Το reunion Οικονομάκου-Λασκαράκη και το ξέφρενο πάρτι για τα γενέθλια της φίλης τους

Το reunion Οικονομάκου-Λασκαράκη και το ξέφρενο πάρτι για τα γενέθλια της φίλης τους

H Aθηνά Οικονομάκου συνάντησε την κουμπάρα της, Βάσω Λασκαράκη και η χαρά τους αποτυπώθηκε σε μια φωτογραφία.

Η Αθηνά Οικονομάκου μετρά αρκετά χρόνια στον χώρο της υποκριτικής και ένα από τα μεγαλύτερα δώρα που έχει αποκομίσει είναι οι φίλοι της από τον καλλιτεχνικό χώρο.

Τα τελευταία χρόνια οι κολλητές της είναι μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού, με ένα από τα πιο ξεχωριστά και αγαπημένα πρόσωπα στη ζωή της ηθοποιού να είναι η Νικόλ Παναγιώτου, με την οποία αποτελούν #friendshipgoals.

Η γνωστή ενδυματολόγος γιόρτασε το βράδυ της Πέμπτης (18/05) τα γενέθλιά της σε στενό κύκλο και πολλοί φίλοι της από την εγχώρια showbiz έδωσαν το παρών για να την τιμήσουν και να της ευχηθούν.

Οικονομάκου και Λασκαράκη μαζί στα εύκολα, μαζί και στα δύσκολα: Ο κοινός τραυματισμός

Το reunion Οικονομάκου-Λασκαράκη και το ξέφρενο πάρτι

Η φιλία της Βάσως Λασκαράκη και της Αθηνάς Οικονομάκου μετρά 10 ολόκληρα χρόνια με την πρώτη να έχει βαφτίσει τον γιο της δεύτερης, τον Μάξιμο. Οι δυο ηθοποιοί κάνουν μαζί πολύ συχνά οικογενειακές διακοπές και νυχτερινές εξόδους με τους συζύγους τους.

Πριν λίγες ώρες οι δύο κουμπάρες (Οικονομάκου-Λασκαράκη) έκαναν επικό reunion μετά από καιρό στο πάρτι γενεθλίων της Νικόλ Παναγιώτου όπου και φωτογραφήθηκαν εμφανώς ευδιάθετες.

https://www.instagram.com/p/CsaEBrXozhf

Οι ηθοποιοί γιόρτασαν τα γενέθλια της φίλης τους και διασκέδασαν με την ψυχή τους, με τα στιγμιότυπα που δημοσιεύτηκαν αργότερα στο Instagram να το αποδεικνύουν περίτρανα.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων της Νικόλ Παναγιώτου.

Η φιλία Οικονομάκου-Λασκαράκη

Το 2021 η Βάσω Λασκαράκη και η Αθηνά Οικονομάκου ήταν οι καλεσμένες στην εκπομπή «Mega Stories» της Δώρας Αναγνωστοπούλου. Οι δύο ηθοποιοί σε μια κοινή συνέντευξη, μίλησαν για την φιλία τους η οποία μετρά περισσότερα από δέκα χρόνια.

«Κάνουμε σκληρές συζητήσεις μεταξύ μας. Κάνουμε τις συζητήσεις που κάνεις με ανθρώπους που αγαπάς και εμπιστεύεσαι. Εμείς συνέχεια κλαίμε και γελάμε. Η Αθηνά είναι από τους λίγους ανθρώπους που όταν μου πει κάτι το οποίο δεν θέλω να ακούσω αρχικά, ξέρω πλέον ότι μου το λέει γιατί θέλει να με βοηθήσει», παραδέχθηκε η Βάσω Λασκαράκη.

Για τις φήμες που τις ήθελαν να έχουν τσακωθεί η Αθηνά Οικονομάκου είχε τονίσει: «Δεν έχουμε τσακωθεί, μπορεί να έχουμε όμως στεναχωρήσει η μία την άλλη με κάποιες κινήσεις οι οποίες έγιναν άθελά μας, αλλά δεν φτάσαμε ποτέ σε σημείο τσακωμού. Θυμάμαι κάποιες φορές που μπορεί κάτι να με είχε πικράνει, αλλά της το είπα».

Πηγή κεντρικής: nikolpanagiotou