Μιχαήλ Ταμπακάκης - Σάντυ Χατζηιωάννου: Ανερχόμενοι & full in love με βάση την ανάρτηση της ηθοποιού

Γεωργία Βλαχοπούλου
Μιχαήλ Ταμπακάκης - Σάντυ Χατζηιωάννου: Ανερχόμενοι & full in love με βάση την ανάρτηση της ηθοποιού

Όταν το «Μαύρο Ρόδο» συνάντησε τον «Σασμό» και ο Μιχαήλ Ταμπακάκης τη Σάντυ Χατζηιωάννου γεννήθηκε ο «έρως».

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης και η Σάντυ Χατζηιωάννου είναι δύο νέοι ηθοποιοί που έγιναν ευρέως πιο γνωστοί μέσα από τις συμμετοχές τους σε δύο πολύ επιτυχημένα σίριαλ. Ο μεν Μιχαήλ έκανε την «έκπληξη» φέτος με τον πρωταγωνιστικό του ρόλο, ως Πέτρος στη σειρά «Μαύρο Ρόδο» ενώ η Σάντυ εντυπωσιάζει με τη συμμετοχή της στον «Σασμό».

«Να μη μάθει τίποτε ο Αστέρης»: Στον Σασμό ο Μαθιός και η Καλλιόπη έχουν νέο σχέδιο

Η σχέση τους και η νέα ανάρτηση

Η επαγγελματική τους επιτυχία, όπως φαίνεται συνέπεσε και με την προσωπική αφού οι δυο τους εδώ και κάποιους μήνες είναι ζευγάρι. Βέβαια, δεν έχουν μιλήσει για τη σχέση τους, αλλά με αναρτήσεις τους στα social media μπορούμε να καταλάβουμε ότι «εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος».

Οι φήμες ότι είναι ζευγάρι ξεκίνησαν πέρσι, όταν ο Μιχαήλ Ταμπακάκης είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία με τους δυο τους σε μια τρυφερή πόζα από τις διακοπές τους στην Τήνο.

https://www.instagram.com/p/Cj2Y1juIwW2

Παρ' όλα αυτά η κοινή τους εμφάνιση στο πάρτι για τα γενέθλια της Ευγενίας Σαμαρά, πολύ καλής φίλης του ηθοποιού, τον Σεπτέμβρη επιβεβαίωσε τις φήμες.

tampakakis-(1).jpg

Ταυτόχρονα στα γενέθλια της νεαρής ηθοποιού ο Μιχαήλ, όπως είναι φυσικό, ήταν ένας από τους καλεσμένους ενώ της ευχήθηκε γράφοντας «Χρόνια πολλά αγάπη μου».

Screenshot-(160).png

Από τότε οι δυο τους δείχνουν αχώριστοι, κρατώντας ωστόσο όσο μπορούν τα φώτα της δημοσιότητας μακριά τους ενώ οι κοινές φωτογραφίες τους στα social media είναι μετρημένες.

Στην τελευταία δημοσίευση που έκανε στα Instagram stories της η Σάντυ Χατζηιωάννου φωτογράφισε τον σύντροφό της την ώρα που απολάμβαναν το ποτό τους κατά τη χθεσινοβραδινή τους έξοδο ενώ έβαλε στην ανάρτησή της και το χαρακτηριστικό emoji καρδούλα.

tampakakhs349259673_209314048582587_7409732751565290541_n.jpg