Η Μαρία Μενούνος είναι μία πραγματική Ρουβίτσα: Το «Σ' αγαπώ» του Σάκη & τo throwback της Eurovision

Κατερίνα Μπούσιου
Η Μαρία Μενούνος είναι μία πραγματική Ρουβίτσα: Το «Σ' αγαπώ» του Σάκη & τo throwback της Eurovision

Οι δηλώσεις της για την μητρότητα. Η επίσκεψή της Μαρίας Μενούνος εκτός από βόλτες στην Αθήνα είχε και ξεφάντωμα στα μπουζούκια στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Σάκης Ρουβάς και ο Κωνσταντίνος Αργυρός. 

Με αφορμή την ονομαστική εορτή του πατέρα της Κωνσταντίνου και την έκπληξη που του ετοιμάζει με reunion φίλων του από την Ελλάδα, η Μαρία Μενούνος περνά τις τελευταίες ημέρες της στην Αθήνα χωρίς να αφήσει ούτε μία ώρα ανεκμετάλλευτη.

Χθες απέδειξε ότι είναι μία πραγματική Ρουβίτσα με τον τραγουδιστή να της κάνει και αφιέρωση κάνοντάς μας ένα επικό throwback με άρωμα Eurovision ενώ με δάκρυα μίλησε για μία ακόμη φορά για την μητέρα της που έχει φύγει από τη ζωή νικημένη από τον καρκίνο.

https://www.instagram.com/p/CsY6BrcuE5f

Λίγο πριν γίνει μαμά η Μαρία το'ριξε έξω με το «Θα σου κάνω μακαρόνια με κιμά για να φας»

Η Μαρία Μενούνος συνδύασε το ταξίδι με την οικογένειά της και με πολλές συναντήσεις με φίλους. Καταρχάς με την κουμπάρα της Μαριέττα Χρουσαλά με την οποία συναντιέται αρκετά συχνά και στην Αμερική.

Η χαρά της που βρίσκεται στην Αθήνα είναι διπλή, καθώς αφενός πήρε το ελληνικό διαβατήριο, αφετέρου υπέγραψε στον ΣΕΓΑΣ τη συμφωνία για να τρέξει στον 40ο Αυθεντικό Μαραθώνιο.

Η Μαρία Μενούνος πήρε το ελληνικό διαβατήριο και η Χρουσαλά είπε την καλύτερη ατάκα στα αγγλικά

https://www.instagram.com/p/Cr3YKgcrT4O

Όμως το βράδυ της ήταν αφιερωμένο σε έναν πολύ καλό της φίλο, τον Σάκη Ρουβά. Ο οποίος φυσικά μόλις βγήκε στην σκηνή με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και την εντόπισε στους θαμώνες της φώναξε ένα πολύ θερμό «Σ'αγαπώ».

Η Μαρία έδειξε ότι είναι μία πραγματική Ρουβίτσα τραγουδώντας και χορεύοντας στη συνέχεια το «Θα σου κάνω μακαρόνια με κιμά για να φας».

Οι δυό τους είχαν κάνει εκτός από ένα απίθανο μουσικό ντουέτο μαζί στην έναρξη της Eurovision το 2006 στην Αθήνα είχαν παρουσιάσει μαζί τη βραδιά. Μία από τις πιο σημαντικές χρονιές του μουσικού διαγωνισμού μετά και τη νίκη της Έλενας Παπαρίζου.

Και από τότε οι δυό τους συνδέθηκαν φιλικά.

Η Μαρία Μενούνος η οποία σε λίγες εβδομάδες θα κρατά στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί μέσω παρένθετης μητέρας και είχε αποκαλύψει και την πρόσφατη δεύτερη περιπέτειά της με τον καρκίνο, μίλησε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου «Χαμογέλα και πάλι» με δάκρυα στα μάτια για την μητέρα της που επίσης έφυγε νικημένη από τον καρκίνο και την μητρότητα. Λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η μητέρα μου όλα αυτά τα χρόνια έκανε τόσα πράγματα για εμένα, διαφορετικά δεν θα ήμουν εδώ. Είμαι πολύ χαρούμενη που θα γίνω μαμά, με τη βοήθεια της παρένθετης μητέρας, είναι μεγάλο δώρο για εμένα».