H Βάσω Λασκαράκη έκανε μια μεγάλη αλλαγή και νιώθει «good vibes only» με τη νέα της εικόνα

H Βάσω Λασκαράκη έκανε μια μεγάλη αλλαγή και νιώθει «good vibes only» με τη νέα της εικόνα

H ηθοποιός υιοθέτησε το πιο κομψό κούρεμα της χρονιάς και η χαρά της βγαίνει προς τα έξω.

H Βάσω Λασκαράκη είναι μια από τις πιο δημοφιλείς ηθοποιούς στην ελληνική τηλεόραση και φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά του MEGA «Μαίρη Μαίρη Μαίρη». Η 43χρονη φημίζεται για την τόλμη της σε θέματα μόδας και ομορφιάς και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει αλλάξει ριζικά τα μαλλιά της για τις ανάγκες κάποιου ρόλου.

Πριν λίγες ημέρες η καλλιτέχνης έκανε μια ανάρτηση στο Instagram και μας αποκάλυψε ότι θέλησε να ανανεωθεί, κόβοντας και βάφοντας τα μαλλιά της.

Λασκαράκη & Σουλτάτος: Η πιο γλυκιά ευχή ήρθε από τις κουμπάρες και με φώτο-έκπληξη

Η Βάσω Λασκαράκη νιώθει «good vibes only» και ο λόγος είναι τα μαλλιά της

laskaraki6.jpg

«Με την άνοιξη να μας καλωσορίζει, είναι ώρα να βγούμε έξω και να αισθανόμαστε ακόμα πιο όμορφες! Τα μαλλιά μας είναι αυτά που κλέβουν πρώτα την παράσταση», έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Η δημοφιλής ηθοποιός δημοσίευσε ένα καρουζέλ φωτογραφιών στο οποίο ποζάρει χαμογελαστή με casual look, δείχνοντάς μας τη μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της. Η ηθοποιός αφαίρεσε λίγο μήκος και υιοθέτησε μια ξανθιά μελί απόχρωση, που της ταιριάζει πολύ.

https://www.instagram.com/p/CsDlm5kNfCK

Η 43χρονη συνδύασε το ψηλόμεσο τζιν παντελόνι της με ένα logo t-shirt, δίνοντάς μας την απόλυτη στυλιστική πρόταση για τις καθημερινές μας εμφανίσεις. Οι διαδικτυακοί φίλοι της ηθοποιού έδειξαν τον ενθουσιασμό τους για το νέο της look και έκαναν άκρως κολακευτικά σχόλια κάτω από το post.

Στη gallery που ακολουθεί μπορείς να θυμηθείς πώς ήταν η ηθοποιός πριν την αλλαγή στα μαλλιά της.

Το εντυπωσιακό σπίτι Λασκαράκη- Σουλτάτου

H Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και αγαπητά ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου τον Απρίλιο του 2019 στην Κρήτη και από τότε ζουν στιγμές ευτυχίας στο σπίτι τους στην Κηφισιά. Η ηθοποιός και ο σεφ κατοικούν τα τελευταία χρόνια σε μια πολυτελή μονοκατοικία μαζί με την κόρη της ηθοποιού, Εύα Τσιμιτσέλη.

https://www.instagram.com/p/Ce4HlBzrcmK

Το καταφύγιό τους διαθέτει άνετους χώρους, τεράστιο κήπο και μια τεράστια κουζίνα που αποτελεί το αγαπημένο δωμάτιο του σεφ. Ο Λευτέρης Σουλτάτος έχει μοιραστεί στα social media αρκετά στιγμιότυπα από τις μαγειρικές του δοκιμές, μέσα από την κουζίνα του σπιτιού.

Το ζευγάρι έχει καταφέρει να κάνει το σπίτι του το πιο cozy, ζεστό μέρος ώστε να χαλαρώνει μακριά από όλους και από όλα και να περνάει όμορφο ποιοτικό οικογενειακό χρόνο.

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Βάσω Λασκαράκη έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες και videos από το σπίτι της στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram, αποκαλύπτοντάς μας τα αγαπημένα της spots. Η κρεβατοκάμαρα του ζευγαριού είναι κι αυτή διακοσμημένη σε γκρι τόνους με τους minimal πίνακες να ολοκληρώνουν το deco με τον ωραιότερο τρόπο.

Ο καταπράσινος κήπος αποτελεί ένα από τα ομορφότερα spots τόσο του ζευγαριού αλλά και των κατοικιδίων τους, τα οποία παίζουν στο πυκνό γκαζόν. Τα Σαββατοκύριακα η αυλή ενδείκνυται για barbeque με αγαπημένα πρόσωπα ή απλά για χαλάρωση.

Πηγή κεντρικής: vasolaskaraki