Το τραγικό φινάλε του «Κάνε ότι κοιμάσαι» συγκίνησε αλλά και προβλημάτισε το Twitter με την υπερβολή

Κατερίνα Μπούσιου
Το τραγικό φινάλε του «Κάνε ότι κοιμάσαι» συγκίνησε αλλά και προβλημάτισε το Twitter με την υπερβολή

Σπύρος Παπαδόπουλος και Λευτέρης Πολυχρόνης οι μεγάλοι πρωταγωνιστές του διπλού φινάλε του «Κάνε ότι κοιμάσαι» που έγινε  Νο1 trend στο Twitter.

Το τελευταίο επεισόδιο του «Κάνε ότι κοιμάσαι» ήταν όσο καθηλωτικό περιμέναμε, ακραίο σε αρκετά σημεία, αλλά υποκριτικά άρτιο. Η σειρά έγινε Νο1 trend στο Twitter και μέσα στη συγκίνηση που προκάλεσαν αρκετοί πρωταγωνιστές, το κοινό εντόπισε λάθη και υπερβολές και για κάποια στιγμή διχάστηκε στην τελική του κρίση.

kaneotikoimasaigeneral.JPG

Τα λάθη από το «Δεν έχω σήμα» και το «Δεν ξέρω γιατί τους σκοτώνω»

Ο Μηνάς ο αδίστακτος κακοποιός που υποδύθηκε στο «Κάνε ότι κοιμάσαι» ο Λευτέρης Πολυχρόνης, ηθοποιός με αρκετές περγαμηνές στο θέατρο και με χαρακτηριστική φυσιογνωμία, ήταν το κεντρικό πρόσωπο του φινάλε, μαζί με τον Σπύρο Παπαδόπουλο.

Το τελευταίο πλάνο του Παπαδόπουλου να κοιτά τον ουρανό μετά την τραγωδία ήταν η μεγάλη έκπληξη. Γιατί το comeback του φέτος στην τηλεόραση μας έδωσε σε πρώτο πλάνο, το σπουδαίο του ταλέντο και σε δραματικούς ρόλους.

https://www.instagram.com/p/CqfKpJbMCil

Μπήκε στο εγκαταλειμμένο κτίριο όπου έκαναν πρόβα οι μαθητές του Σπύρου Παπαδόπουλου (ως καθηγητή Καλίρη) και άρχισε να σκορπά τον θάνατο. Αναίτια μερικές φορές, ενώ κάποιες άλλες έπιανε και τη συζήτηση με τα θύματα. Τα πρώτα του θύματα ήταν οι μαθητές. Και δεν καταλαβαίνουμε γιατί σεναριακά, θα έπρεπε να σκοτώσει τόσους και να τραυματίσει αρκετούς.

Η Άννα επίσης ενώ είχε την ευκαιρία να τον εξουδετερώσει, δεν μας δικαιολογήθηκε ποτέ, γιατί άνοιξε διάλογο μαζί του.

Σε ένα δαιδαλώδες σκηνικό μέσα στο κτίριο, όπου μάθαμε πως δεν υπήρχε σήμα και έτσι οι μαθητές δεν μπορούσαν να καλέσουν την αστυνομία. Σωστά το κοινό επεσήμανε στο Twitter ότι για το 112, δε χρειάζεται σήμα.

kaneotikoimasaisima.JPG

Η πιο συγκλο στιγμή που θα έλεγε και η Βίκυ Καγιά ήταν όταν από λάθος o Mηνάς, σκότωσε τον Στάθη (πολύ καλός όλη τη σεζόν στον ρόλο ο Αλέξανδρος Πιεχόβιακ) και την Βικτώρια που λάτρευε (Έμιλυ Κολιανδρή).

Σε εκείνο το σημείο είδαμε ξανά ως οπτασία τον Βανδώρο - πατέρα του Στάθη, την μεγάλη μορφή της σειράς Τάσο Γιαννόπουλο και οι φανς συγκινήθηκαν.

vandoros4.JPG

Στα highlights που αγάπησε το κοινό ήταν και ο θάνατος της Στέλλας στην αγκαλιά του Μάκη. Ο διάλογός τους και οι ερμηνείες τους καταλυτικές. Βασίλης Ντάρμας και Καλλιόπη Πετροπούλου έχουν μέλλον στην υποκριτική.

makisstella.JPG

«Κάνε ότι κοιμάσαι»: 4 πρωταγωνιστές μας μιλούν για το τραγικό φινάλε της σειράς

Ο Δημήτρης Καπετανάκος ως αστυνόμος Ίσσαρης έβαλε τη σφραγίδα του (αν και με μεγάλη καθυστέρηση) στο τέλος του Μηνά μαζί με τον Καλίρη. Φωτεινή Μπαξεβάνη έδωσε ξανά ρεσιτάλ ερμηνείας όταν είδε πως σώθηκε τελικά η κόρη (Βίκυ Μαϊδάνογλου σοκαριστική για μία στιγμή) και ο άντρας της, όπως και η Νικολέτα Κοτσαηλίδου ως αστυνόμος Άννα (Λάρα Κροφτ κατά το Twitter) και ο Βασίλης Ευταξόπουλος ως ο Λυκειάρχης.

Το κοινό στο Twitter δεν δικαιολόγησε απόλυτα την υπερβολή στο τόσο ακραία τραγικό φινάλε, αλλά «χειροκρότησε» τις ερμηνείες των ηθοποιών και την θεματολογία περί βίας και παραβατικότητας που ήταν εξαρχής στη σειρά το ζητούμενο.

Απόλυτη δικαίωση δεν είχαμε, αφού ο Λημνιός δεν εξουδετερώθηκε. Ο Αλέξανδρος Καλπακίδης (ο γνωστός μας καφετζής από τις Άγριες Μέλισσες) ήταν επίσης η δεύτερη μεγάλη μορφή της σειράς μαζί με τον Γιαννόπουλο.

Το κοινό δε σταμάτησε να σχολιάζει τη σειρά η οποία έγινε Νο1 trend και δεν είναι υπερβολή ο χαρακτηρισμός ότι ήταν μία από τις καλύτερες σειρές της σεζόν.

Και φυσικά όσοι επέζησαν από το καστ θα συνεχίσουν την επόμενη σεζόν με μία νέα ιστορία. Ο καθηγητής Καλίρης και η κόρη του Νάσια αποδεκατισμένοι από τις απώλειες θα ξεκινήσουν μία νέα ζωή στην επαρχία.

Νέα αρχή κάνει και ο Ίσσαρης με την Άννα, ο Πέτρος με τη Σοφία αλλά και η Μπετίνα με τον Νικόλα και την κόρη τους.