Η Αθηνά Οικονομάκου έκανε q&a και το κοινό αποφάσισε με ποια ηθοποιό θέλει να τη δει στην τηλεόραση

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Αθηνά Οικονομάκου έκανε q&a και το κοινό αποφάσισε με ποια ηθοποιό θέλει να τη δει στην τηλεόραση

Η Αθηνά Οικονομάκου και η Βάσω Λασκαράκη έχουν να συνεργαστούν μαζί από τα «Κλεμμένα όνειρα» και κάποιος τις πεθύμισε.

Η Αθηνά Οικονομάκου έκανε χθες το βράδυ μετά από καιρό ένα q&a στον λογαριασμό της στο Instagram και μεταξύ των ερωτήσεων που της έκαναν οι followers της ήταν αφενώς αν είναι ακόμα φίλες με τη Βάσω Λασκαράκη, μιας κι έχουν καιρό να εμφανιστούν στα social media και αφετέρου πότε θα ξανασυνεργαστούν τηλεοπτικά, αφού έχουμε να τις δούμε μαζί από την τηλεοπτική σειρά «Κλεμμένα όνειρα» πριν από σχεδόν 10 χρόνια.

Η φιλία τους καλά κρατεί

Η φιλία της Βάσως Λασκαράκη με την Αθηνά Οικονομάκου ξεκίνησε από τα γυρίσματα της σειράς «Κλεμμένα όνειρα» και από τότε καλά κρατεί. Άλλωστε, η Βάσω Λασκαράκη είναι μία εκ των τριών νονών που έχει ο γιος της Αθηνάς Οικονομάκου, Μάξιμος.

Σε κοινή τους συνέντευξη η Αθηνά Οικονομάκου είχε δηλώσει σχετικά με τη φιλία τους:

«Δεν έχουμε τσακωθεί, μπορεί να έχουμε όμως στεναχωρήσει η μία την άλλη με κάποιες κινήσεις οι οποίες έγιναν άθελά μας, αλλά δεν φτάσαμε ποτέ σε σημείο τσακωμού. Θυμάμαι κάποιες φορές που μπορεί κάτι να με είχε πικράνει, αλλά της το είπα».

Απαντώντας, λοιπόν χθες βράδυ στην ερώτηση ενός follower της , η ηθοποιός και επιχειρηματίας επιβεβαίωσε ότι ακόμα είναι καλές φίλες με τη Βάσω Λασκαράκη ενώ συναντιούνται συχνά, επιλέγοντας απλά να μην το δημοσιεύσουν στα social media.

349298104_286791927020812_2230757912226778960_n-(1).jpg

«Ο λαός απαιτεί τις δύο φίλες στην TV»

Παράλληλα, πολλά ήταν τα μηνύματα που δέχτηκε η Αθηνά Οικονομάκου από τους followers της ότι θέλουν να τη δουν ξανά τηλεοπτικά με τη Βάσω Λασκαράκη. Και η μία και η άλλη ηθοποιός απάντησαν χαριτολογώντας με story τους ότι περιμένουν από κάποιον παραγωγό ή κάποιο κανάλι να της επιλέξουν, επιβεβαιώνοντας για ακόμα μια φορά πως οι σχέσεις τους είναι πολύ καλές.

Η κόρη της Αθηνάς Οικονομάκου φοράει άρωμα από τη συλλογή της Βάσως Λασκαράκη

Μία follower ρώτησε την Αθηνά Οικονομάκου στο ίδιο q&a αν θα βγάλει κάποια σειρά αρωμάτων αφού η γνωστή ηθοποιός, όπως είναι γνωστό έχει δική της εταιρεία με κοσμήματα αλλά και εταιρεία ρούχων σε συνεργασία με τη Μαίρη Συνατσάκη. Η ηθοποιός απάντησε πως δεν πρόκειται να βγάλει η ίδια κάποια σειρά, ωστόσο όπως αποκάλυψε η κόρη της φοράει τα παιδικά αρώματα που έχει λανσάρει η Βάσω Λασκαράκη μιας και όπως έγραψε χαριτολογώντας «η Σιέννα είναι κοκέτα».

1685091030581-404123170-348390623_565466829003081_8451716769052882519_n.jpg

H Βάσω Λασκαράκη έκανε μια μεγάλη αλλαγή και νιώθει «good vibes only» με τη νέα της εικόνα

Η Βάσω Λασκαράκη ξεκίνησε τη συνεργασία της με την εταιρεία «Life moments» το 2021 λανσάρωντας τόσο γυναικεία όσο ανδρικά και παιδικά αρώματα.