIf

Μάλιστα, οι περισσότεροι τόνισαν ότι η παρουσιάστρια είναι πολύ πιο όμορφη άβαφη αφού τα χαρακτηριστικά του προσώπου της αλλά και τα μάτια της είναι πολύ ξεχωριστά.

Αυτά είναι κάποια από τα σχόλια:

Οι εμφανίσεις χωρίς μακιγιάζ

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε φωτογραφία της άκρως φυσική, αφού η ίδια προτιμάει στις διακοπές της ή τις προσωπικές της στιγμές να είναι τελείως άβαφη ξεκουράζοντας έτσι το πρόσωπό της από το καθημερινό μακιγιάζ.

Η ίδια έχει αναφέρει τα τελευταία χρόνια:

«Ομορφιά για εμένα είναι να κοιτάζεται κανείς στον καθρέφτη του και να χαμογελά. Ομορφιά είναι να έχεις κοντά σου ωραίους ανθρώπους. Δεν εννοώ όμορφους, αλλά με ωραία ενέργεια. Που δεν σου ρουφάνε μόνο τη δική σου ενέργεια, αλλά σου προσφέρουν κιόλας και σε κάνουν να χαμογελάς. Ομορφιά είναι να βγαίνω στον ήλιο γιατί στον ήλιο όλοι είμαστε πιο όμορφοι και πιο λαμπεροί. Ομορφιά είναι να μην ξεφεύγεις με υπερβολές. Τίποτα το υπερβολικό δεν είναι όμορφο. Την ομορφιά την έχουμε μέσα μας και φυσικά με κάποιες συμβουλές και καλλυντικά μπορούμε να διορθώσουμε και να αναδείξουμε αυτά που πρέπει».

Παράλληλα, όσο περνούν τα χρόνια η ίδια προτιμάει να βάζει πιο ανάλαφρο make up ενώ τονίζει τα υπέροχα μπλε μάτια της και τα σαρκώδη χείλια της συνήθως με κόκκινα ή ροζ κραγιόν.

Η ίδια έχει πει σχετικά με το μακιγιάζ που επιλέγει να κάνει: «Καθαρό μάτι γιατί δεν θέλω να μου το βαραίνει, eyeliner φουλ αλλά πάλι με καθαρό μάτι -να δίνει λίγο βάθος αλλά να κλέβει και τίποτα άλλο. Και μπόλικη μάσκαρα, εφτά κιλά. Τώρα στο κραγιόν δεν έχω πρόβλημα. Θέλετε κόκκινο; Θέλετε ροζ; Εγώ γενικά σε αυτά τα δύο χρώματα παίζω».

Η Ελένη Μενεγάκη «κλέβει» την παράσταση ακόμα και με αυτή την εμφάνιση