Η Μαίρη Συνατσάκη αποκάλυψε τη λεπτομέρεια που άλλαξε τη σχέση με τον Ίαν Στρατή στις 10 ημέρες

Η Μαίρη Συνατσάκη αποκάλυψε τη λεπτομέρεια που άλλαξε τη σχέση με τον Ίαν Στρατή στις 10 ημέρες

Ταυτόχρονα η Μαίρη Συνατσάκη εξήγησε τι είναι αυτό που η κόρη της Ολίβια δεν θα κάνει για τα δύο πρώτα χρόνια στη ζωή της. 

Η ηρεμία με την οποία κάνει τις συνεντεύξεις της από τότε που έγινε μαμά, έχει κάνει τη Μαίρη Συνατσάκη την ιδανική προσκεκλημένη σε κάθε τηλεοπτική εκπομπή και η σημερινή εμφάνιση στη Φαίη Σκορδά και στο Πρωινό μας ήταν μια τέτοια εμφάνιση.

Ντυμένη στα γαλάζια, με ένα σύνολο από τη δική της συλλογή ρούχων, η Mairiboo μίλησε ακομπλεξάριστα για τη σχέση της με τον Ίαν Στρατή, αποκάλυψε πως δεν έχει παντρευτεί και δεν έχει δεχτεί ακόμα μια πρόταση γάμου και εξήγησε όλα εκείνα που άλλαξαν στη ζωή της μετά τον ερχομό της μικρής Ολίβιας.

Ο Ίαν, η πρόταση γάμου που δεν έχει γίνει ακόμα και το γαμήλιο πάρτι που δεν αποκλείει να συμβεί

«Αυτό που έχω πάρει περισσότερο από τον Ίαν είναι μια εμπιστοσύνη που σου δίνει ο άλλος απλόχερα χωρίς να τον θεωρείς δεδομένο. Λέμε γλυκά πράγματα μεταξύ μας αλλά ο Ίαν είναι άνθρωπος που αυτό που λέει το εννοεί, δεν μπορεί να πει ψέματα και γι’ αυτό προτιμά να σου πει και πολύ σκληρές αλήθειες αν χρειαστεί. Μου κάνει ρομαντικές εξομολογήσεις ο Ίαν, κάνουμε ο ένας στον άλλον τέτοια πράγματα.

https://www.instagram.com/p/Cm17O4nr_Nl

Αυτή η διαφάνεια που έχει σαν άνθρωπος μου έδωσε ασφάλεια και ταιριάξαμε και στα πιο απλά καθημερινά, είμαστε και οι δυο πολύ σπιτόγατοι, το καλύτερό μας είναι να ακυρώνονται σχέδια, μεταξύ μας υπάρχει η ασφάλεια του κενού χρόνου, αυτό δεν είναι τόσο απλό», είπε η Μαίρη αποκαλύπτοντας πως η αρχική σκέψη που είχε πως ο δεσμός αυτός δεν θα κρατήσει άλλαξε όταν έκλεψαν το σπίτι της και βρέθηκε ξαφνικά να συγκατοικεί με τον Ίαν:

«Δε ξέρω πώς έγινε αλλά, ενώ η πρώτη-πρώτη μου σκέψη ήταν ότι δε θα τραβήξει για πολύ καιρό το μεταξύ μας, έγιναν έτσι τα περιστατικά της ζωής που από τις πρώτες δέκα μέρες σχεδόν συγκατοικούσαμε γιατί έτυχε την περίοδο που μπήκαν στο σπίτι μου και με κλέψανε. Το πρώτο πράγμα που μου είπε όταν μπήκα σπίτι και ήταν χάλια, ήταν "πάρε δυο πράγματα και έλα από εδώ, μη το συζητάς". Και κάπως έτσι μείναμε μαζί», τόνισε η Μαίρη και στην ερώτηση για το αν έχουν παντρευτεί ή έχει γίνει πρόταση γάμου είπε:

«Δεν είμαστε παντρεμένοι,δεν είμαστε πολύ αυτών των κοινωνικών συμβάσεων. Δεν είναι και κακό όμως ο γάμος αλλά δεν έχει γίνει πρόταση γάμου.

Έχουμε πολύ κοινές απόψεις σε αυτά τα πράγματα. Εγώ νιώθω μέσα μου ότι είμαστε πιο μαζί απ’ ότι θα μπορούσε να αποδείξει οποιοδήποτε χαρτί ,θα μπορούσαμε 'ομως να κάνουμε ένα πάρτι και να έχουμε μαζί και τη μικρή και να γιορτάσουμε», είπε η Μαίρη χαρακτηριστικά.

