Το δώρο της Ελένης Μενεγάκη είναι η αγάπη του Άγγελου Λάτσιου- Οι υπέροχες photos τους

Γεωργία Βλαχοπούλου
Το δώρο της Ελένης Μενεγάκη είναι η αγάπη του Άγγελου Λάτσιου- Οι υπέροχες photos τους

Ο Άγγελος Λάτσιος έχει αδυναμία στην Ελένη Μενεγάκη και αυτό βγαίνει προς τα έξω.

Την ονομαστική της εορτή έχει σήμερα η Ελένη Μενεγάκη και αναμένεται να περάσει χαλαρές στιγμές μαζί με την οικογένειά της. Η «βασίλισσα» της TV είναι μια πολύ τρυφερή μαμά και προσπαθεί να αφιερώνει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο στον σύζυγο και τα παιδιά της.

Ο πρωτότοκος γιος της παρουσιάστριας, Άγγελος Λάτσιος έχει μεγάλη αδυναμία στη μαμά του και δεν είναι λίγες οι φορές που μιλά για εκείνη μέσα από τις αναρτήσεις του στα social media και δημοσιεύει κοινές φωτογραφίες τους.

Ο Άγγελος φέτος γίνεται 21 έτους ενώ είναι ο μεγαλύτερος από τα παιδιά της παρουσιάστριας. Ακολουθούν η 18χρονη Λάουρα, η 15χρονη Βαλέρια και 8χρονη Μαρίνα.

Γαία Μερκούρη: Η ατάκα για την Ελένη Μενεγάκη και η άγνωστη πόζα από το ξενοδοχείο στα Άχλα

Οι #throwback φωτογραφίες μαμάς - γιου

Λένε ότι πάντα η σχέση μητέρας - γιου ξεχωρίζει και η αλήθεια είναι πως στην σχέση της Ελένης Μενεγάκη με τον γιο της αυτό φαίνεται.

Η δυνατή τους σχέση φάνηκε αφενός όταν η παρουσιάστρια επέλεξε να σταματήσει έναν χρόνο από την τηλεόραση μιας και ο Άγγελος είχε αποφασίσει να φύγει για σπουδές στο εξωτερικό - κάτι που τελικά δε συνέβη - και αφετέρου από τις δημόσιες εκδηλώσεις αγάπης προς το πρόσωπό της κάθε φορά που έχει γενέθλια ή γιορτή από εκείνον.

Οι φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει κατά καιρούς ο Άγγελος Λάτσιος με τη μαμά του από την παιδική του ηλικία είναι ότι πιο γλυκό μπορείς να δεις και αυτές είναι μερικές που ξεχωρίσαμε:

Η ιστορία από τα τελευταία γενέθλια του Άγγελου

Ο Άγγελος, όπως προαναφέραμε είναι σχεδόν 21 έτους και όπως είναι φυσικό έχει αρχίσει να φεύγει από τις «φτερούγες» της Ελένης Μενεγάκη και να διαμορφώνει τον δικό του χαρακτήρα. Αυτό δεν είναι εύκολο για την παρουσιάστρια, όπως και για κάθε Ελληνίδα μάνα. Η ίδια, μάλιστα εκμυστηρεύτηκε στον αέρα της εκπομπής της τον περασμένο Νοέμβριο με αφορμή τα γενέθλια του γιου της, πως ήταν «μαχαιριά στην καρδιά» που δεν θα τα περνούσαν μαζί αλλά καταλαβαίνει πως εκείνος πια μεγαλώνει.

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε:

«Φέτος ήταν η πρώτη χρονιά που ο γιος μου, είπε : "Μαμά θα πάω στην Άνδρο, με μια παρέα φίλων μας. Δεν σας πειράζει να μας δώσετε δύο σπιτάκια να μείνουμε γιατί θέλω να κάνω εκεί τα γενέθλιά μου”. Μου ήρθε μια μαχαιριά στην καρδιά. "Παιδί μου, είσαι το παιδί μου και στολίζουμε μαζί το δέντρο, πάντα στα δικά σου τα γενέθλια το στολίζουμε το σπίτι, αλλά άμα θες να πας, να πας παιδί μου”. Το είπα λίγο πιο χαρούμενη. Δεν το είπα και τόσο δραματικά, αλλά από μέσα μου έλεγα: "Πω πω 20 χρόνια και είναι η πρώτη φορά που δεν θα σβήσουμε – όλο αυτό το τσούρμο- να πούμε τα "Χρόνια Πολλά”».