Μαριέττα Χρουσαλά & Λέων Πατίτσας είναι οι νικητές των matchy-matchy εμφανίσεων

Τσακιρίδου Χριστίνα
Μαριέττα Χρουσαλά & Λέων Πατίτσας είναι οι νικητές των matchy-matchy εμφανίσεων

Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέοντας Πατίτσας έχουν τις ωραιότερες #couplegoals φωτογραφίες.

Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο σύζυγός της, Λέων Πατίτσας, είναι ένα από τα ζευγάρια-πρότυπο της εγχώριας showbiz. Η 40χρονη και ο 47χρονος μετρούν 12 χρόνια κοινής πορείας και έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια.

Το μοντέλο και ο εφοπλιστής έχουν αποκτήσει 3 παιδιά (Μάργκω, Σπύρος και Κωνσταντίνος) τα οποία μεγαλώνουν με αγάπη και αφοσίωση, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Χρουσαλά- Πατίτσας: 10 φορές που πόζαραν matchy-matchy

Πριν λίγες ώρες η Μαριέττα Χρουσαλά δημοσίευσε ένα Instagram-story στο οποίο την βλέπουμε να χαμογελά στην αγκαλιά του συζύγου της. Το ερωτευμένο ζευγάρι πραγματοποίησε βραδινή έξοδο και φορά ίδιες πασμίνες, ριγμένες στους ώμους.

Τα τελευταία 24ωρα Χρουσαλά και Πατίτσας βρίσκονταν στη μαγευτική Σαντορίνη μαζί με την κουμπάρα τους, Μαρία Μενούνος.

xrousala1.jpg

Το ζευγάρι πραγματοποιεί συχνά οικογενειακές αποδράσεις εκτός συνόρων ή ταξίδια μόνο για δύο, με το μοντέλο να δημοσιεύει στα social media τις matchy-matchy φωτογραφίες που βγάζει με τον άντρα της ζωής της. Τα ανοιχτόχρωμα χαρακτηριστικά τους σε συνδυασμό με το λαμπερό χαμόγελο, τους κάνει αρκετές φορές να φαίνονται σαν αδέρφια.

Μαριέττα Χρουσαλά: Το post από τα γενέθλια και η αντίδραση στα σχόλια

«Δεν ήταν εύκολη απόφαση να αφήσω την τηλεόραση, απλά επειδή πάντα στο μυαλό μου είχα το να κάνω οικογένεια και να είμαι όσο πιο κοντά στα παιδιά και στον σύζυγο. Οι ώρες που θέλει η ενασχόληση με την τηλεόραση ήταν πολλές, είναι απαιτητική δουλειά», έχει δηλώσει στο παρελθόν η Μαριέττα Χρουσαλά για την απόφασή της να εγκαταλείψει το modeling.

https://www.instagram.com/p/CrrOBqaohwh

Mια ματιά στο προφίλ που διατηρεί ο εφοπλιστής στο Instagram αρκεί για να καταλάβει κανείς πόσο πολύ αγαπάει την σύζυγό του. Τα περισσότερα posts του Λεόντα Πατίτσα είναι στο πλευρό της Μαριέττας Χρουσαλά, με φόντο μαγευτικούς προορισμούς των εξορμήσεών τους.

Το σπίτι Χρουσαλά-Πατίτσα στο Ελληνικό θα σε εμπνεύσει

Το μοντέλο-παρουσιάστρια και επιχειρηματίας είναι αρκετά ενεργή στα social media και το προφίλ της στο Instagram μετρά εκατοντάδες χιλιάδες ακόλουθους. Μέσα από τον λογαριασμό της η Μαριέττα Χρουσαλά μας έχει δώσει μια μικρή ιδέα από το υπέροχο σπίτι της στα Νότια Προάστια, το οποίο έχει διακοσμήσει καλύτερα και από επαγγελματία. Κάθε δωμάτιο της πολυτελούς κατοικίας έχει σχεδιαστεί με ιδιαίτερη φροντίδα και το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό.

https://www.instagram.com/p/CeN_CNRNzUm

Το σαλόνι του σπιτιού είναι ιδιαίτερα φωτεινό, με τα minimal στοιχεία να κυριαρχούν στο χώρο. Μερικοί πίνακες κοσμούν κάποιους από τους τοίχους ενώ οι καθρέπτες αποτελούν αγαπημένο item για selfie λήψεις. H Μαριέττα Xρουσαλά έχει ποζάρει αρκετές φορές στην κρεβατοκάμαρά της, η οποία είναι πολύ κομψά διακοσμημένη με ρετρό στοιχεία και γήινες αποχρώσεις. Εκεί φυσικά στεγάζεται και η πλούσια γκαρνταρόμπα του λαμπερού μοντέλου.

Πηγή κεντρικής: mariettachrousala