Ποια αϋπνία; Η Μαίρη είναι πιο λαμπερή από ποτέ χωρίς μακιγιάζ!

Πριν την εμφάνιση στη Φαίη πάντως, η Μαίρη κατάφερε να μας εντυπωσιάσει μια ακόμα φορά, ποζάροντας στα stories της χωρίς ίχνος μακιγιάζ και φίλτρου. Και αν όλα όσα είπε η Συνατσάκη ευσταθούν για την αϋπνία στη ζωή της, εμείς απορούμε πού βρίσκεται η κούραση και οι μαύροι κύκλοι γιατί το πρόσωπο της Μαίρης είναι αυτή τη στιγμή πιο λαμπερό από ποτέ.

Η ζωή με την Ολίβια:

Στην ερώτηση για το αν έχει αναθεωρήσει σε πράγματα που έλεγε πριν τον ερχομό της κόρης της, η Μαίρη είπε:

«Η νέα γενιά γονιών αναγνωρίζει πως το μωρό είναι μια νέα προσωπικότητα, θέλει σεβασμό, όρια αλλά και τρυφερότητα και αποδοχή... Το παιδί δεν κλαίει γιατί θέλει να σε χειριστεί αλλά κάτι χρειάζεται. Το διάστημα αυτό, επειδή θηλάζω αποκλειστικά και δεν έχει πάρει μπουκάλι η μικρή, την έχω παντού μαζί μου κατάλαβα πως οι δικές μου πιο δύσκολες μέρες είναι οι δικές της πιο δύσκολες. Όταν ψυχολογικά ζοριζόμουν, δεν ξέρω, έκλαιγε περισσότερο. Δεν είμαστε ακριβώς δύο όντα ακόμα, είμαστε κολλημένες. Όταν εκείνη πέρασε κάτι κολικούς η έκφρασή μου καταλάβαινα ότι δεν τη βοηθάει, της μιλάω πολύ... Περάσαμε 10 μέρες στην αρχή και δε μιλούσαμε. Όταν ήρθε η μαμά του Ίαν σπίτι και της μιλούσε, εμείς κοιτούσαμε έκπληκτοι. Ξέρει η πεθερά μου όμως, έχει μεγαλώσει τρία παιδιά και έχει δύο εγγόνια», σημείωσε η Μαίρη Συνατσάκη.

Η Μαίρη αποκάλυψε πάντως πως υπάρχει κάτι που δεν θα κάνει η Ολίβια, τουλάχιστον στα δύο πρώτα χρόνια της ζωής της! Οθόνες λοιπόν δεν θα υπάρξουν για την κόρη της Μαίρης, η οποία εξήγησε πως το διάστημα αυτό η τηλεόραση υπήρξε παρέα της αλλά τόνισε πως προσπαθεί να μην έχει επαφή η Ολίβια με τις οθόνες.

Η Μαίρη εξομολογήθηκε πάντως στη Φαίη πως αρχικά είχε ψάξει μέχρι και ιαπωνικά ονόματα για την κόρη της αλλά το Ολίβια ήταν αυτό που κέρδισε τους πάντες.

«Αλίκη έμεινες μισή», είπαν στη δίδυμη αδερφή της Μαίρης Συνατσάκη που άλλαξε μαλλιά και στυλ

Η Ολίβια Στρατή είναι πλέον έξι μηνών και ετυμολογικά το όνομά της σημαίνει μερικά πολύ ωραία πράγματα, όπως εξήγησε η Mairi Boo:

«Η Ολίβια μας. Το Ολιβιάκι μας. Η Λίβι. Η Κουκλίβια (όπως την φωνάζει η νονά της η Ντορέττα Παπαδημητρίου). Προέρχεται από το λατινικό oliva "ελιά". Η ελίτσα μας. Αλλά και τη λέξη όλβος που σημαίνει "ευδαιμονία, ευμάρια, πλούτος, ευτυχία, μακαριότητα". Όλα αυτά να έχεις και να εκπέμπεις με την ύπαρξη σου πιτσίνι μου».

Πάντως, το όνομα αυτό έγινε αρχικά δημοφιλές από τον ομώνυμο χαρακτήρα του Ουίλιαμ Σαίξπηρ στη Δωδέκατη Νύχτα, ενώ γιορτάζεται στο τέλος της άνοιξης και συγκεκριμένα στις 29 Μαΐου, όταν και τιμάται η μνήμη του Αγίου Ολβιανού επισκόπου πόλεως Ανέου.