Μαίρη Συνατσάκη: H λεπτομέρεια στο νέο matchy - matchy στιγμιότυπο με την μικρή Ολίβια

Γεωργία Βλαχοπούλου
Μαίρη Συνατσάκη: H λεπτομέρεια στο νέο matchy - matchy στιγμιότυπο με την μικρή Ολίβια

Η Μαίρη Συνατσάκη είναι η πιο γλυκιά μαμά και οι στιγμές με την μικρή Ολίβια είναι ό,τι καλύτερο θα δεις στο feed σου. 

Η Μαίρη Συνατσάκη είναι σε ένα μόνιμο mood ευτυχίας απ' όταν έγινε μαμά. Η ίδια με τον Ίαν Στρατή έγιναν για πρώτη φορά γονείς τον περασμένο Δεκέμβριο και από τότε η ίδια είναι σχεδόν αχώριστη με την μικρή Ολίβια ενώ πλέον δημοσιεύει πιο συχνά στιγμιότυπα με εκείνη.

«Η πιο ωραία σου φωτογραφία»! Η Συνατσάκη ποζάρει με την κόρη της και στέλνει μήνυμα

Το νέο matchy - matchy στιγμιότυπο

Το βράδυ της Τετάρτης 10 Μαΐου η Μαίρη Συνατσάκη δημοσίευσε ένα νέο στιγμιότυπο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με την μικρή Ολίβια. Οι δυο τους γυρνούσαν από κάποια έξοδο και όπως τόνισε και η ίδια η Μαίρη Συνατσάκη «επέλεξαν» matchy matchy outfits.

Μαμά και κόρη φόρεσαν και οι δύο ρούχα στην απόχρωση της μέντας. Πιο συγκεκριμένα, η ίδια επέλεξε ένα τοπ στην απόχρωση της μέντας το οποίο συνδύσε με τζιν παντελόνι και μεγάλη tote bag στην ίδια απόχρωση ενώ για την μικρή Ολίβια η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας επέλεξε να συνδυάσει το παντελονάκι της στο χρώμα της μέντας με ένα κίτρινο μπλουζάκι.

synatsakh.png

Η λεπτομέρεια στην φωτογραφία

Στην τελευταία αυτή δημοσίευση που έκανε η Μαίρη Συνατσάκη στο Instagram, η μικρή Ολίβια φαίνεται πως έχει μεγαλώσει αρκετά αν και είναι μόλις 5 μηνών, ενώ τα μαλλιά της έχουν αρχίσει να βγαίνουν πιο πυκνά και να παίρνουν μια απόχρωση μελί - ξανθού.

Πάντως, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε ακόμα αν η μικρούλα έχει πάρει περισσότερο τα χαρακτηριστικά του μπαμπά Ίαν ή της μαμάς Μαίρης, αφού ακόμα είναι στην φάση που όλα τα μωράκια διαμορφώνουν τα χαρακτηριστικά τους.

unknown_334555979_501937562148888_6790826035854246073_n-(1).jpg

Οι 5 μήνες με την μικρή Ολίβια

Η Μαίρη Συνατσάκη, όπως ήδη προαναφέρθηκε δεν αφήνει στιγμή να περάσει μακριά από την Ολίβια με αποτέλεσμα οι δυο τους να πηγαίνουν μαζί βόλτες, στα κεντρικά του e-shop που διατηρεί η ίδια, ακόμα και σε γυρίσματα ταινίας.

Παρ' όλα αυτά η ίδια, δημοσίευσε ένα βίντεο της μικρής Ολίβιας στον λογαριασμό της στο Instagram, με αφορμή τους 5 μήνες που είναι μαμά, εκφράζοντας την εμπειρία που έχει βιώσει μέχρι τώρα.

Όπως τόνισε στο βίντεο:

«Χρειάστηκα 5 μήνες με τη μικρή για να συνειδητοποιήσω την πιο άβολη αλήθεια. Ενώ δεν είχε συμβεί κάτι, ήταν κάποιες μέρες που ένιωθα έναν περίεργο εκνευρισμό και δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί. Μέχρι που μπόρεσα να το ονοματίσω και να του δώσω υπόσταση. Η ζωή μου αυτή τη στιγμή δε μου ανήκει. Είναι δική της. Το συναίσθημά μου αυτή τη στιγμή, δε μου ανήκει. Ορίζεται από εκείνη. Αν εκείνη δεν είναι καλά, ούτε εγώ είμαι».

Στην λεζάντα της ανάρτησης ξεκαθάρισε, ωστόσο πως αυτή είναι καθαρά και μόνο η δική της εμπειρία γράφοντας: «Τα πράγματα που μοιράζομαι είναι ξεκάθαρα η δίκη μου εμπειρία. Το ότι βιώνω εγώ έτσι αυτήν την περίοδο δεν σημαίνει ότι όλες θα την βιώσουν έτσι. Κανενός η εμπειρία δεν είναι σωστότερη ή λάθος. Είναι απλά προσωπική. Επικοινωνώ αυτά τα πράγματα από την μεγάλη ανακούφιση που νιώθω όταν βλέπω αντίστοιχα μοιράσματα».