Ο Βασάλος υποψήφιος, ο Τάκης Καραγκούνιας θυμήθηκε τον Γκότση και το Twitter ξεσπά για το Survivor

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ο Βασάλος υποψήφιος, ο Τάκης Καραγκούνιας θυμήθηκε τον Γκότση και το Twitter ξεσπά για το Survivor

Πριν τον δούμε υποψήφιο, ο πατέρας του Κωνσταντίνου Βασάλου είχε προδώσει την υποψηφιότητά του. Ο Τάκης Καραγκούνιας θυμήθηκε τον Γκότση και το χαρτάκι του και το κοινό απορεί: είναι το Survivor «στημένο»;

Στο φετινό Survivor All Star, παρότι όλοι πίστευαν ότι θα απολαύσουμε ένα ωραίο παιχνίδι, τόσο αγωνιστικά όσο και σε επίπεδο ριάλιτι, μιας και θα έπαιρναν συμμετοχή οι καλύτεροι των παικτών από κάθε χρονιά προβολής του, τελικά οι περισσότεροι απογοητεύτηκαν με τα όσα έχουν συμβεί.

Δυνατοί παίκτες, που κανείς δεν περίμενε, αποβλήθηκαν πολύ νωρίς από το παιχνίδι γιατί «έκλεβαν» στο θέμα του φαγητού και της επικοινωνίας ενώ σε επίπεδο ριάλιτι οι περισσότεροι παίκτες - κι αν δεν ήταν ανάμεσα σε αυτούς που πιάστηκαν να έχουν επικοινωνία με τον έξω κόσμο - φαίνεται πως έχουν πολύ επιτηδευμένη συμπεριφορά, λες κι από κάπου μαθαίνουν σχόλια που γίνονται γι' αυτούς.

Το χθεσινό επεισόδιο, μάλιστα ίσως επιβεβαίωσε και αρκετούς σχετικά με το αν είναι τελικά «στημένο» το Survivor που βλέπουμε φέτος.

Το λάθος της Μαριαλένας στο αγώνισμα ασυλίας

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα ασυλίας , η ίδια η παραγωγή δεν «πρόσεξε», όπως και οι «παιχνιδάδες» απ' ότι φάνηκε ότι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη την ώρα που αγωνιζόταν απέναντι στη Σταυρούλα, ενώ δεν είχε τοποθετήσει σωστά τα χρώματα στο παζλ, συνέχισε την πορεία της πηγαίνοντας προς τον στόχο χωρίς να την σταματήσει κάποιος. Παράλληλα, η παραγωγή στο μοντάζ έδειξε κανονικά το πλάνο όπου η Μαριαλένα δεν έχει βάλει στη σωστή σειρά τα χρώματα του παζλ, μάλλον θεωρώντας ότι κανείς δεν θα το καταλάβει.

Ωστόσο, το κοινό είδε το συγκεκριμένο πλάνο και την αδικία όσον αφορά το αν ήταν έγκυρη η προσπάθεια της παίκτριας των Κόκκινων και εξαγριώθηκε σχολιάζοντας πως πλέον φαίνεται κραυγαλέα ότι η παραγωγή προωθεί την συγκεκριμένη παίκτρια.

Ακολουθούν μερικά από τα εκατοντάδες σχόλια:

Και κάποιος θα μπορούσε να πει ότι ναι μεν η παραγωγή θέλει να προωθήσει τη Μαριαλένα, η ίδια όμως γιατί να φταίει, μπορεί να μην το γνωρίζει. Τα χρώματα του παζλ όμως, όπως φάνηκε στις φωτογραφίες, ήταν όλα τόσο λάθος βαλμένα κι εκείνη έφυγε με τέτοια σιγουριά προς τον τελικό στόχο, που μάλλον η ανάμειξή της με την παραγωγή πρέπει να θεωρείται σίγουρη.

