Jennifer Garner & J.Lo έχουν τις καλύτερες σχέσεις- Η βόλτα με τις κόρες τους στη Disneyland

Τσακιρίδου Χριστίνα
Jennifer Garner & J.Lo έχουν τις καλύτερες σχέσεις- Η βόλτα με τις κόρες τους στη Disneyland

H Jennifer Garner εθεάθη στη Disneyland με τα παιδιά της και την κόρη της Jennifer Lopez αποδεικνύοντας πόσο καλές σχέσεις έχει με τους Βennifer.

Η Jennifer Garner και ο Ben Affleck υπήρξαν ένα από τα πιο δημοφιλή ζευγάρια στο Hollywood. Μετά το διαζύγιο, οι δύο ηθοποιοί διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις για χάρη των παιδιών τους.

Tο πρώην ζευγάρι έχει αποκτήσει 3 παιδιά: τη 17χρονη Violet, τη 14χρονη Seraphina και τον 11χρονο Samuel τα οποία προσπαθεί η 51χρονη να προστατεύσει από τα media.

Η νέα εμφάνιση της Jennifer Garner με την κόρη της και την κόρη της Jennifer Lopez

Πριν από λίγα 24ωρα η διάσημη ηθοποιός εντοπίστηκε από τους paparazzi στη Disneyland με την κόρη της, Seraphina και την κόρη της Jennifer Lopez, Emme. Οι τρεις τους έδειχναν να απολαμβάνουν στο έπακρο τη βόλτα στο ψυχαγωγικό πάρκο ενώ λίγο αργότερα η Garner σταμάτησε για να φωτογραφίσει τα παιδιά.

https://www.instagram.com/p/Cs3jQtXPEnS

Ντυμένη casual, η Garner παρέδωσε μαθήματα στυλ με το τζιν παντελόνι και το μπλε μακρυμάνικο που επέλεξε να φορέσει.

Στο επεισόδιο αυτό, ο Ben Affleck φιλάει τρυφερά την JLo δημόσια και κλείνει στόματα

Μαμά και παιδιά διασκέδασαν με την ψυχή τους στα παιχνίδια του πάρκου, με τις φωτογραφίες να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

https://www.instagram.com/p/Cs2fV3vtJwf

Πριν λίγο καιρό η Jennifer Lopez είχε εντοπιστεί από τους φωτογράφους με τα παιδιά του Ben Affleck και της Jennifer Garner, αποδεικνύοντας πόσο καλές είναι οι σχέσεις ανάμεσά τους.

https://www.instagram.com/p/Cs07qcgP6sD

Γιατί η Jennifer Garner δεν θέλει τα παιδιά της να έχουν λογαριασμούς στα social media

Η ηθοποιός γνωρίζει το αντίκτυπο που έχουν τα social media στους εφήβους, γι' αυτό και δεν είναι σύμφωνη με το να αποκτήσουν δικούς τους λογαριασμούς. Η αλήθεια είναι πως η Jennifer Garner δεν ξέρει αν θα έχει την ίδια άποψη στο μέλλον ωστόσο για την ώρα παραμένει αρνητική.

Η γνωστή ηθοποιός δήλωσε πρόσφατα πως η μεγαλύτερη κόρη της είναι ευγνώμων που δεν την άφησε να κάνει λογαριασμό σε Instagram ή TikTok, δεδομένου ότι έχει καταλάβει τη ζημιά που προκαλούν στους συνομήλικούς της.

«Χωρίς καν να έχουν γονείς που είναι γνωστοί, ανησυχώ για όλα τα παιδιά που έχουν να αντιμετωπίσουν αυτή τη νέα πίεση. Η κόρη μου είναι σε ένα σχολείο μόνο με κορίτσια και είναι τεράστιο πρόβλημα. Τακτικά θα μου το συζητήσει για να κάνει Instagram και μπορώ να καταλάβω το γιατί επειδή είμαι εκεί και είναι διασκεδαστικό αυτό που κάνω και παριστάνω το αντίθετο από αυτό που θέλω για εκείνη να κάνει», είχε αναφέρει η Χολυγουντιανή σταρ.

«Απλώς είπα στα παιδιά μου: Δείξτε μου τα άρθρα που αποδεικνύουν ότι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάνουν καλό στους εφήβους και μετά θα κάνουμε τη συζήτηση», εξήγησε η Garner.

Πηγή κεντρικής: apimages.com