Το τραγούδι που «πρόδωσε» Μπόγδανο - Μάριο Πρίαμο και Στέλλα για την επικοινωνία στο Survivor

Γεωργία Βλαχοπούλου
Το τραγούδι που «πρόδωσε» Μπόγδανο - Μάριο Πρίαμο και Στέλλα για την επικοινωνία στο Survivor

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor οι Μπλε απέφυγαν την τοξικότητα του Τάκη τραγουδώντας. Ο Ντάφυ, όμως πρόσεξε μια λεπτομέρεια στο συγκεκριμένο τραγούδι.

Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor All Star τα είχε όλα, ο Βασάλος βγήκε υποψήφιος, ο Τάκης θυμήθηκε τον Γκότση και ο Ηλίας με τον Μάριο και τη Στέλλα καταπολέμησαν την αρνητικότητα τραγουδώντας.

Ο Ντάφυ βρήκε την λεπτομέρεια στο τραγούδι που είπαν οι Μπλε

Ο Τριαντάφυλλος, που φέτος έχει παρακολουθήσει τα περισσότερα επεισόδια του Survivor All Star, πετυχαίνοντας πολλές φορές να μαντέψει ακόμα και ποιος παίκτης θα είναι αυτός που θα αποχωρήσει, παρατήρησε μια λεπτομέρεια στο τραγούδι που σιγοτραγούδησαν στο χθεσινό επεισόδιο ο Μάριος με τον Ηλία και τη Στέλλα προσπαθώντας να αποφύγουν άλλον έναν καβγά με τον Τάκη.

Ο Ντάφυ, λοιπόν όντας και άνθρωπος της μουσικής, παρατήρησε, σύμφωνα με τα Instagram stories που έκανε, ότι το συγκεκριμένο τραγούδι έχει κυκλοφορήσει πρόσφατα, ίσως και πριν περίπου 2 μήνες ενώ οι συγκεκριμένοι παίκτες βρίσκονται εκεί τους τελευταίους 5.

Το τραγούδι είναι του Rack και έχει τίτλο «Γιορτές».

Μάλιστα ο Τριαντάφυλλος, ζήτησε και την επιβεβαίωση από τον ίδιο τον Rack, σχετικά με το πότε κυκλοφόρησε το συγκεκριμένο τραγούδι με εκείνον να επιβεβαιώνει ότι δεν έχει πολύ καιρό, απαντώντας πιο συγκεκριμένα ότι κυκλοφόρησε στις 20 Απριλίου.

Εύλογα, λοιπόν γεννήθηκε η απορία στον πρώην παίκτη του Survivor πώς είναι δυνατόν οι συγκεκριμένοι παίκτες να γνωρίζουν το συγκεκριμένο τραγούδι - και μάλιστα αρκετούς στίχους του - όταν ένα από τα προνόμια που δεν έχουν μπαίνοντας στο παιχνίδι πέρα από το φαγητό και την επικοινωνία είναι το να ακούνε μουσική.

Άλλωστε, οι παίκτες έχουν αναφέρει στις συνεντεύξεις τους ότι χαίρονται ιδιαίτερα όταν κερδίζουν κάποιο έπαθλο όπως για παράδειγμα όταν πάνε στο Coco Bongo αφού μεταξύ άλλων είναι μια ευκαιρία να ακούσουν μουσική και να χορέψουν. Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τον ενθουσιασμό του Γιώργου Ασημακόπουλου στο Survivor του 2021 λίγο πριν πάνε στο συγκεκριμένο club. Αλλά και στο φετινό Survivor, ο Κωνσταντίνος Βασάλος ανέφερε πως «έχει πολύ καιρό να ακούσει μουσική».