Η Άννα Βίσση έκανε το πιο επικό throwback και η Σοφία Καρβέλα αντέδρασε όπως μόνο εκείνη ξέρει

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Άννα Βίσση έκανε το πιο επικό throwback και η Σοφία Καρβέλα αντέδρασε όπως μόνο εκείνη ξέρει

Η Άννα Βίσση μοιράστηκε μια παλιά της φωτογραφία και η διαφορά στην εμφάνισή της είναι παραπάνω από εντυπωσιακή.

Η Άννα Βίσση και η Σοφία Καρβέλα έχουν μια αξιοζήλευτη σχέση μαμάς-κόρης αφού στο πέρασμα του χρόνου είναι σαν φίλες. Η τραγουδίστρια και η στυλίστρια προσπαθούν να βρίσκονται όσο πιο συχνά γίνεται αφού η δεύτερη ζει μόνιμα στην Αμερική με την οικογένειά της.

Το επικό #throwback της Άννας Βίσση

Πριν λίγες ώρες μαμά και κόρη συνομίλησαν μέσω βιντεοκλήσης και η τραγουδίστρια έκανε ένα throwback δείχνοντας στη Σοφία μια παλιά της φωτογραφία από τα 90s.

VISSI_karvela.jpg

«Της είπα: τι γνώμη έχεις για το styling μου στα 90s;», έγραψε η Άννα Βίσση και η αντίδραση της Σοφίας Καρβέλα είναι απλά επική.

Η 39χρονη έδειξε την έκπληξη/δυσαρέσκειά της στο outfit της μαμάς της, την οποία και επιμελείται στυλιστικά τα τελευταία χρόνια.

H Άννα Βίσση ετοιμάζει το νέο της τραγούδι

Η Άννα Βίσση θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα το νέο της single και αυτές τις ημέρες περνά αρκετές ώρες στο studio για να ηχογραφήσει το κομμάτι μαζί με τους συνεργάτες της.

vissi5.jpg

Πριν λίγες ώρες η Ελληνίδα σταρ συναντήθηκε με τον γνωστό μουσικοσυνθέτη, Μάριο Ψιμόπουλο με τον οποίο δούλεψε αρκετές ώρες πάνω στο κομμάτι και αργότερα φωτογραφήθηκε μαζί του, δημοσιεύοντας τη λήψη σε Instagram-story.

«Το αποψινό studio session άξιζε», έγραψε χαρακτηριστικά η Άννα Βίσση.

Αυτό το σχόλιο στις νέες φωτογραφίες της Σοφίας Καρβέλα θα το έκανε μόνο η Άννα Βίσση

Λίγο αργότερα η τραγουδίστρια πόσταρε δύο ακόμη φωτογραφίες στις οποίες την βλέπουμε να φορά ακουστικά και να αγκαλιάζει το logo της δισκογραφικής της.

vissi4.jpg

Η 65χρονη είναι πολύ χαρούμενη για την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού και για την απόλυτη στήριξη που έχει από την εταιρία της.

VISSI3.jpg

Σε Instagram-story που δημοσίευσε η τραγουδίστρια την βλέπουμε αγκαλιασμένη με τον CEO της Panik Records, Γιώργο Αρσενάκο, με τον οποίο διατηρούν φιλικές σχέσεις.

Η Άννα Βίσση είναι η πιο cool γιαγιά της εγχώριας showbiz

Η διάσημη τραγουδίστρια επισκέπτεται όσο πιο συχνά μπορεί την οικογένεια της κόρης της στις ΗΠΑ όπου μένουν μόνιμα τα τελευταία χρόνια. Η γιαγιά Άννα δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες με τους εγγονούς της (Νέστορα και Νίκο Πανουργιά) στα social media δείχνοντας μας την πιο αληθινή και cool πλευρά της.

Η Άννα Βίσση είχε μιλήσει για τη σχέση της με την κόρη της στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» αναφέροντας: «Αυτό είναι ένα ολόκληρο βιβλίο. Είμαι πολύ περήφανη. Επιτέλους δεν μαλώνουμε πια, παλιά μαλώναμε πολύ. Ίσως να την εκνεύριζα και εγώ και να μην το καταλάβαινα. Η Σοφία θα ήθελε να είμαι μόνο μαμά της και όχι διάσημη. Πήγε στην Αμερική και έφτιαξε τη δική της καριέρα σαν εργαζόμενη μητέρα πια. Τη θαυμάζω πολύ για αυτό που κάνει».

Πηγή κεντρικής: thesofiakarvela