Η Αθηνά Οικονομάκου έγινε νονά της ανιψιάς της και δεν κρύβει την αδυναμία στον αδελφό της Νικήτα

Κατερίνα Μπούσιου
Η Αθηνά Οικονομάκου έγινε νονά της ανιψιάς της και δεν κρύβει την αδυναμία στον αδελφό της Νικήτα

Το look της Αθηνάς Οικονομάκου στη βάφτιση που έγινε στο Γύθειο και ο άγνωστος αδελφός της Νικήτας. 

Η Αθηνά Οικονομάκου έγινε για τρίτη φορά νονά αλλά αυτή τη φορά, απέκτησε έναν δεσμό με ένα πρόσωπο που είναι ήδη πολύ σημαντικό στη ζωή της.

Η ηθοποιός βάφτισε την κόρη του αδελφού της Νικήτα και υπάρχουν πολλοί λόγοι που εκείνος είναι ένας από τους σημαντικότερους ανθρώπους της ζωής της. Τι συνέβη και πως ήταν το look της Αθηνάς Οικονομάκου;

https://www.instagram.com/p/CsOQRXGN5Ft

Και το όνομα αυτής Άρτεμις Εύα

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Αθηνά Οικονομάκου γίνεται νονά. Πριν από μερικά χρόνια είχε βαφτίσει την Αλεξάνδρα, κόρη φίλης της από την Λακωνία όπου μεγάλωσε και επίσης το 2014 το κοριτσάκι της επίσης φίλης της Χαράς Μαρέσκα στην Άνδρο.

https://www.instagram.com/p/BYjJujhFPYw

Και όπως το έθιμο επιτάσσει θα έπρεπε να βαφτίσει ξανά κορίτσι και αυτό ήταν η αγαπημένη της ανιψιά και κόρη του αδελφού της Νικήτα η οποία πήρε το όνομα Άρτεμις Εύα. Το μυστήριο έγινε φυσικά στην γενέτειρα της οικογένειας της Αθηνάς το Γύθειο, εκεί που μένει μόνιμα ο αδελφός της με την οικογένειά του και εκεί που και εκείνη έκανε τον πολιτικό της γάμο με τον Φίλιππο Μιχόπουλο .

https://www.instagram.com/p/CshMn1htvYI

Και όπως έγραψε στην ανάρτησή της: «3η φορά νονά και μάλιστα στο παιδί του αδερφού μου. Να μας ζήσεις Άρτεμις-Εύα. Το μονο σίγουρο είναι ότι δεν θα είσαι ποτέ μόνη και θα είσαι πάντα γεμάτη από αγάπη και αγκαλιές Σε λατρεύουμε!».

H Aθηνά φορούσε ένα φόρεμα από τη νέα της συλλογή σε χρυσή απόχρωση.

Το reunion Οικονομάκου-Λασκαράκη και το ξέφρενο πάρτι για τα γενέθλια της φίλης τους

oikonomakou_nona.jpg

Η Αθηνά κρατούσε στην αγκαλιά της πραγματικά συγκινημένη την πνευματική της κόρη ενώ ο αδελφός της που δεν συμπαθεί την δημοσιότητα δεν μας αποκάλυψε το πρόσωπό του, ούτε και της συζύγου του.

Την λατρεία στην ανιψιά της η Αθηνά την είχε δείξει από την ημέρα που γεννήθηκε τον περασμένο Μάρτιο και το ανακοίνωσε με ένα story της χαρακτηρίζοντάς την, ως πριγκίπισσα.

oikonomakouadelfos.jpg

Με τον αδελφό της και μαθηματικό στο επάγγελμα αδελφό της Νικήτα, η Αθηνά έχει μία σχέση λατρείας.

nikitasoikonomakos.jpg

Δεν ήταν πάντα έτσι. Ειδικά την εποχή που ήταν παιδιά, είχαν μεγάλη κόντρα όπως είχε δηλώσει σε συνέντευξή της. Τα χρόνια πέρασαν, μεγάλωσαν και ωρίμασαν και τώρα είναι αχώριστοι: « Όταν γεννήθηκα, ο αδερφός μου είχε πει στη μαμά μου, αν είναι κορίτσι, να μη φέρουν το μωρό στο σπίτι. Ήθελα να του αποδείξω πως είμαι δυνατή παρά το ότι ήμουν μικρότερή του και αντιδρούσα πάρα πολύ έντονα. Τεράστια κόντρα».

Η Αθηνά σε αυτό το μικρό ταξίδι για την βάφτιση είχε μαζί τα δύο της παιδιά, τον Μάξιμο και τη Σιέννα και από την ανάρτήση της φαίνονται να έχουν το τέλειο fashion match με τη μαμά τους.

https://www.instagram.com/p/Csilz03Nxfi