O 79χρονος Robert De Nirο έγινε μπαμπάς για έβδομη φορά

Τσακιρίδου Χριστίνα
O 79χρονος Robert De Nirο έγινε μπαμπάς για έβδομη φορά

O εμβληματικός ηθοποιός αποκάλυψε πως απέκτησε πρόσφατα το έβδομο παιδί του και έχει έξι ακόμη παιδιά από προηγούμενες σχέσεις του.

O Robert De Niro είναι ένας από τους πιο καταξιωμένους ηθοποιούς στο Hollywood με εκατοντάδες βραβεία και επιτυχίες στο ενεργητικό του. Πριν από λίγα 24ωρα ο 79χρονος σταρ της μεγάλης οθόνης άφησε άφωνους τους θαυμαστές του (και όχι μόνο) αποκαλύπτοντας ότι έγινε πατέρας για έβδομη φορά.

Ο Robert De Niro έγινε μπαμπάς για 7η φορά

Ο De Niro ρωτήθηκε από δημοσιογράφο του ET Canada πώς είναι να είσαι πατέρας έξι παιδιών και ομολόγησε ότι δεν έχει έξι αλλά επτά παιδιά αφού καλωσόρισε ένα νέο μέλος στην οικογένειά του. Ο διάσημος ηθοποιός δεν αποκάλυψε το όνομα του μωρού ή το φύλο.

«Μόλις έκανα ένα μωρό», είπε ο ηθοποιός χαρακτηριστικά.

Τον τελευταίο καιρό ο διάσημος καλλιτέχνης έχει σχέση με την εκπαιδεύτρια πολεμικών τεχνών, Tiffany Chen. Το ερωτευμένο ζευγάρι είχε απαθανατιστεί να περπατά χέρι χέρι τον Ιούλιο του 2022 πυροδοτώντας τις φήμες που ήθελαν την Chen να βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Η Dailymail.com επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού, ο οποίος τόνισε ότι ο De Niro δεν έκανε κάποιο λάθος και ότι όντως πλέον έχει επτά παιδιά.

Ατύχημα για τον Robert De Niro: Η μεταμεσονύκτια πτήση στη Νέα Υόρκη

Ο Robert de Niro είναι ο πάτερ φαμίλιας του Hollywood

Το νέο μέλος έρχεται να προστεθεί στα άλλα έξι παιδιά της οικογένειας De Niro μεταξύ των οποίων η 51χρονη Drena και ο 46χρονος Raphael τους οποίους ο ηθοποιός έχει αποκτήσει με την πρώην του, Diahnne Abbott.

27χρονοι δίδυμοι γιοι του Aaron και Julian είναι καρποί του έρωτα του ηθοποιού με την Τοukie Smith. Ο De Niro είναι επίσης μπαμπάς του 25χρονου Elliot και της 11χρονης Helen από τον γάμο του με την Grace Hightower. Το πρώην ζευγάρι υπέβαλε αίτηση διαζυγίου το 2018 μετά από 20 χρόνια κοινής πορείας.

«Η Grace και εγώ έχουμε δύο υπέροχα παιδιά μαζί. Μπαίνουμε σε μια μεταβατική περίοδο στη σχέση μας, η οποία είναι μια δύσκολη αλλά εποικοδομητική διαδικασία», δήλωσε o De NiRO στο E! News τον Νοέμβριο του 2018.

Και πρόσθεσε: «Εκτιμώ τη Grace ως μια υπέροχη μητέρα και ζητώ την ιδιωτικότητα και τον σεβασμό από όλους, καθώς προχωράμε στην ανάπτυξη των ρόλων μας ως συνεργάτες στην ανατροφή των παιδιών».

Πηγή κεντρικής: apimages.com