Η Heidi Klum γιόρτασε το Πάσχα αλά Ελληνικά και με καλοκαιρινή διάθεση

Η Heidi Klum γιόρτασε το Πάσχα αλά Ελληνικά και με καλοκαιρινή διάθεση

Το 49χρονο μοντέλο ακολούθησε τα παραδοσιακά έθιμα και δεν σταμάτησε να μοιράζεται εντυπωσιακά στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Στην Ελλάδα βρίσκεται εδώ και λίγα 24ωρα η Heidi Klum η οποία γιόρτασε την Κυριακή του Πάσχα στη χώρα μας ακολουθώντας τα ελληνικά έθιμα.

Το διάσημο μοντέλο μοιράστηκε αρκετά στιγμιότυπα από το ταξίδι της με τους εκατομμύρια ακολούθους της στο Instagram και έδειχνε να απολαμβάνει όσο τίποτα το σύντομο διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

H Heidi Klum γιόρτασε το Πάσχα αλά Ελληνικά

Πριν λίγες ώρες το 49χρονο top model δημοσίευσε ένα βίντεο όπου την βλέπουμε να τσουγκρίζει κόκκινα αυγά και να αναδεικνύεται νικήτρια. Όπως θα δεις και στο παρακάτω post η Klum διασκέδασε με παραδοσιακή μουσική και έδειξε στο Hollywoοd τι σημαίνει ελληνικό γλέντι.

https://www.instagram.com/p/CrHqgPLLsqC

Το διάσημο μοντέλο δεν αποκάλυψε τον προορισμό των διακοπών της ωστόσο πόζαρε ευδιάθετη και με απαράμιλλο στυλ μπροστά από την ελληνική σημαία.

«GR», έγραψε η Klum στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Λίγες ώρες νωρίτερα η Γερμανίδα καλλονή φόρεσε το κίτρινο bikini της και πόζαρε κάτω από τον ήλιο, εντυπωσιάζοντας για ακόμη μια φορά με τις εκρηκτικές αναλογίες της.

https://www.instagram.com/p/CrEtzHLP8MF

Η παρουσιάστρια του GNTM αγαπά ιδιαίτερα την Ελλάδα και επισκέπτεται πολύ συχνά ελληνικά νησιά όπως η Μύκονος και η Κρήτη. Πριν από μια εβδομάδα η 49χρονη είχε γιορτάσει το καθολικό Πάσχα και είχε «βάλει φωτιά» στο Instagram ποζάροντας δίπλα στην πισίνα φορώντας το μαγιό της και τα μεγάλα αυτιά ενός κούνελου.

Leni Klum- Άρης Ραξέφσκι: Πιο ερωτευμένοι από ποτέ στο Μιλάνο και η Heidi Klum τους καμαρώνει

Όλα τα tips για να αποκτήσεις το κορμί της Heidi Klum- Η διατροφή της

Η Heidi ξεκινάει τα πρωινά της με ένα smoothie. Κρατάει όλα τα υλικά κομμένα στο ψυγείο της, οπότε το μόνο που έχει να κάνει μόλις ξυπνήσει είναι να τα ρίξει στο μπλέντερ και να απολαύσει το υγιεινό ρόφημά της. Για μεσημεριανό γεύμα, η Heidi επιλέγει τροφές πλούσιες σε πρωτεΐνη (όπως γαλοπούλα, τόνο ή κοτόπουλο) με λαχανικά. Γενικά, αποφεύγει τους υδατάνθρακες - επομένως όταν είναι στο πλατό, επιλέγει τις πιο πλούσιες σε πρωτεΐνη επιλογές.

Το βραδινό είναι πολύ παρόμοιο με το μεσημεριανό της γεύμα. Όσον αφορά τα σνακ, η Heidi μπορεί να επιλέξει ένα βραστό αυγό ή να πιει τον αγαπημένο της πράσινο χυμό, έναν συνδυασμό βιολογικού σπανακιού, αγγουριού, λάχανου και μισού καρότου. Για επιδόρπιο, το μοντέλο προτιμά το παγωτό σορμπέ, γιαούρτι ή μαύρη σοκολάτα.

Πηγή κεντρικής: heidiklum