Το σχόλιο του Τάκη για τον Ηλία Γκότση

Στο συμβούλιο που ακολούθησε τον αγώνα ασυλίας οι Κόκκινοι ήταν αυτοί που θα ψηφίζονταν. Όπως σε κάθε συμβούλιο έτσι και σε αυτό ο Γιώργος Λιανός ξεκίνησε να συζητάει με τους παίκτες για τα όσα είχαν γίνει στο αγώνισμα κι έτσι έφτασε στην ένταση που δημιουργήθηκε με τον Τάκη και τον Ηλία Μπόγδανο στο τέλος του αγωνίσματος. Τότε, ο Τάκης Καραγκούνιας δεν μπόρεσε να κρατηθεί κι έφερε στην κουβέντα τον Ηλία Γκότση αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι ο παίκτης όταν αποβλήθηκε από το παιχνίδι λόγω της τροφής που έβρισκε από ντόπιους είχε αναφέρει ότι αν μιλήσει θα πάρει κι άλλους η «μπάλα» αναφερόμενος μάλιστα και σε ένα χαρτάκι με λίστα από τρόφιμα που και κάποιος άλλος παίκτης είχε δώσει σε ντόπιο.

Πόσο «θετικός» είναι ο Ηλίας Μπόγδανος; 5 μήνες στο Survivor και ένα χαρτάκι μετά αναρωτιόμαστε

Ωστόσο, τα συγκεκριμένα λόγια ο Ηλίας Γκότσης δεν τα ανέφερε όσο ήταν στο παιχνίδι, τουλάχιστον στα επεισόδια που προβλήθηκαν αλλά σε εκπομπές όταν επέστρεψε στην Ελλάδα. Επομένως, εύλογα χθες το κοινό αναρωτήθηκε από πού γνώριζε ο Τάκης για τα όσα είχε αναφέρει ο πρώην παίκτης του Survivor στις δηλώσεις του. Ήταν άραγε θέμα μοντάζ και δεν μας έδειξαν ποτέ τον παίκτη να τα λέει αυτά στους συμπαίκτες του λίγο πριν αποβληθεί ή ο Τάκης Καραγκούνιας έμαθε με κάποιον τρόπο όσα έχουν ειπωθεί εκτός Survivor;

350089519_1405057216983290_4661806644603455993_n.jpg

Ο Γκότσης πάντως, που βρήκε σπασμένο για δεύτερη φορά αυτή την εβδομάδα το παράθυρο του αυτοκινήτου του, έβαλε μια σκηνή από τους 300 με τον Λεωνίδα να αντιμετωπίζει τον εφιάλτη. Τυχαίο;

Η υποψηφιότητα του Βασάλου διέρρευσε από τον πατέρα του

Όπως αναφέρθηκε και πριν η χαμένη ομάδα από τον αγώνα ασυλίας ήταν η Κόκκινη με τους παίκτες της να πηγαίνουν στο συμβούλιο για να βγάλουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Παρ' όλα αυτά δεν υπήρχε κάποιο ιδιαίτερο suspense, μιας και ο πατέρας του Κωνσταντίνου Βασάλου, ήδη είχε από το πρωί δημοσιεύσει στον λογαριασμό του στο Instagram ένα post στο οποίο παρότρυνε τους ακολούθους του να ψηφίσουν τον γιο του επειδή ήταν υποψήφιος, με το αποτέλεσμα της κάλπης να τον επιβεβαιώνει.

https://www.instagram.com/p/CsyR8Y-sEVQ

Και ναι μεν υπάρχουν πολλά site που δίνουν τα spoiler όλον αυτόν τον καιρό για το ριάλιτι επιβίωσης, ωστόσο ο πατέρας του Κωνσταντίνου Βασάλου ήταν αν όχι ο πρώτος, από τους πρώτους που ανέφεραν την υποψηφιότητά του βάζοντάς μας σε σκέψεις για το πώς ήταν τόσο σίγουρος. Είχε μήπως επικοινωνία με κάποιον από την παραγωγή και του το αποκάλυψε; Και πώς ήξεραν προτού γίνει η ψηφοφορία ποιος θα βγει τελικά υποψήφιος;

Για όλους τους παραπάνω λόγους, λοιπόν το φετινό Survivor έχει χάσει την εγκυρότητα και τη φερεγγυότητά του απέναντι στο τηλεοπτικό κοινό κι ίσως αυτός είναι κι ένας λόγος που πλέον ο κόσμος δεν το παρακολουθεί φανατικά.