Heidi Klum & Tom Kaulitz αποδεικνύουν πως ο γάμος δεν σκοτώνει τον έρωτα στην τοποθεσία Κάννες

Heidi Klum & Tom Kaulitz αποδεικνύουν πως ο γάμος δεν σκοτώνει τον έρωτα στην τοποθεσία Κάννες
2023 Invision

Η Heidi Klum και ο Tom Kaulitz έδωσαν το παρών στο amfAR Cannes Gala 2023 και δεν σταμάτησαν να ανταλλάζουν παθιασμένα φιλιά.

Στις Κάννες βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα η Heidi Klum μαζί με τον σύζυγό της, Tom Kaulitz στα πλαίσια του 76ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου. To μοντέλο- παρουσιάστρια παρευρέθηκε στο amfAR Cannes Gala 2023 το βράδυ της Πέμπτης (25/05) και έκανε μια ακόμη αξιομνημόνευτη εμφάνιση, λίγο μετά τον «χαμό» που προκάλεσε στο κόκκινο χαλί του θεσμού φορώντας ένα αποκαλυπτικό κίτρινο φόρεμα.

Klum και Kaulitz είναι full in love

Tο ερωτευμένο ζευγάρι ήταν κυριολεκτικά ασυγκράτητο και δεν δίστασε να ποζάρει στο κόκκινο χαλί της διοργάνωσης ανταλλάσσοντας καυτά φιλιά.

https://www.instagram.com/p/Css7ZYBOgHj

Το top model εμφανίστηκε με ένα εντυπωσιακό φόρεμα του οίκου μόδας Georges Hobeika στο χρώμα της μέντας, το οποίο κολάκευε την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Η Leni Klum έχει αδυναμία στον μπαμπά της κι αυτό βγαίνει προς τα έξω

Το αποκαλυπτικό κίτρινο φόρεμα της Heidi Klum που συζητήθηκε όσο τίποτε άλλο

To φετινό κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών είχε αρκετές εκκεντρικές εμφανίσεις, τις οποίες θα θυμόμαστε για καιρό. H Heidi Klum έδωσε το παρών φορώντας ένα άκρως αποκαλυπτικό κίτρινο φόρεμα Zuhair Murad, το οποίο σχολιάστηκε έντονα στον Τύπο.

https://www.instagram.com/p/CspMTcWuFuW

Το βράδυ της Τετάρτης (25/05) η Γερμανίδα καλλονή παρευρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας The Pot-au-Feu και μονοπώλησε τα φωτογραφικά φλας με το sexy outfit της. Χαρακτηριστικό τους φορέματος (εκτός από το εντυπωσιακό μπούστο) ήταν τα τεράστια μανίκια που θύμιζαν πεταλούδα και ήταν διακοσμημένα με κρύσταλλα.

Το μοντέλο είχε ένα μικρό ατύχημα όσο πόζαρε για φωτογραφίες αφού μια λωρίδα υφάσματος γλίστρησε κινδυνεύοντας να αποκαλύψει το μπούστο της. Το μόνο σίγουρο είναι πως η συγκεκριμένη εμφάνιση της 49χρονης θα μείνει στην ιστορία του θεσμού.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Heidi Klum- Τοm Kaulitz: Οι #couplegoals φωτογραφίες τους

Στο παρελθόν το μοντέλο σχολίασε τον πολυσυζητημένο γάμο της με τον κιθαρίστα των Tokio Hotel, Tom Kaulitz, επισημαίνοντας πως ο κατά 17 χρόνια μικρότερός της σύζυγος την έχει βοηθήσει να παραμείνει νέα.

«Ρουφάω το νεανικό του αίμα, αυτό κάνω. Σαν βαμπίρ. Απλά τον ξέρω τόσο καλά. Απλά κολλάμε καλά μαζί. Νιώθω ότι επιτέλους βρήκα τον Έναν. Μέχρι στιγμής, όλα καλά. Ελπίζω τα πράγματα να παραμείνουν έτσι», δήλωσε η Klum.

Η σχέση της Heidi Klum με τον Tom Kaulitz

Οι πρώτες φωτογραφίες της Klum με τον Kaulitz κυκλοφόρησαν τον Μάρτιο του 2018, όταν οι δυο τους έφευγαν από ένα πάρτι της Lorraine Schwartz.

«Το χαμόγελο της Heidi όταν είναι με τον Tom λέει περισσότερα από 1.000 χίλιες. Ο Tom την κάνει απίστευτα ευτυχισμένη», δήλωσε εκείνη τη χρονιά πηγή στο Us.

https://www.instagram.com/p/CsmL-ymLHcU

Μόλις έναν χρόνο μετά, τον Αύγουστο του 2019, το ζευγάρι παντρεύτηκε στο Capri στην Ιταλία σε έναν γάμο που ήταν γεμάτος από διάσημα ονόματα. Ο αρραβώνας τους είχε γίνει μόλις δύο μήνες πριν.

«Για πρώτη φορά, έχω έναν σύντροφο με τον οποίο μπορώ να συζητήσω τα πάντα. Κάποιον που μοιράζεται τα καθήκοντα που όλοι έχουμε στις ζωές μας. Συνήθως ήμουν μόνη σε όλα. Για πρώτη φορά, έχω την ευκαιρία να βιώσω πώς είναι να έχεις έναν σύντροφο», δήλωσε η Klum τον Ιανουάριο του 2020 στο Αμερικανικό People.

Πηγή κεντρικής: apimages.com